Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Beállítások így néz ki.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
970 G1 Gamingem van, és a problémám a következő: DVI-al rá van kötve egy monitor, és HDMI-n pedig a tv. Ha indítom a gépet, a HDMI-t veszi elsődlegesnek, és oda teszi ki a képet, amíg a Win be nem jön. Már ez is tud zavaró lenni, de a probléma ott kezdődik, hogy van, hogy miután elérte a Win-t sem ad képet... de ilyenkor ha bekapcsolom a tv-t ott sincs kép. Ha nyomok egy resetet, minden gond nélkül elindul a gép (ezzel a szisztémával, bios alatt TV, Winben már monitor.)
A Winben, nincs kiterjesztve a TV- csak látja a gép, hogy a kábel csatlakoztatva van.
Hogy lehetne azt megoldani, hogy BIOS alatt is a DVI-t minősítse elsődleges megjelenítőnek?Kép - HDMI és a felső D1-be vannak csatlakoztatva. -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
az lehetséges, hogy HDMI-n halkabb lett a hangátvitel? Előző kártyámhoz képest majd duplájára kell állítanom a hangerőt, hogy élvezhetően tudjak filmet nézni a TV-n. Vagy valami beállítást nem találok?
-
evitiguF
senior tag
Használ valaki a videókártyája melletti/fölötti PCI-E csatolóban valamilyen bővítőkártyát? (Hangkártya, hálókártya, stb...) G1 fölé a backplate mellé tennék hangkártyát, csak azt nem tudom, mennyire lenne ott melege...
-
evitiguF
senior tag
válasz
#85154688 #12254 üzenetére
@rambustibi:
nem minden esetben jó a V-syncet bekapcsolni, nálam pl a Far Cry 4-et az fogta vissza, de nagyon. Ilyen laggolás, megakadás jellegű tünetei voltak, itt kérdeztem rá, hogy ki milyen beállítással játssza, kipróbáltam, és akkor derült ki, hogy ez volt a ludas. Pedig előtte elkövettem minden lehetőséget, húztam a procin, újratettem a win-t, újratettem ssd-re a játékot, semmi nem oldotta meg a problémát, V-sync off, és láss csodát, tökéletesen fut a játék. Néha igen, látni a vízszintes szétcsúszást, de nagyon minimális.
-
evitiguF
senior tag
-
evitiguF
senior tag
Köszönöm mindenkinek a reakciókat!
G1 gyári tuninggal bőven megteszi nekem, elég ez számomra mindenre. (1080p) -
evitiguF
senior tag
-
evitiguF
senior tag
A kártya húzásával mennyit nyertek? mérhető a különbség, számszerűsíthető? Azért kérdezem, mert ha érdemes, akkor belevágom én is még most, amikor pörög a topik.
-
evitiguF
senior tag
válasz
dewil666 #12016 üzenetére
Nem tudom honnan vennéd, én iponból vettem, ha van rá időd, és módod, érdemes napközben is nézegetni az oldalt. Én dec. 13-án csíptem meg 100.079.-Ft-ért, se előtte nap, se utána nap, de még aznap pár órával később sem volt ennyiért, hanem akkor 110-112k körül ingadozott. Féltem is kicsit attól, hogy majd valami visszavitt ciripelőset fogok kapni, de nem így történt, a kártya teljesen új volt, szerencsére ciripelni sem ciripel (amikor igen, akkor nagyon minimálisat, és messze is ülök a géptől, így totál nem hallani). Azért a félelmem miatt telefonon is rákérdeztem, hogy mi a különbség az árban, azt a választ kaptam, hogy más beszállítótól kapták, és akkor ennyiért sikerült szerezniük.
-
evitiguF
senior tag
Aki egy darab 970-essel játszik FC4-et, az milyen grafikai beállításon teszi?
Én az nVidia optimalizálton próbálkozom, kivéve a HBAO+, azt egyel lejjebb vettem, de így sokszor mintha lagja lenne a játéknak, meg-meg akad. Újraraktam a rendszert, direkt SSD-re telepítettem a játékot, első 1-2-3 órában el is tűnt a jelenség, de most megint csinálja. Próbálom kideríteni, hol van a gyenge pont, mert hogy nem a kártya, az tuti, mivel SSD-n van, azt is kihúznám, maradt a proci (2500K@4.0GHz ... ) vagy a 8Gb ram.
MSI Afterburner Diagnosztika -
evitiguF
senior tag
Erről a PhysX-es társkártyás dologról felvilágosítana valaki? Mire jó, hogyan kell, miben nyújt többet, mely játékoknál alkalmazható... A régi kártyám egy Gtx 570, és ha van értelme megtartani, akkor nem adom el.
-
evitiguF
senior tag
Beléptem én is a klubba egy G1 Gaming-el. Napközben sikerült megcsípnem 100kért, azt hiszem így nagyon jól jártam vele. Ciripelést eddig nem hallottam, úgyhogy nagyon elégedett vagyok!
A teljesítményét még sajnos nem tudtam huzamosabb ideig tesztelni, de biztosan elégedett leszek azzal is. -
evitiguF
senior tag
Üdv!
Délelőtt én is lecsaptam egy G1-re, reménykedem, hogy azzal is minden rendben lesz, mert a mérete miatt barkácsolnom kell a házat...
A játekkupon az a dobozban található meg, vagy a bolt adja hozzá külön? -
evitiguF
senior tag
Ez tényleges teljesítményben mennyivel maradhat el a többitől? legyen szó akár a Gigabyte Gaming, MSI Gaming, vagy egyéb erősebb fajtáról. Számottevő lehet a különbség, vagy csak 1-2FPS.
Sajnos a jelenlegi házam miatt, a rövidebb típusokat kell előnyben részesítenem, hacsak nem akarom a házat is megreszelni, akkor viszont +5.000-es költséggel is kell számolnom, mert más helyre kerülnének a merevlemezek és azoknak is kell egy tároló.
Szóval ha mondjuk az árakat szembesíteném, tudnak ~10-15ezerrel többet? -
evitiguF
senior tag
Üdv!
Akinek MSI GTX 970 Gaming 4G-je van, megtenne nekem egy szívességet?
Csinálna pár fotót róla úgy, hogy milliméterlapon van a kártya, vagy centi, vonalzó, bármi mérésre alkalmatos eszköz ott van a közelében? A hossza érdekelne. Tudom, hogy a honlapok mennyit írnak, én a valósra lennék kíváncsi, egy Gigabyte 3DAurora házba tenném bele, de aggályaim vannak a mérete miatt. Vagy épp beférne, vagy éppen nem.
Előre is köszönöm annak, aki rászán erre pár percet!szerk.: vigaszágon esetleg Strix-ről is jöhet kép, bár MSI mellett tenném le a voksomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest