- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 750 / 750 Ti (GM107) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Nerazim #7391 üzenetére
Szerintem jó vétel, anno jókat írtak róla. Nyilván annak jött jól akinek LP kell, ha te nem ilyen vagy és ezen stresszelsz, lehet érdemes másikat nézni.
Az egyik fórumtárs vett egyet, innentől vannak kommentek róla.
petya220:
Milyen 150W?
A 750 Ti 75W TDP-s kártya, 150W-ot a Kepler architektúrás 660/660 Ti kért. -
ebegab92
senior tag
válasz
Nerazim #7391 üzenetére
Nekem az egyventis Gigabyte van, meglepődtem, hogy milyen csendes még FurMarkos kínzás alatt is. Az MSI-n 2 venti van, az valószínűleg még könnyebben hűti magát. A 22 ezer Ft korrekt ár. A referencia kártyákhoz képest kicsit magasabb frekin mennek (emiatt rá is sütik az OC feliratot...
). A korábbi hsz.-ekben írták, hogy alapfeszes tuning mellett van még benne némi tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest