-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz crowgun #13178 üzenetére
Szia!
Meghallgattam többször is, szerintem egyértelmű, hogy a venti beleér valamibe. Ilyesmire gondolok, ami a képen is látszik, szerintem vedd ki és kézzel pörgessed őket, látni is fogod, hogy, mibe ér bele. Szerintem egyszerűen odébb kell tenni egy kábelt, vagy valami hasonló, a szerviz pont ugyanezt tenné vele.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
GeneraL_XTX
veterán
Sz kemeény, ez már rövid időn belül itt a második ilyen eset a gigával....nem véletlenül mondom (és no offense) de olcsó húsnak híg a leve...de hogy segítsek is:
Hasonló volt nálam a Sapphire Tri-X 290-el, ott is a gagyi műanyag kártyaborítás rezonált be bizonyos fokú ventiszázslék hatására. Mivel itt is műanyag a borítás és ugyanaz a szitu mint nálam erre gyanakodnék. Szégyen de egy kis papirgalacsint kellett a borda meg a műanyag ház közé ékelni, hogy megszűnjön a rezonálás.
-
Jack@l
veterán
Ocsó ventik, lehet indításnál odaér a lapát a muanyag burkolathoz.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
s4hu|SyD^
addikt
Inkább cseréljék, mint javítsák. Valakinek volt hasonló problémája itt ezekkel a felpörgésekkel, valami szoftveres volt, talán NV panelban kellett valamit beállítani nem emlékszem már. Az a hang nagyon nem szimpatikus. Ahogy egyre többen vesznek olcsó Gigát egyre jobban állok el tőle.
Amúgy az el lett mondva, hogy a 980Ti párja majd a 1080Ti lesz/lenne, felesleges a többihez mérni, pláne ha olyan combos az a Ti.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest