-
PROHARDVER!
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
dehogynem
komolyan, 1-2 jó 120as ventivel megspékelve halkabb, mint az én 3 ventis AMP-om... konkrétan 2db Vardar F3 volt rajta push-pullban...am én nem is hallottam bekrepált AiO-ról... évek óta az/ok vanak a gépemben...persze, ha felcsapod a netet, fogok találni.. egyértelmű...
-
Találtgyerek
veterán
Mindkettő jó. GTX1080-ból EVGA volt GTX1070-ből Sea Hawk.
Egyikkel se volt gond. A gyári ventilátort érdemes lecserélni egy halkabb és jobb teljesítményűre.
Nekem az EVGA jobban bejött a külcsín miatt.
Amit sid.:Rc211v ír abban van igazság. 1-2 hibásat láttam közülük,viszont volt már,hogy a léghűtéses kártya hűtése is tönkre ment. -
sid.:Rc211v
őstag
Hali. A legjobb hőfokokat aio-s kártyák hozzák plussz a legnagyobb boost/tuning órajeleket is ilyenekkel lehet elérni. Halkságba tippre sztem nem halkabb mint a gaming X trio mivel ott több zajforrás lehet, meg hogy később hangosodhat.
De ami gázabb hogy ezek hűtése akár be tud krepálni. Most nem azt mondom hogy az aio szar és tuti befog de itt a PH-n is volt már rá példa, Léghűtés biztosabb. Én a trio-t venném főleg hogy olcsobb isHa az adatlapodon lévő géphez veszed szinte biztos, hogy a proci nem fogja kihajtani még 4,4-en se. Ehhez a vga-hoz sztem mar karcsú. Bár ez felbontás függő is ugye. Plussz finoman szólva rendszernek a fogyasztása se baráti és 2080 super is 250w-os tdp-s ..hát én nem mondom hogy nem fogja elvinni a táp de hogy csúcson fog járni az biztos
-
Devid_81
félisten
Kb -15 fok a gyari vizes javara + ha ugyesen helyezed el azt a radiatort akkor az osszes hot azonnal kitudod engedni a hazbol, mert a kartya eleve regi founders megoldassal kifujja a meleget a VRM-rol+ramokrol, a radit meg ha feltudod rakni hatra akkor az is kifele fuj majd es gephazon belul huvos lesz legalabb, ami nagy elony a sima leghuteshez kepest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus ROG Strix RTX 2080 OC 8G eladó! Eladva Jimscore-nak, értékelésre vár
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- Inno3D nVidia RTX 2060 Super Twin OC X2 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest