Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
válasz
gainwardgs #12729 üzenetére
Csak mostanság kezdtem vga-k után keresni, így ilyet újonnan már nem tudok/tudtam venni (300+ért amúgy se vettem volna), de árukereső szerint egy januári ár. Akkor szerintetek mennyit érhet?
-
kellcucc
aktív tag
válasz
gainwardgs #12726 üzenetére
Árukeresőn 340e volt az utolsó ára. Nagyon sok még így is egy használt kártyáért, de sokáig garis. A "Milyen videókártyát" topikban pont most írták, hogy kilátásban van a 3080 és 3080 ti széria...
-
kellcucc
aktív tag
Sziasztok ismét!
Aprón hirdetett asus strix 1080ti megérhet 190 ezer forintot? 2023-ig garis. Régebbi technológia, az év végén megjelenő uj rtx sorozat miatt biztos sokat fog az értékéből veszteni, illetve gondolom valamikor a közeljövőben kihoznak non rtx kártyát, ami erősebb már ennél. Kérlek segítsetek a döntésben :) -
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 1080ti-t (új rtx-szel szemezgetek az ára miatt, de nem tudom miért non rtx-et vennék szívesebben) és rám írt egy hirdető. [link] Azt mondja bányászatra használta, klimatizált helységben, 2 évig állandóan 100% terhelés mellett 68-70 fok között üzemeltek (19 db kártya - nyilván nekem csak 1 kéne). Van még valamelyikre 3 hó gari. Logikusnak tűnik a levezetése, miszerint sokkal ártalmasabb a kártyáknak a gamerkedés és a folytonos nagyon magas hőingadozás, állítása szerint egyik se romlott el soha. Na már most, ha én is klimatizált helységben tudnám használni, ráugranék, de mivel házban lesz a többi melegedő alkatrésszel együtt, sokkal nagyobb hősokknak lenne kitéve, mint korábban. Lehet ezalatt a 2 év teljes terhelés (hiába a 70 fok) már elnyűtte a kártyán lévő komponenseket, amiket egy gamer kártya nem szenved el sok játék ellenére sem. Illetve az is kérdés még, hogy ha klimatizált helységben 70°C volt az üzemi hőmérséklet, akkor nálam, klimatizálatlanban, sokkal magasabb lenne és csak egy venti van rajta.
Kérlek lássatok el tanácsokkal. -
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Videókártyát vennék (aztán majd minden más komponenst hozzá), de a kérdésem, hogy le tudok-e tesztelni egy 1080 ti gpu-t Asus V-P8H61E és i5-2300 párossal, vagy engedjem el? Megelégednék, ha adna képet, hogy lássam, hogy működőképes a vga.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest