- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz PAtr0n #37073 üzenetére
Igen, én is azt nézem, hogy a Pascal-os GTX-ek, lülönösen a 1070-1080Ti között nagyon tartják az árukat...nem is véletlenül.
Mint ahogyan pl. az RX580 8GB-os kártyák is tartják elég jól, hiszen velük is az 1080p az lazán vállalható 60 FPS mellett, igaz nem mindennel Ultrán, de High-on igen!
Úgyhogy sok gamerhuszárral ellentétben én azt mondom, hogy nem csak 2080 supertől van élet... Csak tudni kell ésszerű kompromisszumokat kötni, és venni a fáradságot arra, hogy beállítani egy játékot aprólékosabban, nem csak felcsapni mindent Ultrára oszt csókolom.
Kis pénz kis foci, de a kis foci is foci!
És igazad van, ha meghúzod a 1080-asodat, ott vagy a 2070 szintjén sugárkövetés nélkül, de a sugárkövetés meg...hagyjuk is.
Én is az Asus Rog Strix 1070Ti-t szépen tudom üzemeltetni az alap 1080 szintjén, kipróbáltam és be is teszteltem három nap alatt mindenféle játékkal meg tesztprogikkal. De csak az érzés miatt, hogy mi van ha kellene még erő..?
Mert amúgy teljesen alapon használom őméltóságát, semminél nem érzem hogy kellene a plusz kraft.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest