Hirdetés
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Laca333 #2537 üzenetére
Na akkor en is kerdeznek, hasonlo temaban. Nekem nincs hiperszuper monitorom, ezert kérlek ne nezzetek le, illetve azert sem, amit most kerdezek. Adott egy 75hz Asus freesync monitor. Nincs display port, csak hdmi, de freesync bekapcsolasa utan az nvidia appon belul nem jelenik meg a gsync kompatibilis uzemmod, ahogy a neten, leirasokban irjak. Jo, mindegy elkonyveltem, hogy csak a monitoron tudom bekapcsolni, szamitasaim szerint ez viszont nem eleg a mukodeshez, javitsatok ki, ha tevedek.
Viszont bekapcsoltam az nvidia appon belul az nvidia gyors szinkront. Ezek utan azt tapasztaltam, hogy hiaba lepem tul FPS-ben a monitor frekvenciajat, nincs keptores, sokkal simabb a kepmozgas. Ez igy oke szerintetek? Neten lattam osszehasonlito videokat, amiben a fastsync rendelkezik a legkevesebb kesleltetessel. Erdemes akkor hasznalni, gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 GAMING OC 16GB GDDR6X, 2 év hazai kisker garancia, szinte új, hibátlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest