Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
válasz
tarika #11330 üzenetére
Természetesen nem próbáltam ki mindet, csak ez [link] alapján írtam! az órajelek alapján nem hiszem, hogy le kellene nézni a Gainwardot!
Amúgy nem vagyok Gainward ügynök, nem tisztem védeni, csak amikor egy üzletben dolgoztam, mindenféle kártyákat hoztak vissza (Asus, MSI, Giga...), de Gainwardra most hirtelen nem is emlékszem! De lehet, hogy ez csak az akkori kártyáknál volt igaz, nem tudom. De szerintem semmivel sem rosszabb mint a többi gyártó kártyája!
És ezzel én befejeztem a témát!
Inkább abban segíthetnétek, hogy 2048*1152-es felbontás mellett van-e értelme a 2GB-os modellnek vagy tökéletesen elég a sima 1GB-os?
Köszi! -
törölt tag
válasz
tarika #11164 üzenetére
Az Unigine Heaven tesztje valóban beakad a teszt elején. Ezt én úgy küszöböltem ki, hogy amikor elindul a program, és a háttérben már fut az animáció, még nem rögtön futtatom a tesztet, hanem hagyom, hogy egy ideig még menjen magától. Azt vettem észre, hogy amíg a textúrákat nem tölti be, addig a teszt az elején mindig megakad, akármilyen jó VGA-d van. Ezt meg kell várni. Amikor az animáció átment azon a részen, amikor a teszt meg szokott akadni, utána már nyomható a teszt. Nálam legalábbis így jobban ment, mintha rögtön az elején indítottam volna a tesztet.
-
szasanyi
félisten
válasz
tarika #11162 üzenetére
Nem értem mire ez a már-már felháborodott, érzelmi töltéssel megspékelt hsz?
Rosszul aludtál vagy mi van? Relax!
Engem a különbség oka érdekelne mindössze, és a processzor okozta különbség inkább a maximális FPS esetén dominál, nem a minimumnál. De ne túráztasd magad, annyira nem fontos, hogy emiatt sz@r legyen a napod!Ja, és azt az apróságot még eszedbe juttatnám, hogy te kérted a tesztet. Én kérek elnézést!
-
szasanyi
félisten
válasz
tarika #11150 üzenetére
Lefuttattam a Heavent uo. beállításokkal mint te, a minimum így is jóval több (minden gyári órajelen, nincs tuning).
Én meg azt kérem, hogy ilyen beállításokkal tolj egy S.T.A.L.K.E.R. CoP tesztet.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
tarika #11154 üzenetére
Minimum FPS-ben és az nem elhanyagolható,ott azért a rendszer is beletud szólni,hiába ugyanaz a vga.Szal lehet az átlag ugyanaz 1-2 FPS eltéréssel,csak még nála folyamatos a kép,az erős rendszer miatt,addig nálad be-be rángat a kari!
Mod.Az anizo nem befolyásolja ennyire a min FPS-t
főleg ennyire.
Mod2.Nekem is jó lenne az a sz*r Phenom,amúgy a Heavon csak egy bench a sok teszt közül!
-
szasanyi
félisten
válasz
tarika #11140 üzenetére
Ugyanolyan VGA, de nézd a min. és max. FPS különbséget! Érdekes...
Különben a S.T.A.L.K.E.R. CoP is hasonló, azaz mások eredményétől eltérő - min. és max. FPS - eredményt hozott nálam.
-
agemate
addikt
-
agemate
addikt
válasz
tarika #11116 üzenetére
Mérsz egyet ilyen beállításokkal?
-
megint én
őstag
válasz
tarika #10647 üzenetére
Van egy ötletem... Vegyél egy CPU coolert, tedd rá facsavarral, és polcold alá egy könyvel, Pl egy szótárral, nehogy kitörjön a PCIből
Amúgy, ha komolyan... Tényleg nagyon szép LENNE, de sajna nem fog menni, és egyik márkánál sem lehet az összeset lefedni a gyári hűtővel!
-
megint én
őstag
válasz
tarika #10635 üzenetére
Szerintem csak akkor lehetne megoldani, ha valami nem gyári hűtőt pakolnánk rá!
Csak nem tudom menyik menne rá erre a 460asra!
De ez túl csúnya.
---
Eddig ami nagyon komoly, az ez. De mást eddig nem találtamA többi vagy nem kompatibilis, vagy csak nem írják ki, nem tudom.
-
InHell
senior tag
válasz
tarika #10628 üzenetére
Szia.
Nekem giga OC-m van, és a memók és a hűtőborda között kb. fél centi hely van, és közvetlenül megy rá a levegő.Minek oda ramsüni?
Még ha be is férne a memókra a süni, szerintem semmit nem számítana.Anno a gainwardomra(gts250) raktam a süniket(gfx chilla-ból megmaradt), ott is épp befért alá, és 1 fokkal nem lett hűvösebb, vagy jobban tuningolható.
Szerintem már inkább szigetelt, mert túl közel volt a hűtőbordához. -
gainwardgs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest