- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 750 / 750 Ti (GM107) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
válasz
Bjørgersson #182 üzenetére
Hááát, a lyukak körül van némi fém váz. Remélem megjön a Pcix riser, mert a hangkártya belóg a VGA hűtő elé, és akkor végre befejezem a modot.
-
stewe2
aktív tag
válasz
Bjørgersson #153 üzenetére
GMC R2, de mán sz@rrá van lyuggatva. Nagyon sokat számít a a hűtés hatásfokánál a ház megnyitása, ennél meg fokozottabban, mivel nagyon kicsi a belső térfogat, és nagyon gyorsan felmelegszik a belső levegő. Talán a nyáron összejön pár modding cikk.
-
stewe2
aktív tag
válasz
Bjørgersson #145 üzenetére
Ha már a szellőzésről van szó, azért azt hozzá teszem, hogy nálam a VGA teljes mértékben kintről szívja a levegőt. Talán még a nyáron összejön a házról egy Logout modding cikk.
Atlantis hűtője nem csöves, hanem egy alu borda, talán ez lehet a magasabb érték oka. -
stewe2
aktív tag
A Core Voltage nekem sem aktív, tehát nincs alulfeszelés. Kár, mert a procimnak elég rendesen alá lehet vágni.
-
stewe2
aktív tag
A gyártó oldalán megnézheted az órajeleket, amit egy kis alkalmazással állíthatsz. A hűtőről készített kép ne tévesszen meg senkit, a GTX750Ti kártyán két csöves van. Viszont lejjebb részletezik, hogy a gémer karikra milyen elektronikát forrasztanak.
Ha viszon ez a progi nincs fent, csak az Afterburner, akkor alap 1200Mhz lesz a játékokban, és ezt tudod 1370-re húzni. A vram zokszó nélkül megy 6000-ren
Én egy HD6850-ről váltottam (az utolsó NV karim 7600GT volt), mert tuning hűtővel sem tudtam lecsendesíteni, és mivel a hálóban van a gép, a zaj a feleségemet meglehetősen zavarta. Most hogy szinte alig van hangja a konfignak, enyém az egész éjszaka
-
stewe2
aktív tag
Azért olvasgatom a hsz.-eket, kíváncsi vagyok jó vétel volt-e a kari. Látom, általában elégedettek vagytok Ti is, viszont nem értem ezt a tápcsatis dolgot. Az MSI Gameren sajna nincs, bár tudom, nincs rá szükség, de optikailag hiányzik (ha már a helye megvan). Attól féltem, nem nagyon lehet húzni. Egy gyorsteszt pár képpel, Two Worlds II DX10:
alapon, 1200/5400 venti 900rpm
a stabil vége, 1370/6000 venti 1000 (már hallható)
az csúcs, pár perc erejéig 1400/6000Összegzés: az alaplapról táplálva is szépen húzható. Mivel a képek pillanatnyi állapotot tükröznek, néztem hosszabban is az eredményeket.
Alap beállítások mellett 100% GPU: 50fps, 75-85% power
Húzva 100% GPU: +10fps, 90-100% power
Mivel a venti erősödött, a hőfok 60c° körül megállt.
Érzésem szerint, ha lenne rajta +6pin, akkor az 1400Mhz GPU stabilan menne, bár sztem ennél a gémnél nincs értelme a tuningnak. Esetleg még megnézem a Witcher II-vel.Üdv stewe
-
stewe2
aktív tag
Csak hogy hízzon a topic, ezzel tolom:
Üdv stewe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest