Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
sandbridge #4429 üzenetére
Oksi, értem!
-
@matthew@
őstag
válasz
sandbridge #4426 üzenetére
Értem és ha ezt leszedem akkor csak elindítom a telepítőt és a régi drivert nem kell leszdeni vagy mivel szedjem le és hogyan?
-
Brekkk
senior tag
válasz
sandbridge #4417 üzenetére
Bocsi. Az értékeket egy kicsit benéztem most, hogy sikerült kiíratni az FPS értékeket az AUTO beállításokkal olyan 28-45 FPS között muzsikál a kártya. Most jutottam el egy olyan pályára ahol tényleg sok a füst meg fényeffekt. Na itt egy kicsit már megizzad a kártya, de még így is az épp játszható kategóriában van.
-
Brekkk
senior tag
válasz
sandbridge #4413 üzenetére
Feltettem a játékot. Szépen megy a kártyával AUTO beállításon FULL HD-n. A Medium beállítást választ plusz 1-2 high is befér. MSAA-t használ és 4× Aniso-t.
Biztos elbírna még 1-2 plussz beállítást, de nem foglalkozom vele mert így 60 FPS szinte mindíg megvan, és jó folyékony a játékmenet.Ja és az én kártyám csak alap órajelen megy, alulfeszelve.
-
Danex
addikt
válasz
megrángattam a Gts 450-et 955core és 4100-as memórián médiumon teljesen jól vitte, fagyás nem volt (gigabyte) ja és full HD pontos fps-eket nem tudok de szerintem 35-40 alá nem nagyon ment mivel akadást nem észleltem
grafot customon használtam de valahol médium részen volt
-
potkem
aktív tag
válasz
Pontos választ nem tudok adni én csak 1680*1050-es felbontásban tolom.
Ultrán 20-36 FPS.
Médium beállítással 41-70FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest