Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lidl

senior tag

válasz Warzoz #10375 üzenetére

Szia,

nekem egy Kraken G10-el van egy Tt Water 3,0 Performer hűtéssel. Ez csak egy 120-as AIO, olyan, mint a H55.
    Hátra szereltem be és fúj a venti kifelé.
    Szerintem elég jól működik, de nekem nem a maximális hűtés volt a lényeg, hanem az, hogy ne maradjon a házon belül a meleg.
    A pumpát egy alaplapi venti csatlakozóra kötöttem. Ezt a pumpa miatt érdemes DC módba kapcsolni.
    A borda ventijét a VGA ventijének a csatlakozójára kötöttem. Így tudom AfterBurnerrel szabályozni.
    Egy ilyen kellett hozzá: [link]
    A G10 ventijét, ami a VRM-et hűti, azt is az alaplap egy venti csatlakozójára kötöttem. Azért, mert a VGA-mon lenne egy külön csatlakozó a VRM ventinek, de az csak nagyon melegnél kapcsol be és nem is lehet szabályozni (EVGA iCX hűtés) És a G10 ventijét nagyon nem hajtja meg, vagy el sem indul, vagy nagyon lassan pörög. Szerettem volna ha van biztos légáram, ezért inkább fixre kötöttem az alaplapról.
    A memóriákra és a VRM-ekre tettem RAM süniket.

Ezzel a felállással AC : Origins-ban minden maxom, 1440p-ben 55-56 fok a VGA (1980 MHz körül)

Azt nem tudom, hogy mennyire jó megoldás, hogy elől van egy 280-as borda, és arról a meleget befelé tolja a házba. De szerintem annyira nem lesz meleg a borda, és ha a bejövő levegő, ha mondjuk 50 fokos, az még mindig jó lehet. Csak legyen megfelelő légáramlás, hogy kihúzza a meleget a házból.

De ha nem vagy maximalista hőfokokat illetően (szerintem a 80+ foknál csak jobb lehet ;) ), akkor a 120-as hűtés is tökéletesen elég lehet.

Köszi
    Lidl

Új hozzászólás Aktív témák