Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Ááá nem bírok aludni!
Pedig holnap megyek haza reggel és jó lenne 8-kor felkelni, legkésőbb fél 9-kor.
Lehet kicsit még Burnout-ozok vagy olvasgatok a neten, aztán 1 felé már csak elalszom. -
P00By
nagyúr
-
válasz
Játékos #12289 üzenetére
:S..ez azért fájt...
..na nembaj..majd igyekszem
Ha végre(húú de sokszor mondtam már ezt:S) elkészül az új gép vagy ha végre lesz otthon net(ami ápr 16 i dátummal tuti hamarabb lesz mint az első..)
na szóval onnantól talán már lesz valamennyi esély arra hogy bejöjjön a próbálkozás..addig meg sajna csak ez van...így is rámzárják a könyvtárat:S -
P00By
nagyúr
-
Segítség..vki pls privátban..nem akarja behozni a firefox az oldal alját!!(csak ebben a totyikban meg az aeroengine-sben:S)
Pls..!!! -
válasz
KillHates #12271 üzenetére
ÁÁÁ..kill..úúútálom a csöcs(CIB néven fut
) bankot..
...13:00kor bezár..a qrva..mondom..haverommal meg ott álltunk 16:00kor:S....
Ebből hétfői utalás lesz..hajjanak meg a csöcsös alkalmazottak:S(de csak akik a nyitvatartást kitalálták..)Joo hír:Hohó..a media nagyon siet
beadtam egy régi tropa pendrivem 1gigás..mondták(mert hirtelen otthon megtaláltam a blokkot
) hogy olyan 1 hónap és felhívnak hogy mehetek levásárolnmi mert úgyse javítják..erre úgy fél év múlva(na joo nem csak 3-4 hónap:S) na szóval tegnap hívtak hogy hohó lehet menni..erre közlöm telefonba hogy hát hupsz nincs meg se a blokk se a garijegy..erre a pali mondja hogy pill mindjárt visszahívnak és megmondják mivan..visszahív a pali..mondja hogy személyi elég és kiadják..illetve hát levásárolhatom..erre mondom hupsz hát az nincs sikeresen elhagytam..mondja akk diák meg lakcímkártya..mondom oks
szóval most épp áttelepülök a 4gigásra
majd lövök képeket..a csöcsről:S
(hoppá ez hosszú lett..bocsesz..) -
válasz
Játékos #12272 üzenetére
???...hidd el szerintem a projektor nem jobb..mondjuk csak ha ki van használva..de mivel nincs olyan ismerősöm akinek egyáltalán projektora lenne
így hát nemigazán tudok ésszerűen érvelni
..
vagyis inkább nem is kellett volna ráírnom semmit
De mondjuk az én korosztályomnak tényleg egyszerűbb elmenni moziba -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #12273 üzenetére
Oszi!
Most komolyan! Mi a büdös ráknak 80 cm-re 2 megapixel???
Milyen távolról nézed? 1 méterről? Másrészt meg nem szeretem az LCD-t!Harmadrészt a proji olcsóbb. Akkkor nem értem, mi szólhat a tv mellett?
Mondom mégegyszer: 42"-os Pana plazmával szemeztem, de kicsi volt. Akkor mit kezdjek egy 80-90 cm-es bigyóval? Pláne fullHD...
Na mindegy. Szerintem nem összehasonlítható a két kategória. Ne is tegyük. Ha Neked jobb az, akkor vedd, de nekem inkább ne mondd, hogy jobb.
Béke!viszont a link az kircsi...
Nagyon kemény srác lehet...
-
Laraxior
titán
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #12271 üzenetére
Egy abszolút belépőszintű vetítő. Infocus X9. 1280x720p natív felbontás. DLP technológia.
1500 Lumen, 2500:1 kontraszt.
TPlafonról fog lógni fix konzolon, 2 méter széels képet fog vetíteni fix helyre.
Ennyi pénzért nem veszel normális 50"-os plazmát!
Ez a proji most 160k.Bandi:
a kivetítő nem qool..na joo meg lehet szokni meg minden de a mozi sokkal jobb nincs indok..csak jobb..
Ez aztán az indok!
Nagyon okosan, rafináltan érvelsz!
Gyakorlatilag megerősítettél a döntésem helyességében...
-
válasz
KillHates #12261 üzenetére
ja nem.-.én valami olyasmire gondoltam hogy a hűtő hogy szuperál..nekem ami most van az hát passzívban megy most mert leszedtem róla azt a szép kis 8 éves 4cm-es ventit(még a régi házból való átköltözgetés alatt
)
Na szóval amikor az új gépházba bekerült már nem ovlt rajta..és a házhűtő venti nyomatta réá a levegőt..
Egyébként örülnék én bárminek..amihez kedved van..és hasznosnak ítélsz
(hidd el..mindenképp felhasználom..ha más nem akkor amikor majd a régi gépzázába visszarakom ezt az őslényzt
(a mostani otthoni rendszert
)..addig is ebben a házban van csak mert a régi az kicsit szétberhelt lett..meg kellene kicsit vasalgatni meg ilyesmik..(kicsit szét van csúszva
)
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #12267 üzenetére
elcseréljem pár csaptelepre, WC-re, mosdóra
hát erre csak:
No akkor sorban:
5500 lumenes atomvillanás SXGA mozi projektorom volt5500 Lumen?
Egy otthoni mozihoz 1000-1200 kell, mert a szemedet kiviszi!
Meg nem is szélesvásznú?
Ja, és még ráadásul LCD...
...szép képe volt, ha:
- eléggé sötétet csináltunkEz evidens. Én is rakatok fel redőnyt.
Pont szembe a vászonnal.
Ismét egy abszolút evidens dolog. Egy centivel se tenném arrébb!
macerás használni (sötétítés, elővenni, felrakni, ha kell tisztogatni, vásznat feltenni a falra, letekerni, bútorokat elrendezni e szerint)
- mindig szarakodás, beállítgatásElővenni? Felrakni?
Mi ez? Pesszárium?
Fel kell fogatni egy konzlon a plafonra, egyszer belőni, és annyi. Mindig szembe lesz a vászonnal.
Bútorokat a TV-hez is igazítani kell. Persze könnyebb, de akkor is kell.-állandóan elényúlt valaki, vagy a feje belógott, vagy belerúgtak az állványba, mindig rettegtem, hogy a félhomályba valaki feldönti
az előbb megválaszoltam.
Amiket a HSZ végén érvként felhoztál az igazi mozi mellett, én pont azolat utálom!
És ami a legfontosabb nem lesz mag a "moziba megyünk" szeánsza; a készülődés, izgalom, hogy miről fog szólni a film, meg a "behugyozok inkább de ezt a jelenetet még végignézem
Kívánom Neked, hogy hamarosan 2-3 gyerekkel indulj moziba! Élmény lesz, az biztos!
Ha meg hugyozni kell, akkor megállítom a filmet...
Nincs ezzel semmi baj, biztosan van még nagyon sok dolog, amiben nem értünk egyet. Ez így is van rendjén.
Ja! Amit írtam már egyszer: ami 3-4 éve egymilla volt, azon most kacagnak az AV-n, mert annyira gagyik!
Nem Téged akarlak bosszantani, csak azt mondom, hogy brutális iramban fejlődik a technika...
Béke! -
válasz
Játékos #12265 üzenetére
Egy BARCO 5500 lumenes atomvillanás SXGA mozi projektorom volt. Rettenetesen szép képe volt, ha:
- eléggé sötétet csináltunk
- pontszembe volt a vászonnal, mert hiába a lencserendszere és a torzítás mentesítő asszimetrikus vetítési funkció, ha nem pont szembe volt, akkor látszott a kromatikus abberáció (szétcsúsztak a színek)
-folyamatosan tisztogattuk a lencséket (mindig teliszívta magát porral, szöszmösszel, kutyafaxával)Ami tetszett benne:
- a nagy kép, a mozi élményAmi nem tetszett:
- sohasem lesz olyan képe mint egy lapost "tvnek"
- macerás használni (sötétítés, elővenni, felrakni, ha kell tisztogatni, vásznat feltenni a falra, letekerni, bútorokat elrendezni e szerint)
- hangos volt a ventije, főleg ha már ment órák óta, nyáron meg állandóan hangos volt
- kifogásolható képminőség, ha a körülmények nem optimálisak (barlang mélye, seggsötét)
- mindig szarakodás, beállítgatás
- állandóan elényúlt valaki, vagy a feje belógott, vagy belerúgtak az állványba, mindig rettegtem, hogy a félhomályba valaki feldönti
- bazi nagy volt és rohadt nehézAztán eladtam majdnem fél millióért (az új ára majdnem egy millió volt) mindez 3 éve volt akkor még jól ment a szekér. Szerintem a BARCO gyártja még ma is a világ legjobb projektorait, ezt bárki, aki ért a mozitechnikához megerősíti. De sajnos már ők is a DLP-s technológiát nyomják...
Ami a lényeg, hogyha ilyen 2-250 ezer forintba gondolkodsz szerintem vegyél egy 112-es 122-es nagy TV-t. Nekem most egy 112-es HITACHI-m van és az is nézhetetlenül nagy már. Ha meg a kicsiknek kell a mozi élmény akkor meg leülnek elé egy méterre.
De ami a lényeg a mozizást semmi sem pótolhatja, mert otthon nincsen:
- sok ember
- puka és kóla
- bazi nagy lenyithatós fotelsor
- 30000 lumen fényerő
- 1500W-os 21 csatornás audio
- légkondi
- segg sötét
És ami a legfontosabb nem lesz mag a "moziba megyünk" szeánsza; a készülődés, izgalom, hogy miről fog szólni a film, meg a "behugyozok inkább de ezt a jelenetet még végignézem"Egy szó mint száz: én nekem ingyen sem kellene már projektor (legfeljebb arra, hogy elcseréljem pár csaptelepre, WC-re, mosdóra
)
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #12264 üzenetére
De nem mondod, hogy milyen? Most ez teljesen olyan, mintha azt mondaná neked valaki, hogy ne vegyél laptopot sose, mert szar. Nekem volt egy régen, és utáltam. Meg a haverom is utálta.
De mit utált benne? Milyen típus volt? Azért 3-4 évvel ezelőtt egészen més kategória volt a projektor...
Mindezek ellenére, a benőtt fejemlágyával gondolkodván azt mondom: lehet, hogy igazad van, és nem fog bejönni nekem se hosszútávon.
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #12264 üzenetére
De nem mondod, hogy milyen? Most ez teljesen olyan, mintha azt mondaná neked valaki, hogy ne vegyél laptopot sose, mert szar. Nekem volt egy régen, és utáltam. Meg a haverom is utálta.
De mit utált benne? Milyen típus volt? Azért 3-4 évvel ezelőtt egészen més kategória volt a projektor...
Mindezek ellenére, a benőtt fejemlágyával gondolkodván azt mondom: lehet, hogy igazad van, és nem fog bejönni nekem se hosszútávon.
-
Játékos
addikt
válasz
Cyberpunk #12258 üzenetére
A sima ratyi minőségű agyonkonvertált avi-kat el kell felejteni
Olyat nem nézek már vagy 2 éve!
Van vagy 200 .MVK a pócon!
Izzócserén meg nem kell aggódni! A gyári drága, de van rá garancia, viszont miután lejárt, akkor van egy úriember, aki 18-25k-ig cserél ezekben a projektorokban gyári minőségű izzót!Feltéve, hoyg meglesz még akkor a gépezet...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Játékos #12257 üzenetére
Hát igen aki a konkrét mozi élményre vágyik annak a projektor a legjobb. Kiváltképp ha égőt kell cserélni
de az meg jó darabig bírni fogja.
Amúgy szerintem akkor fogod tudni igazán kihasználni ha HD filmeket nézel rajta a plazmán is ezek szépek igazán. A sima ratyi minőségű agyonkonvertált avi-kat el kell felejteni
A proji mellé meg dobsz egy jó kis spéci 5 vagy 7.1-es hang cuccot egy klafa kis házimozi erősítővel. És akkor még mozit is nyithatsz otthon -
Laraxior
titán
hát..nem is lenne gond csak:
állandóan megszakad a "W" betű..és mint tudjuk ezzel haladnék előre
másik meg messze van a noti kijelzője és mivel szakadozik a W betű ezért nem fogom átrendezni az egész asztalt..de majd kitalálok valamitegyébként simán játszható 1024ben mediumon
kicsit lejjebb adtam az 1920 high 4xAA ról -
Cyberpunk
félisten
válasz
Játékos #12250 üzenetére
Nekem egy Pana 42PX80-as van. Nem annyira nagy de nekem megfelel mert úgy is legfeljebb 2-3 méterről nézzem a nagyobbakat meg még távolabbról kellene (annyi helyem meg nincs
).
Egyébként ha a méret számít akkor szerintem te már jól járnál egy projektorral persze HD-s. Nem olcsó de egy 52"-os plazma árából már ki jön egy, mellé meg egy nagy vászon aztán mehet az igazi házi mozi. -
Laraxior
titán
Megpróbálkozom a Crysis Wars-szal multiban
-
Játékos
addikt
válasz
Cyberpunk #12248 üzenetére
Igazából nem mondtál újdonságot
. Be is bszna, ha nem lenne szebb képe!
Viszont én mozit szeretnék, nem pedigTV-t. TV-m eddig se volt, ezután se hiszem, hogy lesz. A gyerekeknek van, de nekem nem kell. Az elmúlt 1-2 hétben többször felmerült, hogy 42PV(vagy PX)80-as Panát veszek, de kicsi! Az nagyon nem mozi!
A tiéd mekkora? Illetve milyen pontosan? -
Laraxior
titán
lesz tuning is.. nem kell aggódni
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Játékos #12244 üzenetére
De azért a plazmák szebbek főleg a Panák. Ezt tudom mert nekem is ilyen van
a sima földi vagy műholdas jel az hát elég ratyin nézz ki rajta de egy DVD filmnél már megmutatja az erejét
szóval szebbek plazmán a színek és kontrasztosak a feketéről meg hát ne is beszéljünk. Ha én váltok a következő biztos hogy csak OLED lesz de az meg még odébb van egy kissé.
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #12225 üzenetére
Kapok a lófarkat! 42"-os Panasonic PV80 160-180k! Oszt alig egy méter!
Akkor inkább nézem monitoron, csak azzal az a baj, hogy a családot nem tudom eléültetni, legfeljebb felváltva...
Egyébként meg már megrendeltem, 160k-ért újat! Infocus X9. Nyílván belépőszint, de sokkal nagyobb, mint egy plazma. -
Elmör
őstag
válasz
KillHates #12241 üzenetére
Azért lenne még néhány dolog tuti, ami a melegedés mellett biztosan kinyírja, nem?
Adjunk neki egy kis pluszt feszt, vizet meg homokot és máris csááá.
Notit nem tuningolnék az biztos. Max ha van gyári progi ami még a biztonságos tuningot engedni (ez meg gondolom max 10%, azaz szinte semmi).
Hugom is elkezdte, hogy egy kicsit tuningolhantám az övét, mert a Tomb Raider Legendet jobban vinné akkor tutira, de megmondtam neki, hogy tegyen le róla. -
válasz
KillHates #12241 üzenetére
Hajaj..:S...hát semminek se tesz joot a meleg
a túlzott..
..de mondjuk azért egy 200K-s gépnél azért te is próbálnád megóvni..márha nem lenne ekkora hozzáértésed..de mivel van így felhomályosítod a kevésbé rutinosokat..na
mester..így megfelel?(hunnap utalok:d és várom..egyébként mi lesz a csomagban?)
-
válasz
Laraxior #12230 üzenetére
Én maximum annyit tennék, hogy vennék egy skin-t a noti tetejére. Oszt ennyi. A többi bugyolálás többet árt mint használ. Inkább vegyél egy flakon sűrített levegőt és azzal fújdogáld. Egyébként te nem vagy olyan retkes, hogy porosodjon a géped! Vagy elköltöztél egy cement gyártó üzem mellé?
-
válasz
Laraxior #12236 üzenetére
hehe..K ábel a rengetegben
szép..de ha 2szerese..háát akkor sztem beleférne halmi..
(osztálytársam és kib*ott kicsi
)
Xéép!...a monitort mondjuk elfogadnám
Meg úgy az egészet..de éppenséggel egy ventire vadászom mivel ami volt az aeroengine-ben kék az asszem meghalódiknembaj majd rátolom(ha már lecseréltem..) 18v-os akksira aztán megy az az 5K-s fordulatszám
-
válasz
Pttypang #12231 üzenetére
Váá..újabb aláírásőrület
Boldi aláírásában láttam asszem egy társascsigának nevezett alakzatot Smile cska szeretném megosztani veletek az én verziómat.Hamár csigánál vagyunk a történet ott kezdődött h Fényessel elkezdtünk baromkodni Teal'c-ek(csillagkapuból a jófej néger goaudos forma) rajzolásával.
@: ) vidám teal'c
@B) vidám búvár teal'c
@*) vidám csillagszemű kalóz teal'c
@ ) vak teal'c
@|) japán teal'c
...
minden lehetséges verziót kiaknáztunk megfelelő fáradás után Razzmajd jöttek a csigák Laughing
_____ döglött csiga
_@_/** csillagszemű juhászcsiga
**\_@_/** sziámi csillagszeműjuhászcsiga
_@_/ vak csiga
_@_S** gerincferdüléses csillagszeműjuhászcsiga
_@_/° Kalóz csiga
_x_/* mutáns csillagszemű kalózcsiga
...
és itt is minden lehetséges verziót levázoltunk amit rajzolni lehetett. Csak ennyit akartam Smile hajrá tovább -
Laraxior
titán
Ő lenne az aki eladó
-
válasz
Laraxior #12227 üzenetére
Azt inkább ne tedd! Túlmelegedhet a géped elég könnyen így. Ha azt akarod, hogy ne porosodjon akkor kend be valami antisztatikus kencével.
Ha használod a gépet, akkor mindig legyen kinyitva, hogy a billentyűzet felé is tudjon hűlni.A múltkor néztem, hogy amikor a nagy bannolgatás volt, hogy hány hozzászólásom van. Olyan 5700 körül jártam. Na mondom mindjárt kedvenc leszek. Megint ránéztem az adatlapomra, hogy hol járok, és látom, hogy kb 1000 hsz-el kevesebb van, olyan 4900 hsz-nél járok. Na, kedvenc sem leszek egy darabig
(meg az egyébként sem vagyok)
-
P00By
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hát nekem nem tűnik olyan nagy dobásnak azért a 70-esnél jobb lesz
És még az nV-re mondják az ATI-sok hogy csak át címkéz meg legfeljebb órajeleket babrál hát ennél sem lesz nagyon nagy változásDe tán a GTX260-asokat ez már legyorsulhatja de szerintem GTX280/285-höz már kevés lesz.
Na meg késő csóka ez már néhány hónap (na jó talán több) és nyakunkon a következő generáció.
-
P00By
nagyúr
-
Elmör
őstag
válasz
Pttypang #12214 üzenetére
Kár, hogy kevés csaj olvassa ezt a topikot.
Bakker ma mekkorát szívtam! Kimentem a halál f*sz*ra a kameráért, amit elvileg megcsinált emberünk. Nem találtam normális parkolóhelyet, ezért nagyon szarul kellett megállnom, na mondom gyorsan beugrok, kifezetem és hozom el. Aztán mutatja, hogy jó lett, már nem akadozik a lejátszáskor csak kevés van az akksiban. Mindegy, kifizettem (20K mínusz) és indultam haza. Jó nagy dugó a Margit hídon, meg a Hungárián és majdnem éhenhaltam, aztán végre hazaértem, nézem a másik akksival hogy a felvétel megint nem működik, ááááá azt a rohadt tizenhét hatodát vagy mi, szóval begurultam. Fogtam felhívtam, nem érdekelt, hogy nincs már nyitva.... végül a holnapban egyeztünk meg. Miért nem nézte meg, amikor direkt kiemeltem, hogy a felvétel érdekel nem a lejátszás.
-
Csajoknak:
Pusziból csók lesz
Csókból csókolózás
Csókolózásból ölelés
Ölelésből simogatás
Simogatásból pedig szeretkezés
Kérsz egy puszit ? Very Happy xD -
én összehoztam márt a negyatív csúcsot 73 ponttal
0fps...szóval..
tegnap crysisoltam egy jkoot haveromnál..qool játékna de a cod5..húú..na az fájt..a japán áll mellettem és nem engem lő hanem valaki mást:S aztán komoótsan odasétálok és fejbeszúrogatom
meg légvédelmi ágyúval a társamraszakadt láb és egyebek
-
válasz
Cyberpunk #12191 üzenetére
Thx..mondjuk killtől mindenképpen megvenném csak a cserén gondolkodtam:d de gondsoltam hogy jobb
már csak egy 512es ddr1es ram és tesóm befogja végre(ha kész az új gép a régi az ővé..csak a házat meg egyebeket cserélem vissza a gyárira neki
(na azok kicsit gagyik
)
na akk aztán a notit széttuningolja
és rádob erre egy 0-át
-
Elmör
őstag
Szép estét Geforce-osok!
Miután elolvastam a GTX295 körüli hype-ot meg a sok okos hozzászólást gondoltam
tolok most egy Vantage-ot. Kíváncsi voltam magára a progira is (még nem láttam korábban) meg a gépemre is. Természetesen tuningos eredmény, nem alap. Lassan tényleg annyit el lehet érni benne, mint 3D Mark06-ban.
Egyébként ezeknek a Mark teszteknek a hangjaira mindig is kíváncsi voltam, szépen fut a teszt, de tök unalmas, hogy csönd van. Még a 2003-as Markban emlékszem, hogy volt sound teszt, de az akkori cuccomon úgy beszaggatott, áá az pedig király volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest