- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adibook
tag
Sziasztok!
Az alurirott laphoz es procihoz melyik kartyat ajanlanatok?
G92 GTS vagy 8800 GTX?
-
adibook
tag
En ezeket talatam:
G80 GTX Cpu Mem. Shader
Xfx XXX 630 2000 1350
EVGA SupC. 621 2000 1450
Msi OC 610 2000 1350
Bfg OC2 626 2000 1450
Melyik lenne a legjobb?
Tancsok? -
adibook
tag
Sziasztok!
Meg tudnatok nekem mondani hogy melyik a legnagyobb orajelekkel rendelkezo gyari OC-s G80 GTX?
-
adibook
tag
válasz
TazLeacher #10391 üzenetére
Sorry elfelejtettem kipipalni.
Koszonom. -
adibook
tag
Ne haragudjatok az off.ert csak lenne egy fontos kerdesem.
Egyik cimboramnak a gepeben jatekbol valo kilepese utan elszallt a tap.
Lehetseges hogy a vinyo is karosodott annyira hogy nem lehet leszedni rol az adatokat,mert elegge ugy nez ki?
Koszonom. -
adibook
tag
Igy mar jobb.
-
adibook
tag
Tudni mar mikor jon az uj GTX?
-
adibook
tag
Tudni arrol mar valamit hogy mikor jon a uj GTX?
-
adibook
tag
Sziasztok!
NE HARAGUDJATOK Az OFF-ert
Egyik baratomnak a kovetkezo problamaja lenne.
Van egy gyari Compaq gep.
Ket vinyo van benne.Az egyiken Windows a masikon sajat dolgok.
Hosszabb gepezes utan,majd jatek egy kicsit az explorert akarta megnyitni es az befagyott,majd "manualisan" kinyomta a gepet majd az azutan kovetkezo bootolasnal kakhala ami meg eddig egy eve soha nem jott elo.
Unmountable_boot_volume
semmi mas csak a bla-bla hogy ha elosszor latja......
Ezt akkor csinalja mikor mar ugymond betoltotte a windowst es mar csak be kene lepnie.
Vegigmegy rendesen egy ideig a xp logo alatti toltes es amikor fekete kepernyo es be kene lepni kekhalal.
A masik igazi problema hogy a gephez a vinyon vannak a recovery particioban a driverek,windows,stb.
Ujrainditasnal F10 ami a recoveryt inditana de semmi.Belon a kepernyo,tolt egy ideig maj semmi.Csak az eger nyila marad meg de mozgathato.
Segitseget kernek.
Koszonom -
adibook
tag
En megyek sajnos melozni.
B.U.E.K. mindenkinek -
adibook
tag
Szerintetek lesz Call 4 kibovites????
-
adibook
tag
Kellemes,bekes es BOLDOG karacsonyt kivanok mindenkinek Irorszagbol !!!!!
-
adibook
tag
Szerintetek egy Anetec 900-as hazban ha elol van 2x12cm-es venti ami befele fuj,a hatulkan egy 12-es ami kifele fuj es a tetejen egy 25 cm-es ami kifele sziv akkor ami a videokarinak van 12 cm-es az befele kene fujjon vagy kifele szivni?
-
adibook
tag
válasz
Attix82 #8975 üzenetére
Tudod eleg sok embernel plexi oldala van a haznak es ha mar ilyen mennyisegu penzt ad ki az ember akkor igen is nezzen ki valahogy,a GT-k meg igen is szarul es gyengecskenek nez ki....barmennyire is jo a teljesitmenyuk.(90 fok
)
Ezzel az erovel miert vesz az ember pl. WV polo-t ha egy Skoda Fabia lenyegesen olcsobb es UGYANAZ a motor van bennuk....
Bar ez az en meglatasom es lehet erte utalni de szerintem NAGYON vicces hogy miota kijott a GT az osszes tulaj ugymond "idejott" a G80-as forumba es az eddig csak ahitott GTX-ekel parbajozik ami mindig is jobb kartya volt es lesz is mint a GT csak most mar megtehetik egy 7500LE kartya utan.... -
adibook
tag
Szerintetek lesz a Call 4-nek bovitese?
-
adibook
tag
-
adibook
tag
Segitene nekem valaki egy C2D 6850-et 3.6-ra huzni?
-
adibook
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Ultra XXX-nek eleg egy alapos 3Ghz C2D 6850 vagy erdemes lenne huzni?
-
adibook
tag
KESZ A KICSIKEM.....
-
adibook
tag
Akkor kimondhato hogy a G92 GTS 512 lassabb 1680X1050-ben DX9 alatt mint a G80 GTX?
Az uj GTX milyen arban varhato? -
adibook
tag
-
adibook
tag
-
adibook
tag
Az Ebay-en van mar G92-es GTS 512 375 Euro-ert. 95k
A hirdetes alapjan veri a G80 Gtx-et et az Ultrat is es tesztek alapjan a gyari 650-es Gpu orajelet lehet 800-is huzni a gyari hutovel..... -
adibook
tag
válasz
Laraxior #7815 üzenetére
Nem haragszom meg es remelem te sem de nem tudom eldonteni...es tudom hogy van net....
Tudtommal ez egy forum ahol az ember felteszi a kerdest es akinek van kedve vagy esetleg ert hozza az valaszol.
Sosem ertettem hogy miert veszik az emberek a faradsagot hogy csesztessek a masikat ahelyett hogy inkabb ne is irnanak es hagynak hogy valaszoljon valaki a kerdesre.
Ha neked lenne problemad vagy kerdesed akkor te is igy velekednel sztem es nem azt varnad hogy csesztessenek vagy hogy eppen felhivjak a figyelmedet az Internet explorer letezeserol...
de nincs harag -
adibook
tag
Szerintetek G92 GTS vagy G80 Ultra esetleg OC-s DX 9-re 1600*1200-ban?
-
adibook
tag
Olvastam valahol a G92 GTS tesztjet.
A befejezo resz a teszt vegen:Only, how will be the looks of performance hierarchy. Maybe like this:
GeForce 8600GTS 80nm
GeForce 8800GS 65nm
GeForce 8800GTS 90nm G80
GeForce 8800GT 65nm G92
GeForce 8800GTX 90 G80
GeForce 8800GTS 65nm G92
GeForce 8800Ultra 90nm G80 -
adibook
tag
Szerintetek a G92-es GTS gyorsabb lesz 1600*1200-ban mint egy G80 Ultra?
-
adibook
tag
GTX vagy Ultra????
-
adibook
tag
Ha beruhaznek egy Ultrara akkor a Gigabyte 8800 Ultra milyennek tunik?
-
adibook
tag
Ha beruhaznek egy Ultrara akkor a Gigabyte 8800 Ultra milyennek tunik?
-
adibook
tag
válasz
adibook #7713 üzenetére
Lenyeg a lenyeg...es az a vegeredmeny amit a monitoron latunk....
Szerintetek erdemes gyari OC-s kartyara tobb penzt kiadni ami a vegen csak talan 2-3 Fps-el csinalna tobbet es nagyon faszan hangzik hogy gyari OC-s kartyam van vagy ez valami tobbet jelenthet....
GTX-nel vagy ULTRA-nal csak nem latni akkor kulonbseget a normal vagy OC-kozott. -
adibook
tag
válasz
Tuco Ramirez #7707 üzenetére
Altalaban ugy 10-15k....
-
adibook
tag
válasz
KillHates #7703 üzenetére
Azt nem ertem hogy ok altalaban pl. XFX-nel van sima,extreme,majd XXX.
Az alap GTS 320 pl.: 800 Mem.
1188 Shader ALAP
500 Gpu850 Mem.
1300 Shader EXTREME
560 Gpu900 Mem.
1500 Shader XXX
580 Gpues ezeket Rivaval is el lehet erni csak az nem biztos hogy annyira stabil,vagy esik jol a kartyanak??????
Lehet hogy hulyeseget kerdezek,de akkor miert vannak gyari OC kartyak? -
adibook
tag
válasz
Tuco Ramirez #7699 üzenetére
Ultra-rol vagy GTX-rol loenne szo.Inkabb ULTRA-rol.
-
adibook
tag
válasz
Tuco Ramirez #7699 üzenetére
Ultra-rol vagy GTX-rol loenne szo.Inkabb ULTRA-rol.
-
adibook
tag
Mennyire eri meg a OC-kra kifizetni a plusz penzt?
Pl: MSI xxx OC vagy XFX XXX ????
Tudom hogy el lehet ugyanazokat erni rivaval,de az ugyanolyan stabil mint amit gyarilag csinalnak?Koszonom:
-
adibook
tag
Sziasztok!
8800-as Ultrak mennyiert futkosnak mostanaban?Erdemes azt venni vagy inkabb GTX?
-
adibook
tag
1600*1200-ra 22-en.
-
adibook
tag
OK!
SLI otlet elvetve.....
Akkor G80 GTX vagy G92 GT????
-
adibook
tag
Atlagban az en Xfx 320-as GTS xxx-em 50-60 Fps-t csinal,NAGYON ritkan lemegy 30-35-re a Call 4-ben 1600*1200-on High bealliassal kiveve az AA ami ki van kapcsolva mert sztem nem hoz nagy valtozast ebben a jetekban azon kivul hogy zabalja a kartyat es elmondhatom hogy minden maxon...
A G80 GTX szted mit tudna produkalni? -
adibook
tag
Az igazat megvallva nem tartom ertelmet fejvesztve megvenni majd az uj G92-es GTS-t vagy GTX-et min 100-110k ert vagy 150k ert mert egy ido utan ugyis lemegy az ara a jetokok meg nem jonnek ki olyan intenzitassal mint ahogy a kartyak sztem es a a GTX egy jo meg 1 vere tutira jo lenne.
Most egy c2d 6850,2*1gig Xms2 800,P5N-e SLI,Xfx 320 GTS XXX,700w ocz,X-fi Xtreme Gamer,Antec 900 gepem van es majd ugy par honap mulva gondoltam beruhazok valamire hogy stabilabban menjenek a 22-en a jatekok.Azt hogy egy jatekra erdemes e koncentralni azt en sem hiszem bar ez a Crysis "mania"..., de vannak jatekok stilusok amokit az ember pereferal.En pl az autos (RBR Rally,GTR2) vagy eppenseggel az Fps-ek mint a Call 4 vagy az Airborne es mire ezekbol uj kijon addig mar a G92-es is sokkal olcsobb lesz.
-
adibook
tag
Igen
-
adibook
tag
Tehat azt mondod hogy G80 320 GTS SLI helyett G80-as GTX inkabb a picit stabilabb 1200*1600 jatekhoz?
-
adibook
tag
Ezt ertem es teljesen igazad van csak gondoltam hatha valakinek lenne valami hozzaszolasa hogy gyakorlatilag elvben melyik tunne a jobb megoldasnak.
SLI vagy Single.
Ha mondjuk ket G80 320 GTS-t nezzunk es egy GTX -et ami szinten G80-as akkor atlagban melyik lenne jobb.
A call-ban van dupla videokartya szinkronizalas,de ha mundjuk medal-t jatszanek akkor ugyanugy kijonne az SLI teljesitmenyye vagy akkor mar a "regi" GTX jobb lenne??? -
adibook
tag
Sziasztok!
Mi lenne szerintetek a jobb megoldas?
Megvenni egy masik xfx 320-as GTS-t kesobb olcsobban a mostani melle vagy egy uj G92-es GTS 512?
1600*1200-ban jatszanek vele.
Az elso megoldas olcsobban jonne ki,de nem volt meg soha SLI-m es ezert nem tudom.Hallottam hogy a jateknak tamogatnia kell ogy hasznalja es akkor lehet hogy az uj g92 vagy egy G80 GTX jobb valasztas lene ha majd lemennek az araik.Koszonom a segitseget.
-
adibook
tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesen lenne hogy a Call 4-nel sokszor fagy a kartyam.
Elosszor azt hittem hogy a huzas miatt 621/900,de amikor kikapcsoltam es gyari jelen futtatam akkor is ez van.
Felhuztam ujra a kartyat 621-900-ra es a GTR"-ot futtattam fullon,esovel,stb. 2 orat 1600*1200-ban es semmi.Meg sem akadt.
Hogy lehet ez?Volt mar valakinek valami hasonlo baja a CAll 4-el?
Van hogy egy orat jatszok es ok van hogy 5 perc utan ez van.
Mit tehetnek?
Anno a regi gepemen az augigy hangkari csinalt ilyen erdekes dolgokat es amikor kivete ok volt minden.
Azert nem ertem mert mar egyszer vegigjatszottam problema nelkul.
Koszonom.... -
adibook
tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesen lenne hogy a Call 4-nel sokszor fagy a kartyam.
Elosszor azt hittem hogy a huzas miatt 621/900,de amikor kikapcsoltam es gyari jelen futtatam akkor is ez van.
Felhuztam ujra a kartyat 621-900-ra es a GTR"-ot futtattam fullon,esovel,stb. 2 orat 1600*1200-ban es semmi.Meg sem akadt.
Hogy lehet ez?Volt mar valakinek valami hasonlo baja a CAll 4-el?
Van hogy egy orat jatszok es ok van hogy 5 perc utan ez van.
Mit tehetnek?
Anno a regi gepemen az augigy hangkari csinalt ilyen erdekes dolgokat es amikor kivete ok volt minden.
Azert nem ertem mert mar egyszer vegigjatszottam problema nelkul.
Koszonom.... -
adibook
tag
kihagytam hogy a kari nem melegszik tul.Hosszu jatek utan is 65 max 70 fokos.
Atlagosan 55-60 fps-t csinal NAGYON ritkan 35-40.
Nem ertem.... -
adibook
tag
Sziasztok!
NAGY problemam lenne.
Van egy XFX 320-as GTS-em amit rivaval felhuztam 621/900-ra es tokeletesen vegigfutotta az egesz Call of Dzty 4-et 1600/1200-on High-on.
Felraktam az uj 163.75-os drivert a 163.71 "helyere" es sztem azota fagyogat a jetek neha 5 perc utan neha egy ora jatek utan.Kiprobaltam hogy kikapcsolom a huzast es gyari orajelen futattam,de akkor is kifagyott egy ido utan.
Mi lehet ez?
Lehet hogy hulyeseget kerdezek de ha egyszer tulhuztad a karit akkor hogyan serulhet meg?Folyamatos jelei kellene hogy legyenek?
Mit tehetnek?VAlakinek adodott mar ilyen problema?
Koszonom -
adibook
tag
Sziasztok!
Egy XFX 8800 Gts 320-as erdekelne valakit???? -
adibook
tag
xfx8800 320-as GTS-en 594/900 a Call 4-ben atlagosan 45-55 Fps min nagyon ritkan 30fps (ha a riva jol mutatja) 1680*1200-ban High-on minden milyennek mondhato?
Jatekban mennyire johet ki az 1 vagy 2 giga memoria kulonbseg? -
adibook
tag
Sziasztok.Ha egy Gts rivaval huzva 600/900-on neha kifagyogat akkor mennyi hz-ken visszavenni a kovetkezo lepcsofokon mert ahogy tudom nem egyesevel megy.Folfele 600/621/648....
Hogyan tudnam azt rivaban beallitani hogy ne 60%-on menjen a ventia kartyan 70 foknal hanem feljebb?Performance 3d-ben 100-ra van huzva de akkor sem megy feljebb.Ez normalis?
Lehetseges hogy sajnos ideiglenesen 1-gig xms2 667-el lenyegesen lassabb a jatek pl. call 4 mint 2x1gig 800xms2-vel?
Sztetek miyen gyorsulas varhato.Lehet hogy a kartya a memoria miatt fagyogat es jol esne neki az a +1?d -
adibook
tag
Azt hol allitombe a rivaban hogy 68-70 foknal a kartya ne 60%-on hasznalja a ventit.Pontosabban hogy korabban kapcsoljon fel mert 100-ra van huzva max a performance 3d-ben.
-
adibook
tag
Sziasztok.Ha egy Gts rivaval huzva 600/900-on neha kifagyogat akkor mennyi hz-ken visszavenni a kovetkezo lepcsofokon mert ahogy tudom nem egyesevel megy.Folfele 600/621/648....
Lehetseges hogy sajnos ideiglenesen 1-gig xms2 667-el lenyegesen lassabb a jatek pl. call 4 mint 2x1gig 800xms2-vel?
Sztetek miyen gyorsulas varhato.Lehet hogy a kartya a memoria miatt fagyogat es jol esne neki az a +1?koszonom
-
adibook
tag
Sziasztok!
Nekem egy xfx 320-as sts em van amit rivaban felhuztam 621/900-ra es minden renben van.Call of duty 4-ben 1600*1200-ban minden High-on keieve AA tokeletesen fut.
Ami fucsa nekem hogy a kartya ventije az istennek sem akar 60 szalek fole menni es elkepzelheto hogy jolesne neki ha 100-on menne de semmi.
A rivaban elvileg be van allitva hogy 100-on menjen de ha kirakom a kepernyore jatek kozben a venti hasznalatat vegig 60....
A rivaban a low level fan controlban kiprobalta milyen ha 100-on megy es az igazat megvallva meg talan soha nem hallottam ugy a kartyat huteni.
Hogyan tudnam azt elerni hogy jatek kozben hagy szoljon rendesen hagy hutson meg ha nem is kell?Koszonom:
Adam
-
adibook
tag
Sziasztok!
Nekem egy Xfx GTS-em van es riva tuner-el fel lett huzva 621/900 -ra es minden tokeletesen fut es megy fagyas nelkul,de neha furcsa dolgok jonnek elo.Pl.: Call 2 -ben a zsakok nincseenek rendesen kirajzolva amikor kozelmegyek olyan "programnyelven" latod oket,vagy medal Airborne a fak levelei kozelemenetelkor "programnyelven" latod ami hulyen nez ki.
Elkepzelhetonek tartom hogy tulemelegszik es hibazik mert ujrainditom a jetekot es ok.
Furcsa mert nem fagy ki bar tegnap kilepett es kekhalal egy ilyen hibanal miutan kifagyott egyebkent minden ok.
Egy Antec 900 hazban van es van a gepben 4*12 cm es egy 25 cm venti plussz ea belsok.
hajtva ugy 70 fok kurul mozog.
Otletetek van esetleg.
Kiemelnem hogy jo a kartya nem hardverhibarol van szo szinte tuti mert csak nagyon ritkan jon elo uj jatekoknal es fullra felhuzva minden hosszu jatek utan
-
adibook
tag
Sziasztok!
Nekem egy Xfx GTS-em van es riva tuner-el fel lett huzva 621/900 -ra es minden tokeletesen fut es megy fagyas nelkul,de neha furcsa dolgok jonnek elo.Pl.: Call 2 -ben a zsakok nincseenek rendesen kirajzolva amikor kozelmegyek olyan "programnyelven" latod oket,vagy medal Airborne a fak levelei kozelemenetelkor "programnyelven" latod ami hulyen nez ki.
Elkepzelhetonek tartom hogy tulemelegszik es hibazik mert ujrainditom a jetekot es ok.
Furcsa mert nem fagy ki bar tegnap kilepett es kekhalal egy ilyen hibanal miutan kifagyott egyebkent minden ok.
Egy Antec 900 hazban van es van a gepben 4*12 cm es egy 25 cm venti plussz ea belsok.
hajtva ugy 70 fok kurul mozog.
Otletetek van esetleg.
Kiemelnem hogy jo a kartya nem hardverhibarol van szo szinte tuti mert csak nagyon ritkan jon elo uj jatekoknal es fullra felhuzva minden hosszu jatek utan. -
adibook
tag
Felhuztam 600/900-ra.Fel ora jatek utan max garfikaval 1600*1200-ban semmi gaz.
Mehet meg feljebb vagy nincs mar nagyon ertelme?
Rava-ban hogyan allitsam be?Pipaljam ki hohy windows inditasanal hagyja ugy? -
adibook
tag
Hulyeseget irtam
.
Nagyon elneztem. 513/792!!!!
Sorry -
adibook
tag
513/792 az 770/1190 Mhz amit a riva alapbol kiir.
-
adibook
tag
Sziasztok!
Van egy xfx 8800 320-as GTS-em.
Riva tunerrel szerintetek meddig lehetne huzni ugy hogy nem akarom szethajtani?
Gyarilag 513/792 -on megy.
Meg soha nem hasznaltam eddig ezt a programot mert eddig Ati kartyam voltes ot kulon volt hozza ilyen.
Csak fel kell huzni,apply,ok aztan hagy szoljon?Koszonom.
-
adibook
tag
Sziasztok!
Szerintetek erdemes egy picivel tobbet beruhazni egy 8800Gts 640-re a 320 helyett?
jatekra lenne 1680x1050-es felbontasban.
tudtok valamit a Expertvision.Nagyon koszonom.
-
adibook
tag
Sziasztok!
Szerintetek eleg egy 8800Gts 320 egy Core2Duo 6850, 4Gb CORSAIR XMS2,ASUS P5N-E SLI,NForce 650i SLI alap es egy Ocz 750w Extreme Gamer tá az uj Medal es esetleg majd az uj Call of Duty fitni fog 1680x1050 fullos beallitassal?
Koszonom
-
adibook
tag
A 320-as.Eleg lesz ez az elobb emlitett jatekokra szted?Koszonom
-
adibook
tag
Eleg lesz szerinted ez a kartya az uj Call of Duty-ra es a Medalra?1680x1050-en kellene...
-
adibook
tag
Sziasztok!
Egy kicsit hosszab kerdesem lenne.Most rakok ossze egy gepet es ket variacio lenne es mindaketto a jvore szolna.Van egy Asrock ConRoe1333-eSATA2 alaplap amibe egy sapphire 1950pro 512 lenne es gondoltam majd a jovoben amikor megjobban lemennek ezeknek a kartyaknak az arai akkor veszek melle megegyet es akkor Crossfire.
A masik egy ASUS P5N-E SLI NForce 650i SLI alap lenne egy Xpertvision GF 8800GTS 320MB Nvidia lenne ami egyutt ugyanugy jonne ki mint az ATI megvasarlasa a jovoben.A proci INTEL CORE 2 DUO E6850 a memoria 4GB CORSAIR XMS2 DDR2.
Jatekra lenne a gep es legfokepp majd az uj Call of Duty-ra meg az uj Medal-ra.Egy ideig nem koltenek ra tobbet es amit most kell megvennem.Kerdeseim:
Melyik lenne a jobb megoldas?
Ismeritek ezt a Expertvision markat?
Szerintetek a ket Ati mennyivel lenne gyengebb mint az egy 8800gts.
Erdemes a nagyobb GTS-re beruhazni picivel tobbet?Valaszotokat NAGYON koszonom.
Adam
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Gaming notebook topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest