Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Hardverfogócska a kertben
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
OFF
Nolám csak MODERÁTOR lettél?! Gratula :D
Jól viselkedik a kedves fórumozó társaság? Nem személyeskednek? Nem IRC-zenk a fórumon?
ON
Olvassátok el ezt [L]http://www.3dcenter.org/artikel/nv40_technik/index_e.php[/L] és aki tud németül az olvasson bele azokba a cikkekbe is, amikre linkel. Szerintem ez a legjobb írás, ami NV40-el kapcsolatban megjelent, és irigylem a szerzőket azért a pár sorért amit a cikk végén írtak...
Eddig jópár NV40 tesztet végigolvastam és a PH-s cikk kapcsán volt lehetőségen belenézni az NVIDIA újságírók számára rendelkezésre bocsátott anyagokba és meglepően sok nagy tesztoldal is (Firingsquad, HardOCP stb.) szinte módosítás nélkül vette át az anyagot, és az elemzéseikről hírs digit-life pedig még tesztkártyát sem kapott, ezt nevezem én ''korrekt'' PR-nek...
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Programozás topic
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest