Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDragon5
csendes tag
Sziasz
Egy aprócska problémával küszködök..
Édes drága testvérem szétszedte a család ősrégi gépét és most mindenki az én notebookomnon lóg aminem nem nagyon örülök mert akárhányszor bekapcsolom mindig valamit módasitanom kell rajta mert ez is más kép van meg az is...na a lényeg a lényeg h elhatároztam h megjavitom a gépet csak nem vagyok nagy szaki szóval segotség kellene??
A gép adatai:
Synactix 5EP alaplap
Celeron 900 Mhz processzor
Manli Geforce2 MX 400 VGA
384 SDRAM
40 GB maxtor HDDnos a probléma azzal van h miután szétszedte testvérem h megtisztitsa a venitátorokat öszzerakásnál már nem szuperált a gép..
az alap lapon lévö ellenőrző diódákból ki goboztam h grafikus kártyával van valami baj és be is jött...mert meg se mozdul rajta a ventilátor szóval minden megy csak a graf nem...ha valaki esetleg tudna valami javaslatot mondani h mit nézzek meg rajta vagy h fogjak neki....elöre is kösz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Édes drága testvérem szétszedte a család ősrégi gépét és most mindenki az én notebookomnon lóg aminem nem nagyon örülök mert akárhányszor bekapcsolom mindig valamit módasitanom kell rajta mert ez is más kép van meg az is...na a lényeg a lényeg h elhatároztam h megjavitom a gépet csak nem vagyok nagy szaki szóval segotség kellene??