Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Szerintem egy szóval nem modtam azt, hogy én milyen jó vagy rossz döntést hoztam.
Eredetileg 2070 Supert szemeltem ki. Ha vissza olvasol a hozzászólásaim közt, akkor láthatod.Igen, 1080Ti-t vettem, de az nem azt jelenti, hogy marad is.
Ha úgy látom, hogy hosszútávon jobb választás egy RTX 2070 Super, vagy majd a 3000 széria valamelyik kártyája, akkor lehet itt még csere a közeljövőben. Relatív jó áron jutottam hozzá, ennyi a történet.
Azt, hogy a srácokkal összevetjük a kártyák teljesítményét és keletkezik pár off, az szerintem egyáltalán nem annyira negatív dolog, mint ahogyan te gondolod. Ha más is e két kártya közt gondolkozik, mert teljesítményben hasonlók, akkor talán segít a döntésében.
Azt sérelmezem csupán tőled, hogy az eddigiekben nem igen kapcsolódtál be a beszélgetésbe, most meg megjelensz és eligazítassz, elzavarsz a topikból,mert nekem nem 2070 vagy 2070 Super van installálva a rendszerebe.
Senkinek semmi problémát nem jelentett az, hogy én itt közzéteszek eredményeket, legalábbis eddig te vagy az egyedüli, aki ezt jelezte, mindezt lenéző/lekezelő hangnemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hobby elektronika
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest