- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Monitorozni fogom, szerintem még holnap.
Tufom mik a hátrányai a ref hűtőnek. Eredetileg egy nagyon kicsi házba ment volna a kártya, és miután befuccsolt a giga 960-as terv, így úgy gondoltam, hogy a kicsi házba jobb lenne egy olyan kártya, ami kifelé tolja a levegőt.
Aztán az élet máshogy hozta, és a kicsi ház elkelt, a gép meg ment vissza a z9-be.
Egyébként nekem semmi problémám a kártyával, rosszabbra számítottam hang terén. Aztán, hogy hány fokos.. amíg ennyi, addig nem izgat. 90 körül már azért gyártanám a ventiprofilt, de a gyárival nem megy 80 fölé, én ezt vga-nal még elviselem.Egyébként a másik kolléga gépében 970 giga gaming van, i7 4770 ées 16gb ram, ha jól emlékszem. Szóval nem nagyon van közös pont a gépünkben, ráadásul az övé jóval erősebb, de a probléma nála is jelentkezik.
Régebben nem volt ilyen gondom, pedig elég sokat változott a gépem, mióta bf4-ezek:
I3 4150-fx 6300-i5 3570
Hd 7770-r7 260x-r9 280-r7 260x-gtx 960.
Esetleg régebbi driverek közül melyiket érdemes kipróbálni?Ma Assetto Corsáztam egy órát, az gyönyörűen fut, pedig szerintem az jobban megizzasztja a vga-t.
Bf4 full cpu limites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi 14C - C-kategória
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest