- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
válasz
Piftuka #1304 üzenetére
Szia!
- AMD Ryzen alapú rendszerekben nem jelentettek soha stabilitási/kompatibilitási problémát az NVidia driver-ek mostanában?
Most építettem egy Ryzen alapú konfigot, 1660ti-vel és hibátlan.
- Jelenthet bármilyen előnyt, ha az ember MSI alaplapot és MSI GTX kártyát vásárol?
Teljesítmény előnyöd ez miatt nem lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
Piftuka #1304 üzenetére
talán jövőre jön új nv széria, de ha jön is, először a "nagyok" jönnek, fél éven belül nem lesz 1660-nak alternatívája, illetve most lett a super
nincs összefüggés amd cpu és nv driver közt, régen sem volt, max sok volt a gagyi chipset
msi alaplap és vga kombó mindenképp előny, ha szereted az msi-t ( :
ha csillivilli' rgb-s mindkettő, előfordulhat, hogy a sw-e jól fogja kezelni, de láttam már erre is ellenpéldát -
Chaser
legenda
válasz
Piftuka #1298 üzenetére
25e ft ingyen szállítás, ha garozni kell valamit és kéred, ingyen futár
konzolvilágról tapasztalatom, a őf szervizesük nem tudta h lehet ellenőrizni játék kódot, h aktivált-e vagy sem
illetve be akarta magyarázni, hogy az elállás joga netes rendelésnél de személyes átvétnél nem él
mindezt úgy, h a saját oldalukon lóbetűkkel ott van h akkor is él ( :
aztán persze megoldódott minden, leginkább muris volt -
Chaser
legenda
válasz
Piftuka #1294 üzenetére
menj alzás topikba', nagyon jó áron lehet sok mindent lőni most, garban is nagyon korrektek
bármit visszavittem számoltak le a pénzt egyből, volt olyan amit 3 hét után vittem vissza elállással mert a rendszer engedte, azzal kezdtem tudom h defekt van, ha nem veszik vissza se gond, visszavették
bemondásra cseréltek helyben vga-t
sztem ezt ma egyik kisker sem tudja überelni már -
arcitec
addikt
válasz
Piftuka #1294 üzenetére
Már hogyne volna: Aqua példul (nálam ez bevált garanciára is).pl Pcx,Ipon ezekkel nincs jó tapasztalatom, egyszerű olcsó szarokkal is szarakodtak. Itt csak olyat amit nem kell visszavinni és olcsó.Az én gépem 2012-es.konfig,de most csak videót cseréltem és még tervezek vele vagy legalább ennyit. Thermaltake egy akkori típusú a ház, de bizton van jobb is.
De házban is már másikat kellene később venni, mert a videó kártya hossza limites. Tehát ilyenekre is érdemes figyelni,mekkora a hely benne a későbbiekre akár.
Hát igen mindennek ára van, én nem szeretek a bizonytalanba kapni,tapasztalat hiányában.(gép összerakása). -
arcitec
addikt
válasz
Piftuka #1284 üzenetére
Net-en rendelve 2 hét az elállás, mindegy, hogy jó vagy hibás .. Én egybe venném, és összerakatva ..
Vagy előbb a fő egységet, ház,táp,alaplap,proc,ssd,memória. Ez így működjön egybe .. esetleg akkor már a kártya is bele... Én új komplett gép esetén így szoktam ez a tuti. De TE tudod ...
-
arcitec
addikt
válasz
Piftuka #1281 üzenetére
Új gép új táp, min 500W. Az a táp egyébként is határeset, én lecserélném ...(hogy mindenre elég legyen akár később is). Ráadásul ha AMD a cucc - kártya biztosan (ez táp nem lenne elég) - az többet eszik.Pl nálam Gigabayte a lap, a memória Kingmax, Intel a proc, Gainward a videó,(de volt benne Radeon is kifogástalanul.) Mindenből a jót kell összeválogatni..
U.I: Milyen hardware-t vegyek topik. -
Barell
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest