- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben beszámítottam egy giga 8500gt kártyát. A srácnál még ment szépen, játszottunk is vele, itthon a tesztkonfigba rakva, egy idő után elkezdi dobálni a hibákat. Memóriára gyanakodtam, ez be is jött. Ha downclockolom a memókat 400ról 330mhz-re akkor nem dobálja a hibát. Gondoltam, hogy csinálok hozzá egy olyan biost, ami már a downclockolt értékeket adja a kártyának. Utánajártam egy kicsit a dolognak, le is szedtem az nvflash-t win alá, illetve megcsináltam a bios fájlt, a nibitorral. Odáig jutottam el, hogy az nvflash.exe xyz.rom-ot beírtam, ott viszont kidobja hogy az ID nem egyezik. A vicces az, hogy egy idő után ha nagyon kutatok az nvflashben a kártya újraindítja a gépet, olyan mintha nem akarná hogy turkáljak benne. Valakinek valamit ötlete, hogy hogyan tudnám a downclockal megcsinálni?
Üdv.
Kistopi
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest