- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
válasz
ZoliZoli #1040 üzenetére
Szia! Én kipróbálnám a helyedben egy 210GT vagy 520GT karival aprón olcsón 5k alatt lehet venni. És azokról bootolni. A pci-expressz kiosztásra figyelj oda nagyon, pl 1 slotban van az 520GT és a Második PCI expressz slotban a 670GTX akkor a flash-nél oda kell írni, hogy 2 Slotra akarod a flashet amiben a 670 van, erről a parancsot itt fórumon vagy tutorialban megtalálod. Tudok én is a vezeték kötögetős módszerről NV-nél, én nem ajánlom amíg nem vagy 120% ban biztos a dolgodban, és nem próbáltad ki a segéd kártyákkal való életre keltést. Simpla PCI karival is meg lehet próbálni akár. Képeken nem láttam dual bios kapcsolót rajta, ha lenne, akkor már nyert ügyed lenne. Sok sikert hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest