Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
SoundBox
üzenetére
Ne vegyél hozzá Nvidia 3d vision kittet mert, a tv-ket nem támogatja kis kivétellel 1-2 mitsubishi tv-t és néhány projectort amiken szerepel az nvidia logó.
A vision kitt inkább a monitorokkal használható,már amelyik támogatja,(az se sok van).
Az nvidia honlapján meg tudod nézni a támogatott eszközök listáját!
Legalábbis én így tudom,remélem nem vezetlek félre!
Nekem a notebookomba van integrálva a vision kitt és a saját monitorán jeleníti meg a 3D-t. -
kreten67
senior tag
-
kreten67
senior tag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Nekem nincs jeladó mert az a notimba van integrálva,de azok a játékok amiket nem kell telepíteni(portable)
maguktól nem indulnak 3d-ben,gondoltam valahogy csak lehet kényszeríteni. -
kreten67
senior tag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Azokat a játékokat ami az nvidia listáján jól működőnek írnak pl duke nukem 3d vagy star wars phantom menace,
hogyan kell rávenni a 3d-re mert nekem legalábbis magától nem indul 3d-sen?
Ellentétben más régi játékokkal pl:GTA3 vagy crazy taxi ami gond nélkül 3d-ben indul. -
kreten67
senior tag
Hello.
Van egy alienware 3d képes notim amin a játékok hibátlanul futnak az nv 3d vision kittel,de azt nem tudom hogy milyen filmeket nézhetnék 3d-ben?
Van néhány mkv kiterjesztésű hd filmem a gépen,de nem tudom miként nézhetőek ezek 3d-ben.
Át kell konvertálni vagy van olyan player ami 3d-re konvertálja?
Aki tud segítsen milyen progikat használjak a sikerhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest