Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
Warzoz #10375 üzenetére
Szia,
nekem egy Kraken G10-el van egy Tt Water 3,0 Performer hűtéssel. Ez csak egy 120-as AIO, olyan, mint a H55.
Hátra szereltem be és fúj a venti kifelé.
Szerintem elég jól működik, de nekem nem a maximális hűtés volt a lényeg, hanem az, hogy ne maradjon a házon belül a meleg.
A pumpát egy alaplapi venti csatlakozóra kötöttem. Ezt a pumpa miatt érdemes DC módba kapcsolni.
A borda ventijét a VGA ventijének a csatlakozójára kötöttem. Így tudom AfterBurnerrel szabályozni.
Egy ilyen kellett hozzá: [link]
A G10 ventijét, ami a VRM-et hűti, azt is az alaplap egy venti csatlakozójára kötöttem. Azért, mert a VGA-mon lenne egy külön csatlakozó a VRM ventinek, de az csak nagyon melegnél kapcsol be és nem is lehet szabályozni (EVGA iCX hűtés) És a G10 ventijét nagyon nem hajtja meg, vagy el sem indul, vagy nagyon lassan pörög. Szerettem volna ha van biztos légáram, ezért inkább fixre kötöttem az alaplapról.
A memóriákra és a VRM-ekre tettem RAM süniket.Ezzel a felállással AC : Origins-ban minden maxom, 1440p-ben 55-56 fok a VGA (1980 MHz körül)
Azt nem tudom, hogy mennyire jó megoldás, hogy elől van egy 280-as borda, és arról a meleget befelé tolja a házba. De szerintem annyira nem lesz meleg a borda, és ha a bejövő levegő, ha mondjuk 50 fokos, az még mindig jó lehet. Csak legyen megfelelő légáramlás, hogy kihúzza a meleget a házból.
De ha nem vagy maximalista hőfokokat illetően (szerintem a 80+ foknál csak jobb lehet
), akkor a 120-as hűtés is tökéletesen elég lehet.
Köszi
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Quadro FX 570 eladó
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest