- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
lacc984 #3414 üzenetére
Szerintem keresd fel a gyártót hogy melyik másnapos kínai dolgozott abban a műszakban amikor a te kártyád készült.
Egetverően katasztrófális a helyzet ha gyári tdp érték alatt megy a kártyád mint baromDe biztos valami szoftveres fals érték kijelzés történik.
Kb mint mikor gpu z kiirja hogy forog passzív módban a vga ventije de közben meg se moccan. -
válasz
lacc984 #3405 üzenetére
Csak annyit írtam, hogy a GPU usage számít a TDP keret a tuningnál fontos,. ha 70 % körül van az jó, mert a túlfesz miatt nem lesz TDP limited, kifutja kártya magát. Sokan úgy tuningolnak, hogy feltolják a TDP-t az egekbe aztán rosszabb eredményeket kapnak, mint ha alapon menne a kártya.Mint írtad a GPU usage 99-100 % , az a lényeg.
Furmarkkal amúgy se foglalkozz szerintem, nem igazán jó már manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest