Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlemények vannak:
Levettem a hűtőt ismét . letisztítottam teljesen, még kevesebb , szinte már 0,0001 gramnyi pasztát használtam , a csavarokat átlósan , pont jól visszacsavartam és változott sok minden.
Fur rendering alatt max 63 fokig ment a gpu, viszont nem úgy , ahogy tegnap, hogy 44-ről kb 1 perc alatt 70 fok, hanem olyan ~51 foktól kezdve nagyon szenvedve , lassan jutott csak el a 63 ig. IDLE mindössze 1 fokot csökkent 44-ről 43-ra, viszont a teszt után , amilyen lassan ment fel, olyan lassan ment is vissza.
Ami még érdekes , hogy tegnap 70 foknál nagyon meleget adtak a lamellák, ma 63 foknál csak kézmeleg volt kb.
Jövő héten meglesz az MX2, majd akkor ismét le veszem, és meglátjuk , mit hoz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest