- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
Hsli ide is kirakom az érdekes sztorit az új nvidia driverrel...
Hali All!
Ki járt így?
Ma megjelent az új Nvidia driver le is szedtem na mondom kipróbálom a csoda DDu- t szépen le is szedte a régit új fel steambe be ROTR indul lőn csoda az eddigi mikro laggok is a benchmark alatt eltüntek jééj- na irány a SOTR- indít erre ez a hibaüzenekt fogad miután a kezdő játék képernyő előtti nvidia reklám felirat betöltödött..
Oké biztos vmi nem volt jó driver újra letölt ddu újra újraindit csökkentett mód stb, telepít Steam újra SOTR- megint ez a kép.. Mi a búbánatos fax történt?
Kevés erőforrás ja eddig metn
Kombó Ryzen 5 2600 160 giga ram gtx 1080 ti rog strix kari..
Ötletek?Most ott tartok hogy DDU- val leszedtem a legujabb drivert és vissza raktam a . 64 - est tehát az eggyel régebbit és azzal elindul a SOTR..
-
togvau
senior tag
hogyan lehet ezt a malwaret leszedni? Állandóan azt írja, hogy másik telepítés van folyamatban.
-
csiby222
aktív tag
Új driver 430.86
- GeForce Experience Freestyle no longer detects World of Warships as a supported game.
- [Adobe Premier Pro]: The application may crash or experience TDR events on some systems.
- [GeForced RTX 2080][Notebook][Resolume Arena 6]: Slow performance in the game when using dual 4k output. -
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Felraktam az új drivert (430.64) és nem tudok belépni a tálcán a control panelba.
Bosszantó mert nem tudom a G-sync kompatibilitást beállítani.
Volt valakinek hasonló problémája?Köszi.
-
csiby222
aktív tag
Biosban a Graphic device-t Switchable-re állítanám az Intel IGP driverét is frissíteném DCH-ra ugyan ezt megcsinálnám Nvidia driverével. Esetleg ha fent van a GFE akkor kapcsold ki hogy automatikusan optimalizálja a játék beállításokat. Meg mindenképpen állítsd be Windowsban, hogy a nagy teljesítményű VGA-t használja. Legvégső esetben de tényleg csak akkor és ha csináltál már egyáltalán olyat akkor frissítheted a bios-t más esetben felejtsd el.
-
csiby222
aktív tag
Fixed Issues in this Release
-Fixes higher CPU usage by NVDisplay.Container.exe introduced in 430.39 driver.
-[3DMark Time Spy]: Flickering observed when benchmark is launched.
-[BeamNG]: The application crashes when the game is launched.
-[Shadow of the Tomb Raider]: The game freezes when launched in SLI mode.
-[Hitman 2 DirectX 12]: The game crashes.
-The desktop flickers when videos are played on the secondary monitor. [2552316 2565509] -
csiby222
aktív tag
Írd már le a laptop pontos típusát.
-
Ramsey
csendes tag
válasz
csiby222 #478 üzenetére
Talán megoldódott a problémám eddig úgy néz ki.
Annyit csináltam beléptem a Geforce vezérlőpultba és kijelöltem a world of tanksot hogy mindig a nagy teljesítményű kártyával menjen. Úgy látszik nem tetszik neki ha válogat az intel 630 és a geforce között?!
Remélem így már jó lesz. -
csiby222
aktív tag
Amit tudok javasolni az az hogy először is hanyas windows 10-d van fent? Ha nem a 1809-s akkor frissítsd vagy a windows update-ből vagy manuálisan a windows 10 oldaláról. Esetleg kapcsold ki az Nvidia Control Panel-ben a játék profiljánál a v-sync-t és ha elindul a játék akkor ott is. Esetleg tedd fel a hotfix drivert amit linkeltem. Ha ez sem segít akkor végső megoldás ként kiveheted a vga-t a gépből tisztísd meg a foglaltot és magát a kártyát is egy ecsettel vagy porszívóval óvatosan. Ha ugyse megy tényleg meg kellene nézni terhelés alatt végig futnak-e a benchmarkok rendesen legalább a Havean mert az ingyenes ha jól tudom de a Furmark is az és az is jól leterheli a kártyát.
-
Habugi
addikt
válasz
Bismarck24 #466 üzenetére
services.msc ?!
-
csiby222
aktív tag
Próbáltad az első hszmben írt benchmarkokat? Mert először azt kellene kideríteni, hogy a kártya jó-e. Aztán ha minden rendben van akkor megnézni, hogy minden szoftver felvan-e telepítve ami kell a játék futtatásához szinte minden játék mappájában van vcredist mappa onnan feltenni a visual c-ket meg a DX-t is. Ha az sem megoldás akkor DDU-val csökkentett módban letakarítani az Nvidia drivert plusz minden egyéb marhaságával együtt és újratenni akár a standardet akár a DCH-t kétlem, hogy emiatt nem menne már mint a DCH miatt mert a WOT igaz, hogy régi játék de folyamatosan frissítik mert online játék. Szóval először derítsd ki, hogy nem a vga-nak van-e hibája.
-
Ramsey
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van a videokártyámmal (nvidia 1050Ti )
pl world of tankozok .. elindítom betölt a játék és pár másodperc után kiírja hogy videókártya hiba lépett fel....
grafikus kártya illesztőprogramjával lehet gond... hiába frissítettem , a windows is újra le telepítve....
jelenség maradt...
Van valakinek esetleg ötlete?
2018 Decemberben vásároltam a gépet újonnan.. -
csiby222
aktív tag
válasz
Bismarck24 #466 üzenetére
Az a baj, hogy Én az előzőt se vettem észre hogy terhelné a procimat de meglepődnék ha az i7-7740x-t valami nagyon megmozgatná. Viszont ezt a drivert feltenni elsőre nem sikerült mert telepítés után error-t írt ki valamit nem sikerült frissítenie. Csak DDU-s takarítás után volt hajlandó felmenni. Overwatch-ban és Rainbow Six-ben semmit nem vettem észre hogy jobb vagy rosszabb lenne.
-
Bismarck24
tag
válasz
csiby222 #465 üzenetére
A puding próbája az evés! Letöltöttem aztán majd infózok, hogy valóban nem terheli-e annyira a procit, mint ahogy azt írták. Anthem alatt például kegyetlenül kínozta a cpu-t, de nincs mindig kedvem a feladatkezelőben kilőni a folyamatot. Msconfignál a szolgáltatások menüpont alatt sajnos nem tudom leállítani. Mókolni a rendszerleíró adatbázisban meg nem szándékozom.
-
csiby222
aktív tag
430.53 Hotfix driver
GeForce Hotfix display driver version 430.53 is based on our latest Game Ready Driver 430.39. This Hotfix driver addresses the following:
-Fixes higher CPU usage by NVDisplay.Container.exe introduced in 430.39 driver
-3DMark Time Spy: Flickering observed when benchmark is launched
-BeamNG: Application crashes when game is launched
-Shadow of the Tomb Raider: Freezes when launched in SLI mode
-Desktop flickers when videos are played back on a secondary monitor -
szabog4
aktív tag
válasz
csiby222 #454 üzenetére
Üdv!
Elnézést a kései válaszért. Facebookon több embert értem el, akik tudtak segíteni.
A lényege az lett, hogy az alaplapot le kellett cserélni. Valószínűleg a chipset nem volt kompatibils a 1660-al. Az én 1070-emmel ment. (Lehet mesterséges elévülés volt itt.)Köszönöm a segítséget még egyszer!
Új lappal minden rendben.
-
Cs1csó
titán
Na ebben már szanálták a "3D Vision"-t.
-
core i7
addikt
Új driver 430.39
Ez már támogatja a Windows 10 1903 Buildet
-
szabog4
aktív tag
válasz
csiby222 #450 üzenetére
Hát DVI kábel vatta új , kártya megérkezése után mentem le venni. (DVI-HDMI) más meg nincs, amivel menne a vga.
HDMI nincs a monitoron, de megnézem az enyémmel (holnap fogom tudni)
Indítási Hz frissítés értéken lehet változtatni, ha esetleg még is az lenne a gond? (Hol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest