Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
hali! Olvastam egy régebi topicpa, hogy voltak problémáid egy ati x1950pro karival biosfrissités után. Sikerült megoldanod a problémád? Nekem is hasonló problémáim vannak, Vettem egy Sapphire 1950gt karit amelyik a nálad emlitett problémát okozta, komolyab játéknál szétesett a kép. Mindjárt visszavittem a kiskerbe ahol vettem. Majd ők elvitték a nagykerbe és ki is cserélék.Érdekesége, hogy kiprobálták egy Athlon64-es gépbe és ott jó volt. Sajnos amit most kaptam az is ezeket a hibákat csinálja csak pár per után és nem egyből. Egyszerübb játékokkal semmi gond, de egy komolyabnál szétesik a kép és kifagy, utána meg jön a VPU ablak. Probáltam egy biost frissitést de nem segitett. A Sapphire oldaláról szedtem le. Mivel ez már a 2. kari ami szarakodik nálam gondolom nem teljesen hardware hiba lehet. Ha lenne valami öledet légyszi segist.
várom válaszod
előre is köszi: Simi
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest