- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- iPad topik
- HP nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Ezen a grafikonon meg is próbálták húzni azokat a kártyákat, vagy csak az alapjáratot vették és az OC változatok alapjáratát hasonlították a sima kiadásokhoz? Csak azért kérdem mert pl. az én Asusom is lazán megy 1100-et, szerintem menne még tovább is de minek már.
Nem azért mondom, mert nekem is ilyenem van, de a Direct CU-s Asus kártyák elég jól mennek és szintén baromi halkak. Mondjuk hozzátenném, hogy szerintem ezek a két ventilátoros hűtések egyformán jól teljesítenek hang és hűtés szempontjából is, akármilyen fantázianévvel illetik őket a gyártók. Nagyon nem lehet félrenyúlni egyikkel sem, referenciahűtő ne legyen az a lényeg. -
Kashim
őstag
válasz
Jakab66[hun] #2262 üzenetére
Igazából nem volt még velük problémám. Ezen röhögtem egyet, de az alkatrészeknek nem volt semmi bajuk. Sokat rendeltem tőlük, eddig minden rendben ment, pick pack pont meg kényelmes, vidéki lévén.
Amúgy egy hete van nekem is egy Asus Direct CU2-es 660-am. Eddig meg vagyok elégedve, hangja szinte nincs, elég hűvös, keveset eszik és minden elfut rajta. Egyébként a cicergés nálam is megvan nagyon magas fps-en, viszont az előző 460-am is csinálta, gépházból meg nem igazán hallatszik ki (vagy túlüvölti a hydro h80i-m
), szóval így nem zavar.
-
Kashim
őstag
válasz
Jakab66[hun] #2218 üzenetére
Nekem legutóbb egy gyerekcipős dobozban küldték a rendelt cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest