- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Aktív témák
-
Dani B2500
csendes tag
Sziasztok
Nekem hasolló problémám áll fent. Nekem GeForce 4 MX400 64MB-os videókártyám van. LG flatfon 900B 1 éves monitorral. Telepítettem a legfrissebb drivert. Elötte minden jól működött. Most A tvn kép van de ha filmet akarok nézni semmi, Ha bekapcsolom a NVkeystone-t kép van a tvn is de rettentöen szaggat . Illetve keystone nélkűl a monitoron a kép berácsozodik ill pöttyözödik. A keystone beállitásiban találtam egy olyan pontot , hogy a ''Hardveres képátfedés tilátás a keystone futása közben....'' menüpontot, ez alapértelmezetbe ki van pipálva. Ha ezt megszüntetem a szaggatás megszünik, de a tvn nincs kép. Keystone nékül már eltudtam érni , hogy legyen kép a tvn de akkor rácsos a kép. remélem ti tudtok valami megoldást
dani
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest