Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Játékos #12598 üzenetére
Sajnos igen... Az MLC-sekkel nincsen ilyen gond, csak az SLC-sekkel.
Lövésem sincsen mi lehet a probléma, gondolom, valami logikai illesztés.Nem kell valakinek ilyen AUTÓ-RÁDIÓ-DVD-TOLATÓKAMERA kutyafasza?
Mindent lejátszós! Dobozában,. összes tartozékával! Hardver csere is jöhet.
-
Laraxior
titán
válasz
Cyberpunk #12592 üzenetére
Samsung egy kicsit le van lassulva... egyébként jóval többet tud...de tele van minden kacattal... majd megnézem a másikat..azon csak nagyfájlok vannak (HD film) az jóval gyorsabb lesz...mert a max olvasásnak 110 alatt kellene lennie valamivel... sőt..amikor megvettem tök üresen még mértük is Játékossal
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #12589 üzenetére
Hát ja erre számítottam
Főleg az elérési idő az a nagyon durva
persze az SSD-ben nincs mozgó alkatrész. Azért meg néznék egy VelochiRaptort meg ezt, bár annak sincs túl sok esélye. De azért kivi lennék egy Raid0-ás eredményre is bár az acctime-n az sem változtatna sokat.
-
Cyberpunk
félisten
Én meg egy olyan bővítő kártyás megoldást látnék szívesebben a gépemben
Csak egy bökkenő van az ár
De majd talán egyszer azt is megéljük hogy emberibb árakat kérnek értük, persze csak majd ha megfejték a gazdag Vér Pistikéket
Nekem mindenesetre simán megérné olyan 35-40k körűl egy 64/128GB-os 700 körüli read/write tempóval.
-
P00By
nagyúr
ZOTAC Expands Low-Profile Product Lineup with GeForce 9600 GT LP
Laraxior: Én is akarok, csak nem ehhez a szutyok géphez...
-
Laraxior
titán
első benyomás az SSDről: g*cigyorsan tölt a Vista
-
válasz
Játékos #12574 üzenetére
Hehe..én így szoktam nodot-reinstallozni..makacs egy progi..nekem meg nincs money-m megvenni
..
--azért nem annyira unalmasok ezek..mondjuk a cod2 ha rendesen felélesztenék joo lenne..
Egyébként a tuti ötlet:..a francba az nfs-ekkel sokkal egyszerűbb lenne ha az underground 2őben graf motort cserélnének feltöltenék kocsikkal meg cumókkal és kész a tuti recept!!..mert igenis a best nfs az az underground 1-2 volt..
(az isten bele aki kitalálta hogy menünk színházba..:S....hogy 4órán át kellett ülni egyhelyben egy 10perces szünettel megszabdalva:s..ennyit erről..na mindegy..
-
P00By
nagyúr
-
Játékos
addikt
Töröld ki a file-okat, aztán adjál neki RegCleaner-rel.
Én ezt tenném!
-
Cyberpunk
félisten
Á most nagyon boldog vagyok elég szárul indult a nap, meló sem volt, de azért benntartottak ücsörögni
De most végre megtaláltam a világ egyik legcsodálatosabb zenéjének a gitár tabját
Már ezer éve kerestem ezt a számot most végre magamévá tehetem
-
Cyberpunk
félisten
Na hali a Stormrise topikban már megy a fanboy-ság. Újra kirobbant az nV vs. ATI harc
Tudom nem kéne vele foglalkozni, de amikor direkt kötekednek nem bírok ellenállni valami oknál fogvaDe azért nem soká bemagyarázzák nekem hogy egy rakás sz@r a kártyám. Amit azért elég nehéz elhinni én használom nap mint nap. Már nagyon unom hogy hűjének nézik az embert a konkurenciánál.
-
Játékos
addikt
Jó reggelt Nektek!
A kuplungról mindig az jut eszembe, hogy vezettem vagy egy évig egy öreg dízel Peugeot-t. Ennek olyan kemény volt a kuplungja, hogy a bal lábam teljesen megerősödött benne, mert izomból kellett taposni. Teljesen hozzászoktam, a vicces az volt, mikor a barátom autójába átültem, annak meg olyan volt, mint a vaj. Minden egyes váltáskor olyat rúgtam a padlólemezbe, hogy a többiek megkérdezték: miért rúgdosom szegény kocsit? Nem kell berúgni, hisz már megy!
Nagyon szeretek vezetni, csak sajna drága mulatság. Megengedném magamnak, de egy csomó lemondással járna... -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #12536 üzenetére
Kuplungolni úgy tanulj meg hogy berakod egyesbe... a gázt elfelejted,meg azt a lábad is,csak a fékre veszed elő... kuplung fel amíg el nem indul... fék, megáll... ismét kuplung ... ismét megáll... amíg el nem kezded érezni...emelkedőn,lejtőn...a legjobb diesel autóval megtanulni,mert az kicsit nyomatékosabb alapjáraton...
-
Elmör
őstag
Teljesen egyetértek azzal, amit leírtál és ahogy megírtad más a kategória is, tehát erről így tényleg nem is lehet jó álláspontot foglalni, de szerintem egy Impreza még a realitás határain belül tartható, illetve eltartható.
(A turbó más turbósnál is bemondhatja az unalmast, nem kell hozzá, hogy 10 éves legyen, csak egyszer kell meghajtani az autót egy forró nyári napon majd azonnal leállítani.)
Összességében lényegtelen, hogy ki mit tart elfogadhatónak, mert az élet rá tud cáfolni csúfosan.Mindenki: hogyan lehet játékot uninstallálni? Még ne röhögjetek, mert ez csak a kérdés első része.
Nincs uninstall a start menüben sem és a mappájában sem, valamint a beállítások/programok módosítása, eltávolításában pedig nincs benne! Ilyenkor hogy a kígyóba szedjem le?
Csak töröljem simán?
Megnéztem a setupos részét is, de csak a feltelepítést ajánlja fel. -
biggamer
veterán
CryEngine 3 Demonstration : [link]
/ egy kis nyalánkság / -
Laraxior
titán
remélhetőleg megnyitja....
át lett konvertálva 3GP-be szal youtube-hoz hasonlóan szar a minősége -
Laraxior
titán
csinyáááltam nektek videjót a Subarummal
szobaszőnyeg felhajt aztán gooo
keresek valami oldalt ahova fel tudom tölteni
-
Henk
veterán
Hát én azért egy Impreza-t elég különlegesnek érzek.Meg nem arra gondoltam,hogy akkor valaki vegyen egy új kiskategóriást.Mert az új autó az egyik legnagyobb bukó,nagyon gyorsan veszít az értékéből.De a 10 éves erőmű árából vesz egy 6-7 éves Opet pl.Azzal nem tud versenyezni,de 130-al megy az is és arra nem kell még 1 milliót rákölteni,hogy forgalomba helyezd itthon.Mondjuk a 2-t nem lehet összehasonlítani mert nem egy kategória.De mondjuk ha abban a Subaru-ban sok a km és holnap után megadja magát a turbo,márpedig elöbb utóbb megadja mert mert a turbo-s autóknál ez hibaforrás.Akkor annak a javítása is 200k körül kezdődik és újra ne is gondoljon a gazdi mert egyrészt nincs,ha mégis megszerzi akkor duplázza az autó értékét mert olyan horror áron van.Ilyen motor,váltó problémákra megint ne gondoljunk mert az arany áron van megint.Ráadásul ezeknél még az sincs,hogy besétál az ember bármelyik bontóba és sorba állnak ezek az autók,hogy válogathasson az alkatrészekbe.A teljesítmény miatt a biztosítása is sokkal drágább + fogyasztás.De hát ez nem egy hétvégi családi autó.Aki ilyet vesz az nem úgy kuporgatja össze rá a pénzt mert tudja,hogy állandó szervízt igényel és költséges.Szerintem.
-
Laraxior
titán
már elmondhatom magamról hogy két autót vezettem
Tegnap egy suzukit, azzal gyakorlok,azon fogok vizsgázni, az dieseles. ma meg egy megane-al mentem... ill. próbálkoztam... egy 30m-es szakaszon fel alá
kicsit szokni kell még hogy egyesben kicsit más a téma mint magasabb fokozatban
mondjuk még csak a kettesnél vagyok...ott is rögtön fék,mert elfogy az út
reméljük ez is fog úgy menni mint a tuning -
Elmör
őstag
Azért annyira nem különleges autó a Subaru. Ha mondjuk egy RX7-es Mazdát írnál akkor még azt mondom okés, főleg a motorja miatt, de ha azt nézzük, hogy vesz valaki egy új 1,3-as kisautót és ennek a biztosítása+lóerődója ugyanannyi, mint egy 10 éves 2 literes turbós csodának, ráadásul egyes alkatrészeik ára is majdnem ugyanannyi meg a beszerzés sem mindig könnyebb az újnál, akkor azt mondom, hogy inkább ülök a régebbi, de bivaly autóba és max a benzin miatt kellene lógatnom az orromat, de nem tenném, mert a kisautó tulajok agyonoptikázott szutykait úgy otthagyom, mint a pinty és ez minden pénzt megér.
Tudom sokan úgy vannak vele, hogy vesznek tömegautót, mert az az olcsó, meg inkább az új, mert az új, én viszont már rég rájöttem, hogy ez mégsem így van teljesen. Persze második autónak el tudnám képzelni, de mégis csak a régi lenne a szívem csücske. A régit is csak egyszer kell jól megcsináltatni és ésszel hajtani, aztán abból is megbízható autó válik. -
válasz
Megszokod, aztán az oktató arra kér hogy tolass, persze hátranézve. Na akkor megint minden összekeveredik, aztán tolass hátranézve, kanyarodj közben, és indexelj. Mindezt lejtőn felfelé beparkolni két kocsi közé. Sohasem gondolná az ember hogy ezt valaha is meg lehet tanulni. Dolgoztam egy cégnél ott a RÁBÁK parkolása volt a feladatom.
Kénytelen voltam megtanulni. Most már +25cm-es helyre bepaszírozom a bálnát. Avval nincsen lacafaca nehéz neki méretes parkolót találniTavaly az utánfutóval tolatást tanultam meg, kínkeservesen...
-
Itt van tucatautó! És nem kell szenvedni benne a kuplunggal
És ezt tényleg nem pénz fenntartani... mert olajkályha.
Szervizkönyves, magyarországi, occón eladó mert kell téglára a píz! (1.3 M Ft) -
Cyberpunk
félisten
válasz
Hát igen lehet csúsztatót kuplunggal is menni 1-esben. Na ja a kuplunggolást nem olyan egyszerű megszokni nekem például elindulásnál volt sokszor gond túl gyorsan engedtem fel és így mindig lefulladtam, bár néha még most is elő fordul
De azért meglehet szokni, bár kell egy kis idő meg jó néhány kilométer, no meg egy saját autó mert azért minden típus más
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #12531 üzenetére
Hát igen elsőre egy kicsit talán komplikáltnak tűnik, de hamar rá lehet érezni. Én is már december óta nem voltam vezetni most mentem csütörtökön először az óta, és ahhoz képest elég jól ment
Bár sajna elégé csúszik a kuplung az autón mivel hamar szét barmolják ezeket az oktató autókat
(kuplung nélküli váltások stb.
) A kézi fékes elindulásoknál voltak azért fulladások
no meg tolatásnál.
Én egyébként már nagyon furcsállom ha kormánnyal nyomom itthon hiába van egy Logitech G25-ös kormányom, azért nem ugyan azMod: Helyesírás. Bocsesz, de egy kicsit sikerült beinnom
így nem nagyon látok
-
Laraxior
titán
Ma voltam vezetni először.... hát bakke.. egyelőre nem nagyon látom hogy valaha is megszokom a kuplungot meg a többi ganét
valahogy könnyebb a billentyűzet... bár ha ez belémrögződött akkor remélem az is fog... csak nem mindegy mennyi idő alatt...
óra x 2k -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Figyuzzatokmá'! Ma este kell órát állítani, vagy holnap este?
Köszi! -
Cyberpunk
félisten
Én meg egy ilyesmit vennék legszívesebben ha lenne pénzem [link] Persze nem családi autónak
lenne egy kis Ferrari feelingem legalább
-
Henk
veterán
Én meg alapból nem is nézek ilyen különleges autókat mert ha tudsz is hozzá alkatrészt szerezni azt olyan horror áron,hogy megőrülsz.Tucat autót kell venni ahhoz van is alkatrész ha kell,meg olcsó is.Sőt ami olyan még bontóból is megtudod szerezni.
Illetve akinek nem számít a pénz az vehet akármilyet hobbiból. -
Elmör
őstag
Jól sejted, én a minap kérdeztem rá egy ilyenre.
Reg. adó (gondolom nincs még megvéve hozzá): kb. 700K
Átírás, egyéb papírmunka: kb 80K
Balosítás: 500K-tól
Tehát kb. 2,3 Milla és akkor van egy nem STi Subarud, amit még át kell nézni, hogy mit is kell még cserélni rajta, így legjobb esetben is 2,4 Milla. Én ilyeneken már nem is gondolkozom, inkább veszek egy itthoni kocsit ami lehet szarrá van törve, de mégis olcsóbb alapból és akkor lehet még tuningolni a maradékból (persze nem Subarut). -
P00By
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
biggamer #12511 üzenetére
ezt meg is venném.... de gondolom van benne pár km.. meg elsőre nem kellene egy közel 250LE-s autóval kezdeni
-
válasz
Laraxior #12468 üzenetére
jaja..mostanában joo napjaim vannak..mondjuk ma 9 órám volt:S...
Nesztek..kocka:
Spigi írta:
Nem vagyok low és nem vagyok kezdő és full joh-os sett-et hordok.A világ egyik leglaggosabb és legkorruptabb játékát játszom és rajtam kívül még több millioan értik,hogy mire gondolok, amikor azt mondom: CW resi. A klánnevem megelőzi a Karakter nevemet és nem örülök,hogyha a noobok összekeverik „pk party-t"-t a „Castle Siege"-el.
Örömmel gondolok Zeusra az igazságosra, a magyar fordításokra és a sok „DC"-re.Szeretném a Tripla exp-es hétvégéket,és valamivel nagyobb exc dropot!!Itt élek a játék világában.KC-eventen mi vagyunk a császárok és igen is nálunk vannak a világ legnagyobb kockái!Muonline,én igy szeretlek!! -
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Overwatch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest