Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
gondolkoztam rajta, hogy letrehozok egy ilyen topicot, jo hogy megszuletett. nemreg vettem egy ilyen kutyut, nekem eszmeletlenul bejott, de nincsenek eszmeletlenul jo dolgok "de" nelkul
.fps-t jatekok alatt teljesen valtozoan lefaragja, cod6 60->40, avatar 60->25, ha fele megmarad, az mar atlagos eredmeny. 9800gt-met lecsereltem egy gtx 275-re, ami elvileg egy 9800gt sli-t megut, eredmeny: kb 10%-kal novekedett az fps, azt hittem gutautest kapok. ahogy neztem teszteken, egy 9800gt sli, vagy gtx 260 sli-t jobban szeret. ha valaki tud valami trukkot amivel tobbet ki lehet hozni belole, irjon batran. driver, kulonbozo opciok ki-be kapcsolasa, barmi johet. udv, maross.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Kutya topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alkoholista nevelde
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.