Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
majdnem tuti, h driver problem
a vga driver körmére sem ártana ránézni (először arra), de amúgy te is jól gondoltad:
''If you have a VIA chipset mother then go to www.viatech.com and download and install the latest 4 in 1 drivers for your motherboard. If you need help installing these motherboard drivers then contact your motherboard manufacturer.'' - az activision ajánlásával
-
-
Huma
addikt
A sógorom vett egy gépet tegnap használtan, sajnos én nem voltam ott és nem próbálták ki rendesen, hogy pl a játékok rendesen futnak-e. Most pedig a Jedi Knight 2, szürke képernyőt ad indításkor, viszont hang az van. A wolfeinsten meg valami olyasimt ír ki hogy: null src (pontosan nem tudom, még hogy mit írt ki mivel telefonon hívott és nem tudtuk rendesen lebeszélni mivel már alig volt pénz a kártyáján.
Milyen hiba lehet?
Videokártya, driver, alaplap?
Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
- /FRISSÍTVE 02.18./ - GIGABYTE AERO OC GeForce RTX 5060 Ti 16GB - 3 év gari
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- ASUS PRIME GEFORCE RTX 5070 Ti 16 GB
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
) Szóval max a hónap végefelé érek rá.