-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ez azért van, mert sokan használják a 14 napos elállás lehetőségét, és mivel a cég nem akar bukni egy terméken, amit eladott, majd vissza küldtek neki (indok nélkül) így eladja újként. Ez tök érthető egyébként, ha te árulnád, de sem szeretnél bukni rajta ha valaki kipróbálta és vissza küldte, csak mert. Persze vevőként is igaz, hogy újat szeretnél kapni, nem egy (akár) közel két hétig használtat. Erre sajna nincs jó megoldás, ha megszüntetik a 14 napos online elállást, akkor meg az lenne a baj. Nem ez az ország ilyen lerakat, hanem ez minden országban így megy ahol ez törvény (egész EU talán?). Gyakorlatilag minden netes eladót a törvény kötelez hogy a kedves vevők kénye-kedve szerint bukjon pénzt a termékeken, ha nem tudja elpasszolni újként.
Én is küldtem már vissza így terméket, de én simán eltörölném ezt a törvényt. Ha veszel valamit a neten, akkor vállald a vásárlás után a felelősséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest