- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Az új verzójú Unigine Superposition mennyit dob nálatok 1080@Extreme-n tuning alatt?
A tápcsatlakozós Windforce OC-ből ennyit tudtam most kihozni, egy kevéske tartalék még lehet benne, GPU - 1911Mhz, RAM - 4633Mhz.Az ehhez vezető beállítások:
-
athomi
veterán
válasz
ricsi8800gt #4296 üzenetére
Én még csak raktáron sem látom sehol. Amúgy nagyon jó kártya, de ne fizess érte túl nagy felárat a többi félpasszívhoz képest, valamint az X-es gyári tuningos verzióért se fizess felárat, mert nem éri meg. Ha egy árban vannak, akkor mehet.
-
gézu
őstag
válasz
ricsi8800gt #4296 üzenetére
Jelenleg nincs jó választás a vga piacon az árak miatt. Amúgy jó választás, ha nem sajnálod kifizetni a bányászadót.
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Ilyet szeretnék venni Msi GTX 1050Ti Gaming X 4 Gb
Mennyire jó választás? Üdv -
mcs
veterán
válasz
menyus4661 #4285 üzenetére
Próbáld meg az itteni OpenGL mókát, amivel elvileg jobban kellene futnia: [link]
-
Vigneau
félisten
válasz
westcoastog #4284 üzenetére
-
dugo_
veterán
válasz
ricsi8800gt #4288 üzenetére
Nem, 1070-től fölfele SLI-képes a jelenlegi nVidia paletta.
-
ricsi8800gt
addikt
Lehet láma a kérdésem és bocs a tudatlanságomért de SLi képes az 1050Ti ?
-
menyus4661
tag
válasz
bandika0626 #4286 üzenetére
Ha le festem és lesz időm igen.
-
bandika0626
senior tag
válasz
menyus4661 #4285 üzenetére
Képet tolsz fel róla.
-
menyus4661
tag
válasz
bandika0626 #4283 üzenetére
Egész vállalható lett, csak még festéket kell szereznem.A hőfok megoldódott.
Meg vagyok elégedve a kártyával.Mint irtam előtte egy Rx 460 Gb nitro oc-m volt.
Egy dolog aggaszt Wolfeinstein new colossusban nagyon gyalázatos a teljesítménye az rx-hez képest ha remélem a közeljövőben nem sok vulkános játék jön mert az akkor szivattyú lesz, a nem vulkános játékokban egyértelműen felülmúlja az rx-et. -
westcoastog
veterán
OFF
Srácok! Valakinek nem lesz véletlenül a héten eladó 1050TI-je? Persze nem 10 szeresen túlárazva az eredeti árhoz képest.Haverom venne nekem egyet de az aprón is akinél van az 1 hete nem ír vissza, sőt 2 ember se, így nehezen tudnánk venni bármit is, na meg elmebeteg áron vannak az új cuccok...
Ha esetleg összejönne valami (meg haver fizujától függ) megvennénk egyet.
OFF
-
bandika0626
senior tag
válasz
menyus4661 #4282 üzenetére
Milyenre sikerült kifurni?
-
menyus4661
tag
Üdv mindenkinek oldallap kifurkálasa sikerült,így a hőfok normalizálodott.
Bátorkodtam egy kis tuningra. Szígorúan csak kiváncsiságból továbbiakban alap órajelen használom.
Amit sikerült elérni: Boost órajel 1890 mhz, Memória órajel 7400 mhz.
Far cry primal,beépített benchmark teszt. 1920x1080 maximális beállítás. Gigabyte Gtx 1050 Low Profil 2gb.Alapórajelen: Min fps 27
Avg fps 35
Max fps 42Tuningal: Min fps 30
Avg fps 38
Max fps 46A további órajel emelésre lassult a játék beépített benchmarkja.
Úgy éreztem Power limitbe ütköztem.Ha a 75 watt nem limitálná a 2 ghz órajel sem lehetetlen. -
yodee_
őstag
válasz
hegegabi80 #4280 üzenetére
Ilyen low profile, nem tápcsatis. Engem nem zavar, ha hangos, fejhallgatóval játszom. Legalább hűs
-
Bounti
aktív tag
válasz
patakij #4277 üzenetére
Kösz, hogy visszajeleztél, mondjuk ez is eszembe juthatott volna...
Már csak az a kérdés, hogy miért erre állt be alapból...
#4278 yodee_
Agresszívan tolod... Szerintem próbáld ki, hogy ha lépcsőzetesen lejjebb veszed mi az elfogadható sebesség/hőmérséklet arány. Nem hinném, hogy jót tesz neki, ha mindig fullon megy...
-
menyus4661
tag
válasz
hegegabi80 #4275 üzenetére
Remélem esztétikus lesz
Köszönöm a segítséget -
hegegabi80
addikt
válasz
menyus4661 #4271 üzenetére
Egy jó tanács. Maszkolószalaggal amit a festők használnak, ragaszd le a felületet. Azon szépen jelöld meg a fúrások helyét szabályosan, szépen rendezetten. Aztán óvatosan furkáld ki, de úgy, hogy egy fadarabot tegyél az oldallap alá, ami beteríti az egészet. Így egész szép fúrások lesznek. Aztán a sorját eltávolítod kis vékony reszelővel. Lehet venni autó javító festéket kis ecsetelős kiszereléssel, azzal szépen bejavítod és kész is.
Ha netán elrontod, akkor sincs baj. Kiflexeled szép szabályosra, majd veszel perforált lemezt és az oldallapra rögzíted.
-
Bounti
aktív tag
válasz
menyus4661 #4271 üzenetére
Inkább fúróval ess neki, ne flexeld ki! Tovább tart, de jobban tervezhető, és normálisabban is néz ki... Egy kis tervezés csodákra képes!
Amúgy, ha már ott vagy, a procinál is megcsinálhatod...
Update: Na persze meg is nézheted, hogy esetleg ebay-en nem-e árulnak már eleve készre csináltat...
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Beléptem a klubba egy ilyen kártyával LINK.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Amire használtam az előtte lévőt majdnem ott van ez is.
-
Csupingo
veterán
válasz
menyus4661 #4269 üzenetére
Kifurkálod, aztán lefested, akkor nem olyan feltűnő.
A ház elejében bent van a gyári ventilátor? Esetleg azt is kicserélheted valami izmosabbra, itt biztos tudnak segíteni. Hátul nincs egy plusz takarólemez, amit ki tudnál még venni?
-
menyus4661
tag
Throttlingot nem tapasztaltam a kártya tartja a boost órajelét 82 fokosan is,monitoroztam.
Tehát semmilyen problémát nem tapasztaltam ilyen hőfokok mellett sem, viszont ha 75 fok alá be tudnám vinni
megnyugodnék, erre a megoldás a ház oldallapjának kivágása lenne mert belülre már semmilyen venti nem fér, a linkelt képen igényesen meg van oldva a ház oldallapja csak ezt fogalmam sincs hogy tudnám kivitelezni nyilván flexem meg ilyesmi van itthon no de azzal neki esni én nem fogok mert abból csak gányolás lenne, esetleg kivel vagy milyen szakmabelivel lehetne ezt megcsináltatni vagy ha esetleg házilag van rá módszer annak még jobban örülnék. -
Bounti
aktív tag
válasz
menyus4661 #4265 üzenetére
Sajnos ez a kártya ilyen méretben, ilyen hűtéssel, főleg abban a házban ekkora hőmérsékletet kíséretében működik.
Link (legalsó dia)
Rendelkezik védelemmel, ami nem hagyja, hogy megfőjön a kártya, viszont ahogy majd egyre teljesítmény éhesebb alkalmazásokat futtatsz, és egyre hosszabb ideig előfordulhat, hogy visszavesz a teljesítményből.
Értem, hogy nem szeretnéd megfúrni a házat, viszont ha majd egyszer mégis, akkor is lehet igényesen tenni:
-
dugo_
veterán
válasz
menyus4661 #4265 üzenetére
A 80 fok egy kicsit soknak tűnhet, de a kártya nem hagyja megfőni magát. Ha eléri a gyári hőmérsékletlimitet, akkor elkezd throttlingolni, visszavesz az órajelből, hogy le tudjon hűlni. Ha a tied nem csinál ilyet (monitorozd msi afterburnerrel terhelés alatt), akkor még rendben van a hőfok.
-
Bounti
aktív tag
válasz
patakij #4264 üzenetére
Szia!
1. Ha volt, akkor milyen előző videokártya? Ha Nvidia akkor DDU-val ajánlott leradírozni mindent, és tiszta telepítést végezni, ha AMD, akkor inkább ajánlok teljes win reinstallt.
2. Valóban, ha lehetőséged van, akkor másik HDMI kábellel, illetve másik monitorral megnézni, hogy mit csinál.
3. Ha HD Ready a TV-d, akkor talán úgy is állítsd be, és figyelj a képfrissítés frekvenciára is!
4. Ha van lehetőség egy másik gépben is meg kell nézni.
Ha ezek közül semmi akkor vagy vársz míg írnak a tapasztaltabbak, vagy szerviz.
-
menyus4661
tag
Üdv mindenkinek!
Beléptem a Gtx 1050 tulajok táborába egy Gigabyte Gtx 1050 Low Profile videókártyával.
Segítségre lenne szükségem, a kártya egy Dell Optiplex 7010 sff házba került.
A játékok alatt mért hőfok aggaszt 80-82 fok.Msi afterburnel manuálisan adtam kakaót a ventillátornak de igy is 77-80 fok.Tudom hogy ez egy kis méretű ház nem normál gondolkodtam plussz venti beszerelésén de nem lehetséges.A kérdés ez a 80 fok tűrhető még a kártyának vagy vágjam ki a ház oldalát nyilván ezt nem szeretném de azt sem hogy fél év mulva halott legyen a kártya.Más szóval brutál sok az a 80 fok vagy nem lesz tőle baja ez itt a nagy kérdés.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
patakij
tag
Üdv!
Frissen vásárolt Asus Rog Strix 1050ti kártyámmal akadt problémám. Driver telepítés (legfrissebb driver) közben leállt egy hibával, semmi konkrét, csak annyit írt hogy a telepítés nem sikerült. Ezután a kép elment, és fura, szivárvány minden színében pompázó képet adott. Kikapcsoltam, megnéztem, a kártya tökéletesen illeszkedik a foglalatban, tápcsati is rádugva. Bekapcsolás után (BIOS felirat és windows felirat szépen bejön, hiba nélkül), de amikor a login részhez érek, akkor ugyanaz a problémám. Ekkor sikerült 2. próbálkozásra feltelepíteni hozzá a drivert, de a helyzet ugyanaz. Újraindítottam. semmi nem változott. De amikor felbontást váltottam, akkor azt tapasztaltam hogy néhány felbontásban tökéletesen működik. A képfrissítés nincs hatással semmire. Egy tv-t használok monitorként, ami sajnos csak HD ready, és HDMI kábellel csatlakoztattam a kártyához. Lehet hogy a kábel a problémás?
Offként jelöltem meg, mert lehet hogy ez nem specifikusan 1050ti probléma.
-
opr
nagyúr
Üdv népek!
Van egy ujdonatúj gigabyte gtx 1050Ti kártya. Legfrisebb win10, legfrisebb nv driver., HDMI kábellel rákötve egy monitorra.
Van egy olyan gondom, hogy ablakváltásoknál sokszor elsötétül a kép egy kb fél mp-re. Máskor nem, egyébként tökéletesen működik, de pl ha unreal engine és chorme között váltogatok, akkor az esetek 90%-ban van ez a villanás, és az őrületbe kerget.
A power management mode-ot próbáltam állítgatni, semmi változás.
Lehet ezzel csinálni valamit?Ha mondjuk unreal editor és egy olyan tab között váltok, amin egy teljes képernyős videó van (ami elég gyakori, lévén most tanulom az egészet...), akkor az esetek 100%-ban történik ez meg.
Valami brutálisan idegesítő.Van itt olyan, aki tapasztalt ilyet, és tudja a megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget!
szerk: sőt, ha chrome-on belül váltok tabok között, akkor is elsötétül aztán újra megjelenik a kép, pláne ha az egyik tabon fullscreen video van... Utána nincs ilyen, ha maradok a tabon nem csinálja.
szerk2: Storno, megoldva, úgy néz ki, megvan a megoldás a problémára, a 100. google keresés kidobott egy nvidia fórumot, amiben volt egy link egy másik topicra, amiben leírták ezt:
NVIDIA control panel - Adjust desktop color settings - Content type reported to the display -> Desktop programs.
Most úgy néz ki, nem villog, szóval ha valakinek chrome alatt, vagy videólejátszáskor, filmezéskor, youtubeozáskor, pláne ha nem fullscreen, vagy úgy általában ablakváltáskor pillanatokra elsötétül a monitor vagy villog/villan egyet a kép, megér egy próbát. (Azért fogalmaztam ilyen hüyén, hogy minél több kulcsszó legyen benne, sorry.)
-
Fl3x
aktív tag
Köszönöm mindenki segítségét, akkor 1060 lesz, csak még picit kivárok vele, hátha normalizálódik az ára.
-
yodee_
őstag
válasz
Pasadena83 #4260 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok a low profile1050Ti-mmel. Egyedül a Maffia 3 ami nem megy olyan szépen (~30-40fps), de a többi játék nekem tökéletesen megfelel fullhd-ben (BF1,COD-WW,DIRT4,DOOM,Wolfenstein,stb..) Kíváncsi vagyok melyik verzióból lesz legközelebb low profile verzió.
-
Pasadena83
csendes tag
ha nem cel minden esetben a 60 fps/ultra, akkor eleg a 1050 ti. nekem altalaban mindig megvan a 40 + fps high on. medium on a 60+
a 1050 ti korrekt kis kartya. de ha megteheted, inkabb a 1060.. persze az mas kerdes, hogy megeri-e most :SEn is le akartam cserelni 1060 ra, de inkabb kivarom mar az uj szeriat.
-
soniq
tag
válasz
hegegabi80 #4228 üzenetére
Az a durva,hogy elvileg most egy 180 wattos táp van benne,nem tudom milyen márka,mert ez egy hp oem gép,és csak hp jelzés van rajta.Most egy Gtx745 van benne,aminek 55 watt van megadva fogyasztásnak.
-
r4z
nagyúr
válasz
kisza25 #4256 üzenetére
PCI Express Card Electromechanical Specification, Revision 3.0
1.7, 1.8, 1.9, 4.1, 4.2 - mutasd meg, hol van ott szo 150W-os slotrol.
Atirhatod az erteket kezzel, de akkor mar nem lesz specifikacio szerinti a kartyad, aminek a toleralasara a lapod sincs felkeszitve.
-
r4z
nagyúr
Nope, a kezdetek ota 75W-ot fogyaszthat egy x16-os PCI Express kartya a slotbol. Az ujabb PCI Express specifikaciokban a 6 (+75W) es 8 (+150W) pines bovitesi kombinaciok szerepelnek pluszban, azokbol is a kovetkezok: 6 (150W), 8 (225W) es 8+6 (300W). A 8+8 (375W) peldaul nem resze a PCI Express 3.x specifikacionak, az a 4.0-ba kerult csak bele.
-
Csupingo
veterán
Most hogy felmerült a fogyasztás, pár msi gtx 1050 ti tesztet megnéztem, 71-77 W-ot mértek mindenhol. Az asus strix lehet hogy többet eszik, de 115-öt biztos nem. Pl. itt egy részletesebb mérés, de másik három komolyabb oldalon is ugyan ezt produkálták.
-
r4z
nagyúr
válasz
kisza25 #4249 üzenetére
Eleg, ha ezt az egyet elolvasod, mivel ebbol volt balhe nemreg: RX480 powergate
A lenyeg a PCISIG specifikaciojabol:
A standard height x16 add-in card intended for graphics applications must, at initial power-up, not exceed 25 W of power dissipation, until configured as a high power device, at which time it must not exceed 75 W of power dissipation.
De egyebkent a masodik forrasod is 75W-ot ir, a B260-nak meg semmi koze a csatolo aramellatasahoz, az csak a bovitokartya adatait specifikalja.
De ha valoban 150W lenne, es neked van igazad, akkor magyarazd meg, hogy a 90W-os GTX950-nek miert kell 6pines tap, a 75W-os 1050/Ti-nek (lap aljan van a full spec) meg miert nem.
-
kisza25
félisten
én több helyen is azt olvastam, hogy 2.1-től 150W-ot tud
1
2
3
athomi: az lehet, mondjuk akkor nem tudom mi értelme növelni, a 4.0 álítólag 300W-ot fog tudnisőt ez a 3.1:
B260 Slot Power Limit
In Section 7.15.3, page 804, Table 7-65, make the following changes:
Bit Location Register Description Attributes
7:0 Base Power – Specifies in watts the base power value in
the given operating condition. This value must be
multiplied by the data scale to produce the actual power
consumption value except when the Data Scale field
equals 00b (1.0x) and Base Power exceeds EFh, the
following alternative encodings are used:
F0h = greater than 239 W and less than or equal to 250
W Slot Power Limit
F1h = greater than 250 W and less than or equal to 275
W Slot Power Limit
F2h = greater than 275 W and less than or equal to 300
W Slot Power Limit
F3h to FFh = Reserved for Slot Power Limit values above
greater than 300 W -
athomi
veterán
válasz
kisza25 #4246 üzenetére
De hiába tud a slot 150W-ot, ha a kártya nem veheti fel a lapon keresztül, csak a számára engedélyezett maximális 75W-ot.
Tehát a tápcsatlakozó nélküli kártya nem fogja átlépni a 75W-ot. A tápcsatlakozósoknak a többletfelvétel a tápcsatlakozón keresztül biztosított, engedélyezett.
-
kisza25
félisten
mondjuk a PCI-e 2.0/3.0 150W-ot tud adni, ha az miatt írtad
Az más kérdés, hogy alapból 75W fogyinál többre nem nagyon engedik a kártyákat, mert a PCI-e 1.0 75W-ot tudott, bár kihalófélben van, viszont tuningnál nem lehetne gond a 75W fogyasztás a tápcsati nélküli kártyának sem -
dugo_
veterán
Erre a célra sokkal jobb választás egy 1060, az már más kérdés, hogy az alapvetően 90-et érő 6GB-os modellt most épp 150k körül vesztegetik.
Szerk.:
AxBattler
Pedig már elkezdtem tervezgetni az amúgy teljesen felesleges gépfejlesztésem, de ez legalább pontot tett a végére...
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
érik nálam egy kis VGA csere, kicsit vacilálok hogy 1050Ti vagy 1060 vegyek. FULLHD-ban szeretnék játszani aktuális játékokkal, de szeretném kiélvezni a játékok grafikai "csodáit", ehhez szerintetek elég nekem a 1050Ti?
Alaplap egy ASRock Fatal1ty Z97 Killer és hozzá egy i7-4790K, tudom hogy sokkal izmosabb kártya illene hozzá, de mivel csak FHD monitorom van és azt egy jódarabig nem tervezem cserélni így feleslegesnek érzem 200ezer környékén VGA-t venni.Válaszokat előre is köszönöm
Üdv.: Fl3x
-
Kingcold
aktív tag
AxBattler
Köszönöm!
1 hét után első körben indítottam el most újra a játékot.
Nem tudom, h az új, 390 driver okán (vagy esetleg az akkortájt települt Win10 frissítések zavartak be háttérben a múltkor) de most minden okésnak tűnik.
Ultra beállításokkal, minden bekapcsolva (kivétel HDR Bloom, ere alkalmas monitor híján) nem esik 60 FPS alá. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Játékbeállítással kapcsolatos kérdésem lenne!
Ténylegesen összehozható pl. DOOM + Vulcan alatt, ultra beállítások mellett a fix 60fps?
Jómagam próbálkoztam ez ügyben, i3-6100 + 1050Ti (részletes konfig az adatlapomon) alatt.
De külső területen, ill. tömeges enemy esetén 30 ig is leesik a képkocka szám. Nem tudom, a fenti konfiggal, 60FPS t hozó YT videok mennyire hitelesek....
Valakinek volna tapasztalata ez ügyben?Közben szűrve visszaolvastam itt a topicban. Nemhogy 60 de jóval magasabb FPS értékeket is kicsikartak itt nem kevesen HIGH - ULTRA beállítások mellett... Valamit én szúrok el?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
dugo_
veterán
válasz
CalibRasta #4231 üzenetére
Az ~150%-os power limitet jelentene, elég hihetetlenül hangzik.
-
válasz
Bizony, egy normális minőségű 300W-os táp elég ezekhez a VGA-khoz.
-
yodee_
őstag
válasz
Nekem 240-es 80+ platinum van, röhögve viszi i7-3770-nel. Bronz is bőven elég.
-
hegegabi80
addikt
Elvileg működnie kellene, max bios frissítést kell, ha van frissebb rá.
Tápból egy 350W minőségi bőven elég, de még egy 250-300 is simán leviszi. S végű proci 65W maxxal, ami áll. kevesebb, vga 75W tápcsati nélküli, + egyéb dolgok. Tehát ha minden maxon megy, jó ha fogyaszt 200W-ot. -
snecy20
nagyúr
Nem tudom mi lelte a piacot, megint felmentek az 1050Ti-k ára. :-/
-
esikl012
tag
válasz
ricsi8800gt #4218 üzenetére
Nekem is ugyan olyan van amit kinéztél, most a Diyng Light-ot monitoroztam mivel kíváncsi voltam, hogy milyen adatokat kapok.
FHD felbontáson játszok magas beállításokkal Fps:55-60. Hőfok:60C', Gpu használat 90-100%, Gpu órajel 1700Mh. Alapjáraton hőfok 32C'
Nekem már lassan 1 éve megvan rosszat nem tudok róla írni, hangja szinte nincs. -
Mans20
addikt
válasz
ricsi8800gt #4218 üzenetére
Egyik legjobb, hűtése is oké.
-
soniq
tag
Köszi srácok a válaszokat,most használtan 1 év garival 25-ért hozzá tudok jutni,így akkor meg lesz!
-
Bounti
aktív tag
Minden bizonnyal mennie kell benne, hiszen Gen3-as a foglalat. Ha nem bízol benne keress ismerősök között tulajt, és próbáld ki.
Mivel a GTX 1050 75 W-ot fogyaszt nem igazán kell neki nagy táp, persze a rendszered többi részét nem ismerjük (a procin kívül), inkább a minőségre repülj rá.
-
soniq
tag
Üdv mindenkinek.
Egy[link] ilyen igencsak koros alaplappal működőképes lenne egy gigabyte 1050 2 GB oc?
Illetve hány wattos minimum tápegység kellene hozzá?
Proci az i5 4460s szóval az elég takarékos. -
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Gondolkozok egy ilyen vételen Asus ROG STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING
Mennyire ajánlott a kártya?
Illetve mennyire álja meg a helyét a mai játékok alatt ?
Hűtése rendben ? -
Ptech
addikt
Van egy tavalyi megrendelésem az Alzáról egy MSI Aero 1050 Ti-re , 39 640 HUF-ért.
Én már vettem másikat, akit érdekel irjon egy PÜ-t és megadom a rendelés azonositót amivel átvehető. -
kisza25
félisten
válasz
bandika0626 #4198 üzenetére
Detecting the best combination of performance settings:
running the test data set on up to 8 CPU cores and on up to 1 GPU
GeForce GTX 1060 3GB: 2494 MB currently available (3072 MB total), using up to 100%CPU only (1 core): 1.81 frames/sec
CPU only (2 cores): 3.45 frames/sec
CPU only (3 cores): 5.05 frames/sec
CPU only (4 cores): 6.41 frames/sec
CPU only (5 cores): 6.41 frames/sec
CPU only (6 cores): 6.41 frames/sec
CPU only (7 cores): 6.33 frames/sec
CPU only (8 cores): 6.25 frames/sec
GPU only (GeForce GTX 1060 3GB): 11.5 frames/sec
CPU (1 core) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 9.8 frames/sec
CPU (2 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 11.2 frames/sec
CPU (3 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 12.8 frames/sec
CPU (4 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 14.1 frames/sec
CPU (5 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 13.5 frames/sec
CPU (6 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 14.1 frames/sec
CPU (7 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 14.1 frames/sec
CPU (8 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB): 14.5 frames/secBest combination: CPU (8 cores) and GPU (GeForce GTX 1060 3GB)
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Elakadtam a legfrissebb nVidia driver telepítésével (GTX1050Ti)
Akár az NV experience alkalmazáson keresztül, akár az hivatalos oldalról manuálisan letöltve, majd elindítva ugyan az a hiba fogad.Kompatibilitás ellenőrzés után a telepítés sikertelen. (Más telepítések futnak! Fejezze be az a többi telepítést! Majd próbálja újra!)
Próbáltam leszedni a régi drivert, ugyan az fogad.
Feladatkezelőben mindent leállítottam ami NV hez köthető.
Gépleállítás és később újraindítás megtörtént. hiba ugyan úgy fennáll.MI lehet a gond?
Válaszotok előre is köszönöm!(konfig az adatlapomon)
-
válasz
bandika0626 #4202 üzenetére
Vedd nyugodtan, ilyenem van, teljesen jó és hangtalan.
Szvsz Asus Strix, MSI Gaming, Giga Windforce, vagy Giga Gaming G1 a négy legjobb....... de igazából ezt a GPU-t bármi lehűti, pl. én most 1 ventist keresek.
-
törölt tag
válasz
hegegabi80 #4206 üzenetére
Ez az alap ezen megy alapból a venti 0 terhelésnél is.
-
törölt tag
válasz
hegegabi80 #4204 üzenetére
Nekem Zotac 1050 Ti Oc kártyám van még az első változatból amiben még hőcsövek is segítettek a hűtésben , az újabb változatban már nincsenek benne . Az Zotac honlapjaival valami baj van mert jelenleg nem elérhető.Szóval nekem a minimum 45% ennél lentebb nem lehet állítani.
-
hegegabi80
addikt
Én épp egy Zotac 1050 minit készülök venni.
Kicsit visszaolvasva látom, hogy Ti-ből van is itt pár embernek, meg azt irjátok, hogy kicsit agresszív a ventiprofil. A gyártói oldalon van valami profil, amivel elvileg lehet állítani ventit, ezzel lehet finomítani? -
Vigneau
félisten
válasz
bandika0626 #4202 üzenetére
Így van, pontosan ezért választottam ezt a típust. De az egy ventist is szívesen vettem volna. A GTX 960-am is ilyen Mini volt.
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok!
Erről a kártyáról mi a véleményetek?
LINKEgyébként melyik a leghűvösebb kártya az 1050TI-ből?
(#4201) Vigneau És a tieden nincs is tápcsati?
-
Vigneau
félisten
válasz
draco31 #4199 üzenetére
Én kilenc hónapja gond nélkül nyúzom ezt: Gigabyte GV-N105TOC-4GD. Viszont durván elszállt az ára, mint a legtöbb VGA-nak. Bár hallottam a bányászásról, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest