-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #11690 üzenetére
Melyik boltokban volt ez 310ert?
-
válasz bajnokpityu #10855 üzenetére
Nekem volt ilyen, fél évig használtam, Cyberpunk, Forza Horizon 4, Mortal 11, Witcher 3 1440p-ben gond nélkül futott, de a hűtése amellett, hogy hangos, sajnos a gyári beállítással eléggé idegesítő is tud lenni, mert ugye a ventik nem forognak 60 fokig, ott aztán bekapcsol és zúg pár másodpercig ha le tudja küzdeni a hőt, akkor újra leállítja és később megint felpörög, pl 4K filmek, youtube alatt is, tehát játék alatt még okés lenne, de ezek alatt botrány. Állandóan lehetett hallani egy jól szellőző házban is, de végül a 4K-s gyenge teljesítménye és a jó ajánlat miatt cseréltem le 3070Ti-re, 3 ventis, semmi ilyesmit nem észleltem, hulla csend van, max játékok alatt hangos picit. A Palit 75 fokig melegedett, de állta a sarat bekapcsolt Ray Tracing mellett is kis kompromisszumokkal, az nagyon tetszett benne.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Dr. Romano
veterán
3 év, de majd azért kérdezz rá az emagnál is
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Puma K
nagyúr
Bácsi tessék konkretizálni:
Erre a típusra gondolsz? :
Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 256bit (NE6306TS19P2-190AD)Az biztos, hogy a 200W-os fogyasztás miatt az a kártya azzal a hűtéssel kiált egy jól szellőztetett házért, egy egyedi ventilátorprofilért a kártya ventilátorainak és egy alulfeszelés a GPU-nak aztán játéktól-terheléstől függően újabb játékokban kb 70-75°C között meg is állhat.
A finomhangolás után hogy azok a ventilátorok milyen zajt kelthetnek... az már egyéni megítélés kérdése. De azt tudom, hogy a 2 ventilátoros MSI Gaming X 1080 Ti a maga 2,5 slot-ot foglaló hűtésével, és 1,2 kilogramos súlyával a még elfogadható kategória szélén mocorgott. Egy Asus Strix 1080 Ti halkabb és jobb hőfokokat produkált. De ez egy 250W-os GPU esetén volt ez.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest