- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz GeneraL_XTX #8695 üzenetére
Nálam nem így volt, az MSI 980 Ti Gaming alapon (1329mhz) is gyorsabb volt valamivel, mint az MSI 1070 Gaming X alapon (1911mhz). Persze ez csak a Fire Strike.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
bombibmw
veterán
válasz GeneraL_XTX #8693 üzenetére
(#8694) killer095:
Igen.
Tesztben jobb a Ti, de azért játékban egyelőre hozza azt és hűvösebb is jó 6-8 fokkal.
Holnap megrántom és meg sem állok 2500MHz-ig.(#8695) GeneraL_XTX:
Ennyit(és ez nem a legjobb eredmények közül való) nem rángatsz ki egyetlen 1070-ből sem, de nem is baj.[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz GeneraL_XTX #8695 üzenetére
Csak tippeltem, ugyan azt tudja a 2 vga szerintem is!
bombibmw:
Az a nem semmi, legyen neked a 2500mhz[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
válasz GeneraL_XTX #8693 üzenetére
(Gondolom a Ti combosabb volt )
-
-
bombibmw
veterán
-
Bandi79
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #8679 üzenetére
Talán mert egy alapból húzott kártyára akarsz még több OC-t... 1506 helyett 1607 a boost clockja.
Én GTX 980-am se tud +90 / +500-nál többet, mert alapból "Superclocked"
-
Tomassy00
senior tag
válasz salvation #8672 üzenetére
Igen az, out of box 1405 MHz-re boostol, tuningot meg 1475 ig bírja stabilan programokban és játékokban hiba mentesen. Megy 1500 at is csak nem minden alkalmazással, játékkal pl tuti kifagy
Gondoltam veszek mellé még egyet használtan jó árért SLI be, de osztottam szoroztam és az 1070 lett a vége -
slick-adam
aktív tag
en tovabbra is inkabba csörges/cicerges kifejezeseket hasznalnam a csikorgas/sipolas helyett. bar ahogy irtam, a sipolas is elöjön kb 180 fps környeken.
elöbb teszteltem, kb 40%-os GPU terheles körül kezd el "lassan" csörögni. ez a legzavarobb (nyitott haznal). 70-80% körül mar gyors, akkor mar cicereg.
nem a venti az. probaltam, jatekban megvartam meg lehul annyira a kartya, hogy lealljon a venti es hirtelen feltoltam a terhelest.a tapos dolgot meg megprobalom, bar egy eleg jo (csak hangoska) Seasonic 1 rail-es PSU-m van.
PCI-E kabel direktbe megy a tapba, de Y varianst hasznaltam, mert 2 kell az MSI-nek ugye. esetleg ez is lehet? a tap birja azt a ca. 150W-ot, az biztos.parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
hightemp
csendes tag
Szia!
Nekem is ez volt windows updateben tedd fel a legujabb frissiteseket es jo lesz -
bombibmw
veterán
Nem ma kezdetem, tehát le van pucolva a driver, ami szintén Nvidia driver volt.
Azért köszönöm, hogy válaszoltál!Az Experience-sose rakom fel egyébként, de ahhoz, hogy ezt elkerüljem, először tovább kell mennie a rendszer kompatibilitás ellenőrzésén.
Na ott áll le a telepítés.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz bombibmw #8678 üzenetére
Személy szerint én sem futottam még ilyesmibe, de ha esetleg volt fent előtte más driver, ne adj Isten AMD driver akkor okozhat anomáliát. Uninstallálj minden NVIDIA & AMD cuccot.
Ha az megvolt, akkor tolj le [ezzel] is mindent, aztán próbáld újrarakni a legfrissebb _drivert_. Azért húztam alá, hogy első alkalommal kerüld el az nvidia experience fél telepítést szerintem, biztos ami biztos. Sima drivert kapd csak le külön, az a végén úgyis felrakja xp-t is. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz Lotus_Omega #8673 üzenetére
Hát ez elég gyász, főleg a memória Nálam +90/650 mhz-et lehet rátolni a Gaming X-re, és ez még egy elég gyér tuningpotencial
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Beléptem én is egy Msi 1070 Gaming X-el.
Valamiért inkompatibilitási problémával nem megy fel a driver.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Nekem még nem volt ilyen gondom soha.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz slick-adam #8674 üzenetére
Nos, ha nem a venti cicereg, akkor a kártya olyan amilyen (lottó).
Baja nem lesz elvileg és ha nem hallod ki a gépházból, akkor lényegtelen is...Még esetleg annyit megtehetsz, hogy másik tápkábel ágra teszed, hátha megszűnik (az kevésbé zajos, terhelt, vagy akad össze elektromágnesesen) - már ha van több ág/kábel a tápodon. Szóval valószínűleg csak EMI "inkompatibilitás" van a géped többi részével.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
slick-adam
aktív tag
de ugyanaz a kettö vagy lehet csak a hütöbordan laza valami es az cicereg?
mert en azt is ugyanugy el tudom kepzelni, mint hogy egy elektromos alkatresz csinalja.eddig ugy tudtam a coil whine csak magas fps-nel jön elö. de ez a cicerges ugye allando, terhelestöl függö sebesseggel.
szerk.: nyilvan 2D-ben desktop-on kussban vanik.
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Kashim
őstag
válasz slick-adam #8674 üzenetére
Semmi működésbeli problémát nem okoz, hosszabb távon sem, nem kell amiatt aggódnod. Ha téged speciel nem zavar, akkor nem érdemes vele szarakodnod, főleg hogy nem is minden gyártó tekinti indokoltnak a gariztatáshoz ezt a jelenséget. Az EVGA-ról tudom, hogy ők cserélik, többi közül nem tudok neveket mondani melyik milyen súlyosnak kategorizálja.
Persze ha neten keresztül vetted és nem gariztatni akarod csak visszaküldeni, akkor megteheted mindettől függetlenül.(#8676) slick-adam:
Kártyája válogatja mikor jön elő a cicergés. Volt már nekem is olyanon aminél csak extrém magas fps-nél jött ki, de ott aztán jó hangosan. Máskor meg semmi. De olvastam már olyanokat akiknél normál üzemnél is csikorgott... Szóval nem lehet tudni.Amit NetTom is javasolt még érdemes megpróbálni, sokaknál a ciripelés összefügg a táppal is, az a legjobb ha 8 pines csatinál nem átalakítózol molexekkel meg ilyen baromságokkal, hanem direktbe a tápból bekötöd. Ha régi tápod van, akkor lehet egy újjal megszűnne a dolog.
Másik dolog amit kipróbálhatsz még, ha esetleg a ventire gyanakszol, hogy manuálisan elkezded felpörgetni a fordulatszámot afterburnerből és hallgatózol. Ha egy bizonyos fordulatszámnál jön a hang, akkor megpróbálhatod átírni a venti profilt, hogy az üzemi hőmérsékletnél pár %-kal más fordulaton menjen.
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
a cicergés és az un. coil whine ugyanaz a jelenseg a videokartyaknal?
mar irtam többször is, hogy az MSI 1070-esem cicereg (közepes terhelesnel lassabban, ott "csörög", 100%-os pörgesnel gyorsabban, akkor mar cicereg. hallottam sipolast is mar nagyon sok fps-nel, gondolom az a nagyon gyors rezges eredmenye, am i right?
megmondom öszinten nem hallom kintröl a cicergest, csak ha odateszem a fülem a gep tetejehez (ott van kihasitva ventiknek hely). de ugy hallani azert. ill. most le van veve a gep oldala, odahajoltam a közelebe es igy elegge in my face.
vegulis hibat jelez ez a cicerges vagy csak beszoptam picit a lotton, de nem okoz gondot hosszutavon?
ma jar le a ket het, meg reklamalhatnek, de nincs kedvem es eröm most ilyesmihez.[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
salvation
aktív tag
válasz Tomassy00 #8664 üzenetére
Ja látom neked Zotac AMP Extremed van nekem Giga Xtremem tied magasabb picivel az órajeled meg nálad a memória is nagyobb asszem picivel én 3770k toltam proci 4.2 ment a vidikártya meg alapon amit tud még OC-ra sem tettem peddig az magasabb órajel tuningal meg nem foglalkozok és nem nyúltam semmihez mivel demom van
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Pacy
aktív tag
válasz killer095 #8668 üzenetére
Igazából problémás ez a vásárlás dolog számomra. Olyan kártyát akarok ami jól is megy de hűvös is mellé. Elegem van belőle hogy üvölt a kártya mellettem game közben. (R9 290 Trix) Plusz felfűt mindent a gépházban. Ez a gainward is 72c nem tudom hogy ez jónak számít e. Ahogy nézem a tdp ennél a kártyánál 200w. Ez tuning szempontjából nem mind1.
-
Lotus_Omega
tag
//Z390 AORUS MASTER//9900k@4.8//2x16GB BALLISTIX@3.5//RTX 4070TI//
-
Lotus_Omega
tag
válasz Forestgreen #8639 üzenetére
Nincs meg sajnos
-
törölt tag
(#8663) Pacy: Nem tudom mashol mukodik-e, de Angliaban pl az OCUK osszerakja neked es ad ra 5 ev garanciat, en most lusta voltam es osszerakattam veluk, lehet van erre lehetoseg Mo-n is vagy a kozelben.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Ha vizezni akarsz gari bukó nélkül EVGA FE-t kell venned...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
rambustibi
őstag
Van már gyári vizes kártya.
Ennél nem ugrik a garanciaKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Pacy
aktív tag
válasz salvation #8661 üzenetére
Garanciát leszámítva is esélytelen nem? Ez nem ref nyákos ha jól gondolom? Az Asus strix-re találtam blokkot. Más gyártóra meg csak az evga féle kompaktot.
(#8665) rambustibi : Msi Sea Hawk kompakt kellene vagy olyan amit később vizesre tudok alakítani. Jelenleg viszont egy full vizes kártya még nem ideális.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Csak az EVGA-nál tudsz bűntetlenül hűtőt cserélni...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Gyors infó kellene. Erről valami? Későbbiekben vízre alkalmas a kártya?
-
Runner_fxr
Ármester
válasz SSJPeter #8590 üzenetére
Én is megnéztem ezt a stabilitás tesztet, de nekem 1%-al kevesebb jött ki. Persze még így is 97 felett vagyok. Néztem egy plusz 100Mhz-es tuning mellett is, úgy is ugyan azt az értéket kaptam. Van ennek valami jelentősége? Vagy ha már 97 felett van akkor mindegy mennyi?
-
killer095
őstag
Nem lenne annaka kinézetével semmi baj, de az a fekete vörös kombó hányinger, persze van akinek az tetszik, de pl nekem a fehér és a fekete dominál a gépem belsejében, viccesen nézne ki egy vörösen világító cucc odabent, csinálhatnának fekete fehéret is, tudom van armor szériája vagy mi, de az gagyi, még backplate sincs rajta!
-
Kashim
őstag
válasz demmer123 #8650 üzenetére
Ez csak az én véleményem lesz (nyilván), de FTW-re szerintem felesleges akkora felárat fizetni amennyibe kerülnek.
Olyan radikális különbséget nem hoz tuningban, hogy megérje a különbözetet. Tény, hogy stabilabb a tápellátása, de gyakorlatilag _mindegyik_ 1070-es kártya, függetlenül a márkától és ráragasztott kiadástól megy min. 1900MHz-et, nagyrész 2000-2050-et is. Ami már ritkább az a 2100-2200Mhz+ stabilan, de ez a szint már annyira szerencse kérdése is, hogy FTW-ből is ugyanolyan esélyed van kifogni egy "közepes" kártyát, mint egy ilyen erős tuningpotenciállal rendelkező chipet. Lottó az egész.
A másik dolog, hogy 2000-2050MHz felett már annyi pluszt nem hoz az OC összességében, mint az alap órajelhez képest a biztos tuning, amit gyak. minden kártyával el lehet érni. Annyit meg szerintem végképp nem, hogy megérje kínlódni a random instabilitással meg a plusz hővel.
Tényleg max. arra jó efölött, ha benchmarkokban akarja az ember mutogatni, de akkor meg már ne 1070-ből vegyen FTW-t, hanem 1080-ból...Az itteni kommenteket meg más fórumokat is olvasgatva nagyobb esélyed perpill. az MSI Gaming X-szel van, ha jó tuningpotenciálú, de még reális árú kártyát akarsz. Kinézete az mondjuk gyomor kérdése, de hát valamit valamiért... Chokito után szabadon.
[ Szerkesztve ]
-
salvation
aktív tag
Mielött eladom ----GTX 980-al: DEMO 3DMARK Firestrike 12093
3DMARK Time Spy 4307
Szerdán GTX 1070 tesztelem ha minden igaz[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
törölt tag
Hat ha latnank hogy viselkedik a tesztek alatt, pl Firestrike, es belinkelned a GPU-Z-t is akkor el tudnank mondani, lehet hogy ennyi a stock cooler-el.
Probald meg a felso kep alapjan az infokat idetenni, akkor biztos tobben tudnanak tobbfelet mondani
szerk: memoria-t is lehet tuningolni, erdemes lenne megnezned azt is allitgatva, nalam 11k-n meg stabil, 2100 a GPU es eleg jelentos kulonbsegeket tud az is produkalni.
[ Szerkesztve ]
-
zola09
aktív tag
Üdvözletem, beszállok a buliba: [link]
Out of box ~1600MHz a max, 120% TDP limittel 1700 körül bírja, kb. +200-250MHz core clock-kal 1900-1940 körül jár, utána már instabilnak tűnik. Afterburner van fent egyedül, kicsit alacsonynak tűnnek a számok. Valami bekeverhet, vagy ez ennyit tud oszt' jónapot?
-
Tomassy00
senior tag
Az én drágaszágom holnap vagy holnap után érkezik. (1070)
-
death---
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Gigabyte g1 1070-nél mennyire befolyásolja a tuningot pl hogy csak 1 db 8 pin csatlakozó van rajta?
Érdemesebb venni egy EVGA ftw-ét a 2db 8 pin miatt?
-
sixpak
nagyúr
Kösz mindenkinek a választ.
Még van néhány hetem, nyaralás után tervezem a vásárlást, csak gondoltam megkezdem a kérdezősködést.
Amúgy minden gyártó 3 év garit ad, Sapphire-nál csak 2 volt, év végén jár le, azért cserélek.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
.LnB
titán
-
SSJPeter
őstag
Én is az MSI Gaming X-re szavaznék, de szerintem az MSI Armor OC-val sem járnál rosszul, max. egy pár fokkal melegebb lesz. A boost órajele majdnem annyi, mint a Gaming X-é, tehát sebességre majdnem ugyanolyan.
Mindkettőből van már elérhető készlet.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
showtekk
csendes tag
Szerintem ha e kettő között vacilálsz akkor egyértelműen az EVGA-t vedd. EVGA ÉS MSI is nagyon jó márka, megbízható mind2, de MSI-ben pl a Gaming X széria meggyőzőbb mint az Armor, viszont az ára is több. Az EVGA ilyen áron nagyon jó választásnak tűnik. De itt a topicban vannak jobban hozzáértő emberek is, várd meg a többiek válaszát is!
-
Forestgreen
aktív tag
válasz Lotus_Omega #8638 üzenetére
Assetto Corsa 4K tesztre is kíváncsi lennék
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Lotus_Omega
tag
-
nagyúr
Kedvencem amikor önigazolást kereső hsz-ek vannak.
Ha neked elég,akkor nincs kérdés,ennyi.#8621 Bird :
Semmi bajom a cikk írójával.
Azért viszont sajnálni tudlak,hogy még mindig PH-s tesztre alapozol.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Bird
addikt
válasz ImpersonatoR #8631 üzenetére
Illetve, hogy az FE változat válogatott GPU-val szereltek.
akoska7: Sajnálatodból nem kértem, azt tartsd meg magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az FE vitathatatlan elonye h kifele fujja a meleget. Adott esetben sokat szamithat.
A custom viszont halkabb es huvosebb is.Aki pedig 4k n gondolkozik allitsa be a 4x DSR t es rogton kiderul birna e gepe.
-
Televan74
nagyúr
válasz DjDanee87 #8627 üzenetére
TPU szerint az EVGA is rendben van,és nem melegebb a GPU sem sokkal.
Idle fan noise is as good as it gets since the card completely turns its fans off in idle (up to 60°C).
Gaming fan noise is also awesome! With only 29 dBA, the card is quieter than any other GTX 1070 we've tested before. If you want quiet, this is the card to get. Temperatures are good, too, with around 73°C under full load. [link]
(#8628) Bird Asus R9 290X DCU II OC után,már megváltás lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
szasanyi
félisten
válasz Dr. Akula #8570 üzenetére
Ha nem vízhűtés - bár SLI-hez plusz a leírt körülményeket is figyelembe véve itt valóban az lenne a jobb választás, bár valóban nagyon drága lett - akkor TwinFrozer VI lesz a legjobb választás. Igen, nagyobb és más kialakítású a lapátozás is, új a csapágyazás valamint a VRM hűtés is izmosabb lett a kártyán. LOAD 1000 ford/perc alatt kábé úgy hallod, ha levett oldallapnál közvetlenül mellérakod a füledet, hogy már majdnem beleverjenek a lapátok.
Erdei88: majd ha megtanulnak drivet írni! Sajnos a technológiai adatok és a tesztekben leírt FPS eredmények nem érnek sokat. Ja, és azokban soha nincs megemlítve mennyire simán fut a játék vagy esetleg megőrülsz a mikrolagoktól (mint én legutóbb a 380X vs Rise of TR közben, amit emiatt inkább abbahagytam).
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Televan74 #8626 üzenetére
Nekem FE kártyám van, 82 C° (nagy kánikulában) pörgött 50%-on, 2100 RPM-el a mókuskerék. Az előző 950 GTX-em másfélszer olyan gyorsan keverte a levegőt. Számomra ez nem ZAVARÓ, sőt halkabb.
Tegnap este 23 fokos szobában 77 fok volt a GPU hőmérséklete 1900 RPM-el pörgő ventilátor mellett.
Az sem elhanyagolható, hogy ez a megoldás nem a házbelsőt terheli a meleg levegővel...
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Erdei88 #8618 üzenetére
Most is az vagyok, de nincs custom,GTX1070 -ből meg már van.Az én türelmem is véges.
Most már csak az a kérdés,hogy egy átlagfelhasználónak,elég e a ref dizájnra épített EVGA,vagy fizessek 8000 Ft -al többet a MSI Gaming X -ért. De mivel gyári OC -n fogom használni java részt,főleg hogy fullhd -n még így is overkill,ezért lemondok a MSI 10 fázisú vrm -ről.
A véleményem,már most az,hogy biztos jó lesz.Talán 1-1,5 évre megvan a kártyám.
Mindenbe beleugatok!!!
-
sg22
senior tag
válasz akoska07 #8620 üzenetére
Nem túl szerencsés 4K-ra 1070-et venni.
remelem birni fogja a strapat 4k-n
Nem fogja.tobbszor is kihangsulyoztam h nem a legujabb jatekokkal jatszok, hanem pl dota 2 meg wow, illetve doom. hazaertem most melobol es neztem gyorsan par tesztet
dota 2 rol csak videot lattam, az is 100+ fps felett megy. mindegyik jatek ultra beallitasokkal fut ennyi fps-en.
what should I do about this?!
-
Bird
addikt
válasz akoska07 #8620 üzenetére
NVIDIA GeForce GTX 1070 – 4K-ra ez is elég
Amilo02:Mennek SLI-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz ImpersonatoR #8611 üzenetére
A látvány az 980-on is nagyon ütős, csak sebesség nem tartozik hozzá. 1080-ból is SLI kell.
-
cyberkind
félisten
válasz Tomassy00 #8612 üzenetére
4K-hoz meg minimum a Volta-ig nemigen lesz olyan egy kártya ami igazán jó is lenne kompromisszummentesen, Tájtön Píííí-ben sem reménykedek.
(#8611) FragStaR
Fű is Ultra-n, azaz fullon volt a Gta-ban?
Mert ez még FHD-ban is durva tud lenni, nemhogy feljebb.[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
4K-t már nem érdemes venni mikor már nyakunkon a 8K
-
addikt
Na most akkor mi van a voltage lock al? Msi afterburnerben lehet unlockolni, ha jol lattam. De hiaba unlockolom meg adok tobb feszt nem fog neki adni? + 200 mhz nel mar anomaliakat dob de lefut a teszt. Szoval gondolom keves neki.
Egyebkent latom iszonyat mennyisegu msi gameing x kezd itt lenni
Nagyon helyes latom meg az amd sek is megternek4k rol meg annyit hogy i7 el + 1080 al probaltam haveromnal latvanyra nagyon utos. AA t kikapcsoltam minden mas maxon.
Gta v fallout 4 es witcher 3 sem tartotta a 60 de mindegyik jatszhato volt. W3 esett be 50 ala tobbszor is.[ Szerkesztve ]
-
sg22
senior tag
a monitorom input lagja 3ms, nemhiszem h az akkora problema lenne. SLI-t sosem csipaztam, majd 2070-et jovore inkabb
nezegettem amugy az 1080-at is, de 50%al tobb penzert 20% teljesitmeny hat nemtudom.
Pont az a 20 % kene 4khoz h smooth legyen a gameplay, de mivel nem jatszom a legujabb jatekokkal nekem nem letszuksegletwhat should I do about this?!
-
gab3c
csendes tag
En 4k-n tolom. Ahogyan irtak, ha nem kell Ultra es 100fps akkor teljesen jo.
Nekem az a tapasztalatom, hogy inkabb a monitor lagja ami ront az elmenyen. Maga a 1070 meg pont eleg.
Az SLI jo megoldas lehet kesobb ha kell tobb ero, csak nyaron illik a legkondi is melle, vagy lefo a gatyad is par ora jatek utan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
- Asrock Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest