- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
egy 20-25 perc után teljes fagyát lett a jutalmam bf3-ban, szóval inkább visszavettem a soc ( 950/1900/2200) órajelekre.
-
Sabre
őstag
1037 mV az alapfesze a kártyámnak, most picit volt időm tuningot nézni.
975/1950/2350 amin az allbenchmark tiger szépen elfutott, kaptam is 4800 pöttyöt ami annyira nem is rossz.
Hülye vagyok a számításokhoz, ramból akkor ez a 2350 ez akkor 4700mhz gddr5-nél?mit van értelme gyilkolnom, a gpu-t vagy a ramot vagy már nem hoz sokat egyik/másik elég lesz ez is?
-
Sabre
őstag
az lehetséges, hogy afterburnerrel beállítom az órajeleket de utána amikor elindítom a furmark-ot, valahogy mégis a gyári órajelet írja ki? Nem veszi be vagy a furmark szar csak?
-
Sabre
őstag
Ideiglenesen beköltözött a gépembe egy giga 560ti oc, a windforce 2x hűtéssel szerelt.
Elolvastam a topik bevezetőt, látom a giga termékek nincsenek a helyzet magaslatán a dolognak.
Tegnap egy fél órát nyúztam bf3-al alap órajelen, egyelőre rendben levőnek látszik a dolog.Azonban persze hogy mozgatnak a SoC órajelek, a kártya 1050mv alapfeszt kap tehát az alaphoz képest minimálisan emelt,ergo egy próbát megér a dolog.
-
Sabre
őstag
válasz
ricshard444 #8118 üzenetére
az ipon 60k-s ára az irányadó szerintem a listában, a többi az bizonytalan.
-
Sabre
őstag
Sziasztok!
tegnap sok vacilálás után egy asus gtx 560 DirectCU II TOP került végül a gépembe. tesztek alapján a Ti kártyákat ostromolja sebességben.
melyik drivert érdems feltenni? utolsó whql, legutóbbi béta vagy valami mást?
bf3 a cél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest