Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszönöm a konstruktivitásodat.
Az nem az én hibám, ha nem érted, mit írtam.
Amilyen gyorsan válaszoltál, csodálkoznék, ha egyáltalán figyelmesen elolvastad volna.
Ha találtam volna olyan tesztet, amilyet keresek, nem kértem volna. Lehet, átsiklottam felette, amikor olvastam a topicot, de legalább belinkelhetted volna, ha vannak kihajtási tesztek, akár játékokkal, de maximális graf. beállításokkal, CPU-kihasználtsággal. Már ha a segítőkészségnek a minimális szikrája meglenne benned.
Ha mégis úgy véled, hogy vannak érveid, akkor továbbra is szívesen fogadnám, de ha csak puffogni tudsz, amiért valaki kérdezni merészel bármit is, tényleg jobb, ha nem válaszolsz. Legalább megismertem a zöld pökhendiséget.#4080: És miután sorra bizonygattátok, hogy tuningolni kell egy i7-et is, azt ajánlod, hogy nem kell core i konfig egy 460GTX alá. Talán tényleg jobb, ha nem adok a véleményedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest