- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz scarabeus86 #6397 üzenetére
Nem fűti a házat, kevesebb slotot foglal, könnyebb rá vizet rakni és kevesebbet is fogyasztanak.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Locutus
veterán
Had ne kelljen már ezt minden héten újra kitárgyalni...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
AdluAn
tag
Nekem ez az első FE kártyám és sokkal rosszabbra számítottam a hangja miatt. Levett oldallappal terhelés mellett 37dB
-
scarabeus86
tag
Mi a jó a Founders Edition kiadásokban? Drágák, zajosak, gondolom 2d módban nem kapcsol ki a venti, mint a custom hűtős kártyáknál.
-
ZrogNV
tag
Nem értem miért van +10-15k felár az Asus Strixen az MSI-vel szemben. Olvasgatva a hozzászólásokat az MSI Gaming X eddig a best of custom.
“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
matyiGo
aktív tag
válasz Devastate #6393 üzenetére
oh... mindegy is. valszeg gyengébb a cucc
https://www.amazon.com/clouddrive/share/XRX2iSP1ERE0gfgwvTsNqMrXqPWGSaySSZe5rgVVp24?_encoding=UTF8&mgh=1&ref_=cd_ph_share_link_copymeg tápot kéne hozzá vennem... a 1070 a tökéletes vágó kártya
(sok tesztet találtok amiben esetleg bebizonyítják hogy renderidőben nagyjából nem számít hogy most 970-ed vagy 1080-ad van a valóság az hogy realtime vágáshoz kell a teljesítmény és a memória.mindenesetre nemsokára lesz egy 1070 s írni fogok ha nem hozza a kötelezőt
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz ScomComputer #6381 üzenetére
Ez az, hgoy játékfüggő minden. 980Ti pár fps-el marad le a 1080-tól! Árban viszont bőven a duplája
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Devastate
csendes tag
válasz Motion_Blur #6380 üzenetére
Ezt én se venném meg Asus Strix gtx 1070 várok.
-
Fr3eWar
őstag
A lementett kép adatai alapján egyik sem, bár a 2K (valóban az amit te írtál) elég tág fogalom abba beleférhet..
Az ő tesztje 2560x1080 ami ugye 2764800 pixel
Míg Papa valóban WQHD-ban futtatta a bench-t tehát 2560x1440 ben -> 3686400
ami 1,333x több képpont.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #6381 üzenetére
azta..
Mennyire boostolt a Ti?2K, vagy WQHD? (2048x1080, vagy 2560x1440?)
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
bélanéni
őstag
Nem hallottam működés közben. A hangzavar alatt azt értem, hogy lehet hallani kicsit/közepesen. Engem az már zavar. Valakit nem. Nekem megér +20.000-et egy teljesen néma MSI, mivel az egész gépem úgy van összerakva, hogy az egész szinte néma legyen.
Hát nincs nagyon jobb. Mert ez tökéletes minden szempontból. Legfeljebb ilyen jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Bird
addikt
válasz bélanéni #6382 üzenetére
Nem tudom honnan veszed a hangzavart, a 80 fok is teljesen normális üzemi hőmérséklet. Nem kellene látatlanban fikázni, persze tudom az MSI GAMING X-nél nincs jobb.
bélanéni:Ez a hang dolog nem kicsit lett túlmisztifikálva. Mindenki arra költi a pénzét amire szeretné... Nekem speciel nem érte volna meg a +25 ezret.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
bélanéni
őstag
válasz Motion_Blur #6380 üzenetére
LOL
Szerintem nincs vele gond, kizártnak tartom, hogy az FE-nél érezhetően rosszabb akármiben. Nincs ezzel gond, és valaki totál lesz*rja a hangzavart és a 80C-os üezemhőfokot.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
ScomComputer
veterán
Csak az összehasonlítás miatt...2K,980TiG1 alapon,4790K4.7ghz,DD3/2666 Mhz,minden beállítás max,nv-gw on...
-
Bird
addikt
válasz GeneraL_XTX #6376 üzenetére
Alig hallani a "kicsikét". A 2 ventilátoros Zotac 950 Gtx teljes terhelésen nagyságrendekkel hangosabb volt. A legmagasabb hőmérsékletnél sem volt zavaró eddig. Pozitív csalódás, sokkal rosszabbra számítottam.... Simán megérte az árát.
Ami meglepett, az a kártya súlya. Van benne anyag rendesen.... Kerestem is a made in CCCP feliratot.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Ragnar_
addikt
Van rá reális esély, hogy a customok telítődésével a beragadt FE-k olcsóbbak lesznek ?
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Devastate
csendes tag
MSI GTX 1070 AERO[link]
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
-
Cole86
senior tag
válasz deicide #6369 üzenetére
Azért ,ha lesz több elérhetőség mindenhol akkor árverseny is megindul, szerintem most raknak rá még szépen..
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
addikt
válasz ericdrawen74 #6366 üzenetére
Akkor az AQUA-hoz került a múlt pénteki Gaming X szállítmány? Mert iponnál nem jelezte a raktárfigyelő eddig.
-
Bird
addikt
válasz Szinyák #6363 üzenetére
Ezt tudja az FE. 75-80 C° tartományban az optimális, a leírások alapján maximum 94 C° lehet. Szóval egy nem egyedi kártyánál teljesen jónak tűnik....
Üresjáratban 43 C°, a helyiség hőmérséklete 26,5 C°.
[ Szerkesztve ]
-
Miert gondolja mindenki hogy ez 140 lesz, lemaradtam valamirol? 970-esek is ugyanigy keszlethiannyal indultak, nemhogy lefele ment volna az aruk amikor tele lett veluk minden bolt, hanem még dragabbak is lettek..
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ericdrawen74
senior tag
AQUA: MSI GTX 1070 GAMING X
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Cole86
senior tag
Na ez már nem founder... ez már reálisan 140k alatt is lesz máshol kapható idővel.. talán még sem tévedtem akkorát ,csak 1 kis idő kell!
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
bélanéni
őstag
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Bird
addikt
Gigabyte 1070 FE eredmények Asrock Z77 Extreme 4 + I5 3570k@4,2 Ghz + 8Gb Ram (egyelőre csak HD):
30 perc nyüstölés alatt 80 C° körüli hőmérsékleti értékeket tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Jelezni szeretném, hogy az imperium computernél is 3 év a termékre adott garancia.....
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz matyiGo #6358 üzenetére
Akkor viszont TX-et nézz,elég jó áron mentek mostanában...persze használtan.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
subaruwrc
félisten
evga FE 1070
-
Szinyák
őstag
nehogy kiderüljön , majd hogy a Nvidia v.mi turpisságot rakott az új 1070 szériába mint a 970.-nél a nem teljes értékű memória mizéria
Szinyák
-
BiP
nagyúr
-
warcat
veterán
válasz KAMELOT #6344 üzenetére
Megjelenés hetében 103k Giga G1 970 sem jön ki sehogy a gyártói ár alapján,magyar ÁFÁval,mégis annyi volt.
Most szimplán nincs készlet hozzá,hogy kocsikáztassák,de ettől még lesz, csak nem heteken belül.
140,esetleg 1-2 ezressel alatta a becslésem.EA: It's in the crate!
-
Cole86
senior tag
válasz KAMELOT #6344 üzenetére
Sajnos részben igazat kell adnom neked , a brittek kilépése, a dollár kikatapultálása végett extra felárazások lettek (kis és nagykerben egyaránt), ami részben a készlethiány miatt és a nagy érdeklődésnek/vásárlási hajlandóságnak tudható be (korábban optimistább voltam, de idővel be fog állni az árszabás egy normálisabb szinte, max pár hét)
145+ körül várhatóak a legolcsóbb típusok egyediekből, a founderek esetén is ez várható, eshet az ár , de ehhez némi időre és készlet feltöltésre van szükség, mindenki legyen kis türelemmel, ezen a héten már lesz Update!
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz matyiGo #6341 üzenetére
Választék az lehet,hogy lesz addigra,de 140-ért aligha.Az akár 1 de inkább 2 hónap tippre.
Én azt sem hiszem,hogy teljesen mesterséges lenne a hiány,új nodeon készülnek a chipek amin nem kiemelt partner az nvidia és esélyes,hogy selejt is van még dögivel.
Kis érdekesség,hogy olyan 50 dollár lehet egy chip gyártási költsége.1070 kicsit alatta, 1080 valamivel felette.EA: It's in the crate!
-
matyiGo
aktív tag
mit gondoltok? van értelme 1070-et venni 160-ért vagy jövő hét elejére már feltöltik a boltokat 140 ezres megoldásokkal?
-
AdluAn
tag
-
pokers
senior tag
Ezmiez???
Vasárnap éjszaka változik a raktárkészlet???
decide kolléga megmondta, hogy 30.-án indul útnak a köv szállítmány, ami onnan még 1-1,5 hét.
Most akkor ez mi volt ájponéknál? -
őstag
Ipon 1070 teszt:
-
törölt tag
válasz netguru10 #6256 üzenetére
Én pont ilyen felbontást használok ASUS monitoron. Jelenleg 980ti SLI-m van, tettem egy próbát 1080 SLI rendszerrel is (pár hete boncolgattuk ebben a topikban) de bemásolom a hevenyészet tesztemet azokról a játékokról amivel használtam.
Minden lehetséges paraméter full-ra volt húzva. Jól látszik hogyha 60 fps a cél akkor már egy 1070-es is elég lehet (elvileg ugye az a 980ti szintje), de ha biztosra akarsz menni akkor 1080. SLI a 60fps-hez felesleges, és ráadásul nálam a 1080-asoknál már nagyon procilimit-szagú lett a történek (4790K)
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
őstag
válasz KorbiAniko #6328 üzenetére
Én úgy jártam velük, hogy jún 8-án megrendeltem és weben kifizettem egy MSI1080-at, amit akkor 1-3 munkanapra ígértek és csak jún 21-n szóltak, hogy átvehetem.
-
KorbiAniko
csendes tag
Sziasztok, szép jó reggelt!
Asus Strix Gtx 1080-ról továbbra sincs infó, mikor érkeznek? Aqua 1-3 napos kiszállítása még 15-én lejárt, azóta ők semmi biztatót nem mondanak... Hátha Ti tudtok valamit !
Szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Monitoros témát a monitoros topikban tárgyaljátok ki!
⭐ Stella
-
nmy1212
aktív tag
Az Armor-nál nincs Backplate arra figyeljetek.
-
Venyera7
senior tag
-
KergeK@csa
tag
Az MSI Armor 1070-es hűtéséről látott már valaki tesztet?
A gaming x-hez viszonyítva érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest