-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groove86
csendes tag
válasz
ScomComputer #513 üzenetére
61fok körül volt kb max terhelésnél, párszor ugrott meg 63ig.
A Vrm hűtést nem figyeltem megmondom őszintén, de majd ránézek ha kicsit tovább bütykölöm.#515Jacek:
Teljesen out of the box, csak bedobtam a gépbe feldobtam a drivert és futtattam pár benchmarkot. Nem vagyok hatalmas OC-s, de majd megnézem mit tudok még belőle kihozni, ahogy hallottam sokat nem lehet.#517CME:
255 volt Alzánál, nem ideális de jobb mint a többi. Amíg nem találok normális áron TUF vagy Strix (esetleg MSI Trio) 3080at addig maradok ennél.
Utána valszeg ennyiért vagy kicsit olcsóbban (attól függ mennyit marad nálam) majd feldobom apróra.
#526VirsLee:
Most egy darabig Intel Hd Graphics volt szóval élvezetes
2070hez képest még nem tudok nyilatkozni, (bár biztos érezhető lesz gaming közben)mert nem volt még időm nyüstölni, csak azt a 3 benchmarkot toltam le. -
PeTeR_33
tag
válasz
ScomComputer #513 üzenetére
PALIT GAMING PRO-rol vagy gainward rol nem találtál tesztet valahol??
Pont ezekről sehol egy teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme, a One UI 8
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Napelem
- Fujifilm X
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest