- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz NandorHUN #28669 üzenetére
Augusztusban vettem az említett kártyát. A hűtésétől csodát ne várj, főleg gyári beállításon használva. Én alulfeszeltem és kapott egy kicsit meredekebb venti profilt. Plusz még vettem a gépházba 2 ventilátort. Jelenleg min 1641 GPU /1315 Ram beállításokkal használom. 1924 Mhz-ig boostol és ezt játéktól függően nagyjából tartja is. A hőmérséklete így kb max 78-C 100% GPU használat és 70% venti mellett. Viszont általában bekapcsolt Vsync-el játszok 70 Hz-en, ebben az esetben kb max 65 C és 1500-1700 rpm a ventiknek. Nem cicereg, a hangja számomra nem zavaró bár 2200 rpm fölött már észre lehet venni. Ref nyákja van szinte bármilyen VGA hűtőt rá lehet később szerelni. Az enyém jövőre valószínű kapni fog egy Arctic Accelero Twin Turbo II-t ami kb 13 ezer postával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest