- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Köszi, én is sajnálom. Az eladó is vissza veszi ha minden igaz, de azért elviseltem volna a duruzsolását a házban.. azért jó kis ideg evett két napig, meg a szerelgetések..
Mondjuk a HD6850-em sem rossz, csak már kevés az 1GB, emiatt a GTAV alatt sincs kihasználva 50%-nál jobban.
Vajon az lesz majd egyszer, hogy a vga karik is csak alaplapok lesznek, aztán te választasz bele gpu-t meg memót?
Vagy megy minden a levesbe és jön valami szerves technológia?Amúgy kínomban már a 660-ról lehúztam a 2. tápcsatit, de akkor meg bootolásnál rögtön kiírta, hogy: "akkor most szépen kapcsold ki a rendszert, aztán dugd rá a másik dugót is cucókám"
Úgyhogy nem lehetett vele szórakozni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged