Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Én elhiszem, hogy nem tud. Épp előbb meg is néztem. Azt csinálja, hogy ami éles azt előrébb hozza, ami nem éles azt meg háttérbe, sztem hasonlóan, mint a játékokban. Ezért az arcok, vagy robbanások 'kiemelkednek a síkból', picit olyan érzés, mintha tényleg 3d-s volna szerintem és a háttér meg tényleg háttrébb kerül. Nem erősködöm. Meg kell nézni egy dzsungelharc jelenetet egy jó BRRippel és eldönti mindenki, hogy 3d-s vagy csak 2.5 d-s. Nem akarom elhumorizálni, nem vagyok szaki. Te próbáltad? A paralaxx nem tudom mit csinál pontosan, lehet előrébb, vagy hátrébb tolja a dolgokat, de ezáltal olyan, mint a játékoknál széttolja a képet. Nem akarok hülyeségeket írni, csak azt írom, amit látok a 2 szememmel és nem érdekel mit írnak róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- CNC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest