Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
GeneraL_XTX #198 üzenetére
Ha már Android 14-en/Nothing OS 2.5-ön vagy, akkor sima System Upgrade.
Ha még nem, akkor itt a hivatalos leírás: [link]Én ráfrissítettem Android 13-ra, semmi hibát nem érzékeltem még ebből.
-
LógaGéza
veterán
Kinn a Android 14 Beta2.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Fóliák közül ki mit használ, amivel ujjlenyomat leolvasó is működik és komolyabb védelmet nyújt? AliExpress ajánlat lenne a legjobb.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Ma érkezet meg a NP2, tokra az Ali november elejét ír, lassan az is érkezik.
Üvegfóliát is szerezni kell még(azt hittem az jár hozzá) ,és madzag nélküli fülest. -
Viper26
nagyúr
Security update nem lesz már idén?
Aug. azért nem most volt. -
liba1
tag
Hello. 3 gombos navigációnál be lehet állítani ,hogy jobb oldalon legyen a vissza nyíl?
-
PeteePeti
őstag
"Ami viszont nem kényelmes a szemnek, az az alacsony fényerővel történő használat, arra nem érzékenyként is észrevehető a DC tompítás okozta villódzás, a Notebook Check szerint ez a 90 Hz-es PWM miatt van így. Az sem feltétlenül csúcsmobilhoz méltó, hogy hiába az LTPO panel, a képernyőfrissítés frekvenciája csak 60 és 120 Hz között állítható, a dinamikusan váltó beállítással pedig időnként előjönnek kisebb-nagyobb akadások például a feloldási vagy lezárási animációban."
Érdeklődni szeretnék, hogy a gyakorlatban is ez a helyzet, mint amiről itt írnak a cikkben?
-
LógaGéza
veterán
válasz
BlackmMmDog #183 üzenetére
Nekem kb ~1 hete van, eddig nagyon pozitív. Akksi meglepően sokáig bírja, simán megvan a 2 nap az én használati módommal. Semmivel nem volt problémám, nekem a kamera is megfelel.
Dizájn tetszik, a Glyphek is bejönnek, tetszik, hogy van visszajelzés hogy történik valami akkor is ha kijelzővel lefele teszem le.Mivel éjszaka töltöm nagyrészt, ezért egy sima 2A/5V töltővel töltöm.
Ha gyorsabban kell tölteni, akkor egy PD3.0-s töltővel elég gyorsan lehet pumpálni bele. -
LógaGéza
veterán
válasz
Linkin1994 #181 üzenetére
Már van egy ideje Closed Beta, szóval tesztelték azért a háttérben.
De mindjárt kiderül milyen lett
Telepítés leírása és changelog erre!
-
BlackmMmDog
aktív tag
Ki kinek mi a véleménye aki használja ?
Töltőfej hiánya nagyon bosszant, ki milyent használ?Köszönöm!
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994 #181 üzenetére
Az bőven jó.
-
juve600
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994 #176 üzenetére
Thx
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Linkin1994 #176 üzenetére
Reggel lejött az augusztusi play update
-
Laurh
aktív tag
Nálatok is a Google Play rendszerfrissítés 2023. március havi és nem talál frissebbet?
-
juve600
nagyúr
2.0.3
NP2 , nálam NP1-re még nincs -
kerobi
senior tag
válasz
Trailblazer #165 üzenetére
tul uj meg custom romokhoz, de nem tudom h lesz e egyaltalan mert itt a glypheket is meg kell hajtani ha mar ott van. Bootloader unlock van:
https://forum.xda-developers.com/f/nothing-phone-2.12739/A xiaomi meg tipikus mokolas párti.
-
kerobi
senior tag
válasz
Trailblazer #159 üzenetére
Regebben en is mokoltam, de nem eri meg a biztonsagi dolgok miatt. A Nothingot ajanlom, letisztult stock droid. Egyedul a rezgomotorja gyenge. Volt xiaomim kb 2 ev a tamogtas azt hello.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #159 üzenetére
Gondolom, nehezet kérdeztem...
-
mrThomi
addikt
válasz
RaczIstvan #161 üzenetére
Azt neked kell tudni, hogy mennyit ér meg a telefon, de én is a 12/256-ost ajánlom. A szervízre meg szerintem ne alapozz minden. Ez most egy nagyon jól összerakott teló lett. Én amúgy is ha bármi lenne a gyártóhoz fordulnék egyből, az egy lépéssel kevesebb, és korrektek, ezt végülis megtudod tenni bárhonnan veszed is, de ha te úgy érzed biztosabban vedd az Alzától aki helyben van, talán egyszerűbb levezényelni a dolgokat rajtuk keresztül, de azért ez nem mindig van így. Emag/Alza/mstore szervízekben nincs tapasztalatom.
-
mrThomi
addikt
válasz
RaczIstvan #154 üzenetére
Gariztatás miatt teljesen mindegy, honnan veszed. Ha valami van írsz a supportnak és intézik. Küldenek is futárt talán. Én az (1)-nél érdeklődtem még a zöldülés miatt a Nothing hivatalos oldalán keresztül, hogy mi a menete, rendesek, azonnal reagálnak és segítenek. Ha alzáról vagy emagról veszed akkor gondolom nekik küldöd vissza, és ők intézik (vagy ha szerencséd van cserélik azonnal vagy visszakapod a pénzt ha nem tetszik) a végeredmény ugyan az, de ahogy neked kényelmesebb. Vagy nézz szét aprón ott is van pár
-
Trailblazer
veterán
Részemről most kezdődik a dilemmázás: ez a teló, vagy Poco F5 Pro? Összehasonlítva vannak pro és kontra dolgok, amit viszont nem tudok: a Nothing (2) mennyire mókolható? Esetemben ez kardinális kérdés: BL-nyitásra, custom recoveryre és rootra is szükségem lesz. Konkrétan nem adok pénzt olyan készülékért, ami nem rendelkezik a fenti "szentháromsággal". Amit olvastam, a rom elég kezes, de ha akad adott telóra custom rom lehetőség is, az sem megvetendő szempont. Ki mit gondol a kérdésről, ha lehet, elfogulatlanul, a puszta tények alapján? Időm lesz bőven spórolgatni rájuk, nem mostanában történik meg a váltás. (Jelenleg egy 2.5 éves Poco F3-at birtoklok.)
-
Dél
csendes tag
válasz
RaczIstvan #156 üzenetére
Pláne, hogy csak egy húszas a különbség.
Nem ismerem az alza szervízét, de az Emag az nagyon rossz.
Mstore is árulja, róluk még nem hallottam rosszat. -
Linkin1994
senior tag
válasz
RaczIstvan #156 üzenetére
Hosszabb távon jobban megéri a 256-os
-
Dél
csendes tag
válasz
RaczIstvan #154 üzenetére
De hát olcsóbb itthonról, nem?
-
RaczIstvan
csendes tag
Hi! Tervezek én is egy nothing phone 2-t beszerezni a közeljövőben. A nothing saját oldalárol tervezem venni.
Ha van aki szintén onnan szerezte be tudna írni pár infót? Mennyi idő volt míg megjött, gariztatás menetéről, egyéb tapasztalat. Vagy inkább hagyjam és vegyem kicsit drágábban az Emagrol vagy alzárol. -
Laurh
aktív tag
Mai nap én is csatlakoztam egy fehér modellel.
Nothing Phone 1 is volt a kezeim között, itt legalább nincs zöldes kijelző, illetve merülni nem nagyon akar. -
kerobi
senior tag
Amazonon vettem, van 30 nap penzfisszafizetes kerdes nelkul. Hogy mit kezdenek vele az engem nem erdekel. A tokra vartam 2 hetet ma jon meg, elotte kicsuszott a kezembol a kocsimban. Az is okozhatta, de incs semmi kulserelmi nyom. Kar erte kivalo ugynok volt. a kovetkezo paciens> Nord3
-
cs.zs.
veterán
válasz
pusszycat #145 üzenetére
Jó, akkor ne menjen bele a szétszedésbe, kérjen másikat. Lejátszható, de szerencsés csillagzat kell hozzá.
Egyszer régen 1870 körül így vettem TV-t a Metro áruházban. Valakinek elromlott, visszavitte a boltba, leadta, aztán teltek-múltak a hetek, és nem kérte, azt mondta hogy neki javított készülék nem kell, kéri vissza a vételárat. Visszakapta. (valamikor)
Én meg megvettem az adott készüléket harmadáron. -
Dél
csendes tag
ÁÁÁ, nekem ez a halálom. Ezért nem akarok váltani, amíg megy a telefon megtartom. Amióta van mobiltelefonozás....huszonöt éve vagy még több, nem volt garanciális problémám, egyáltalán semmi. De ezek a telefonok már nem úgy vannak összerakva.
Hol vetted? Nyilván szerviz lesz a vége, nem? -
kerobi
senior tag
Nekem maris problema van a bekapcsologombbal. Nem klikkel bar mukodik ha megnyomom, de csak ugy van.
-
FuRiONight
addikt
Hangszóróról kinek mi a véleménye? Marmint a hangerő hanem minőség elsősorban. GSM Arénán meghallgatva nem az igazi, hiányoznak a mély hangok.
-
-
janeszgol
félisten
Aki jobbkezes, az bal kézben tartja és úgy pötyög jobbkézzel, aki balkezes, az pedig jobbkézben tartja a telefont és ballal pötyög. Én balkezes vagyok, én az utóbbit csinálom.
Amíg voltak egy kézzel kezelhető telefonok (3.5 és 4 colos), addig tudtam mindkét kezemben tartani és a tartó kezemmel nyomkodni a telefont (tehát nem számított, hogy bal-, vagy jobbkéz). -
Dél
csendes tag
Jól gondolom, hogy mivel itthon nincs hivatalos forgalmazó, így bárhonnan veszem a mobilt, csak bolti garancia van rá? Érdekes, hogy a Lurdy Házban is kapható a storeban
-
Viper26
nagyúr
Ezzel nem marad ki egy ikon sem.
-
pusszycat
nagyúr
-
kerobi
senior tag
par nap hasznalat utan:
elonyok:
-gyors arcfelismeres, smart feloldas
-kamera vallalhato
-jo fogasu, premium erzetu
-konnyu
-porgos stock android
-eros jel
- pontos GPS
- szuper akksiido
- jo hangszoro es mikrofon minoseghatranyok:
- gyenge rezgo motor
- kijelzo nekem eleg halvany meg maxon is
- eleg meleg (jol jott volna egy sznepi 8 gen 2-es) de normal hasznalatnal nem meleg egyaltalan, sot este jeghideg es 3%ot merult.En batran ajanlom mindenkinek. Van osszehasonlitasi alapom luxustelokkal. A telon alapbol van egy folia. En nem szoktam foliat hasznalni mert maszatolodik ha lejar a visszakuldesi hatarido akkor leszedem
Szerintem a Nothing 3 mar igen jo lesz, de luxustelo ara lesz.
Ja es a telefon egyetlen hangszoroja alulra jobb oldalra kerult. Nem tudom ti hogy fogjatok a telefont, de a jobbkezesek altalaban balkezben tartjak. A kisujj alatamaszt a telefonnak, hogy ne csusszon ki. Ez telibe takarja a hangszorot. -
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994 #114 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van (Pixel buds A-t használok).
-
kzcs
tag
válasz
Bt hangja már a NP1-nél is kiváló, nem hinném, hogy rossz irányba változott volna.
-
mrThomi
addikt
válasz
Sajnos nincs bt-s fülesem így ebbe nem tudok semmi érdemit mondani. Fejlett hang, valami Dirac Audiót lehet bekapcsolni rajta. Gondolom rossz nem lehet
-
mrThomi
addikt
Ezt nem értem teljesen. Csak szimplán tükrözni akarod a telót a tv-vel, hogy azt láthasd ott amit telón csinálsz ?
Én az értesítési csempéknél a képernyőátküldését használom erre ha filmet nézek pl vlc playerbe is van beípítve, le lehet zárni a kijelzőt is film nézése mellett, ki is lehet lépni a menübe és másr csinálni a telón miközbe megy a film. Más megoldásról én nem tudok
-
Viper26
nagyúr
Hogyan lehet a képet átküldeni TV-re?
Screencast nem jó, valami olyan megoldás kéne, ami tovább megy TV-n, ha mást használok telefonon, vagy épp le van zárva a képernyő.Airplay ezt gyönyörűen tudta anno.
-
lesi20
csendes tag
Hát ez vicc. 2 hete használom, ma reggel frissitettem azóta nem tudom használni. Már mindent probáltam. Hálozatot reseteltem, factory reseteltem, SIM1-ből 2-be raktam, probáltam csak 3G-t elérni, aztán csak 4G-t, 3 külömböző Sim kártyát (2 telekom, 1 Yettel) probáltam, semelyik sem jó vele. Amikor meg beütök egy számot akkor azt irja ki hogy kapcsoljam ki az "AEROPLANE" modot. Nem volt bekapcsolva, probáltam már arra is annyiszor rákoppintani.....
Most addig jutottam hogy a 4636-os hivó menüjében észrevettem hogy a Radio Power ki van kapcsolva. És hiába nyomok rá hogy be legyen kapcsolva, amint csak elhagyom azt a menüpontot és visszajövök, a probléma felál.
Pár internetes keresés után rájöttem hogy ilyen sok pixel-nél elöfordult (legalábbis csak Pixeles példákat tudtam erre találni). Most itt vagyok egy nagyon jó telefonnal csak éppen a telefonálást nem megy rajta...
Már irtam a nothing supportnak, de ebböl visszaküldés lesz a vége -
lesi20
csendes tag
A legújabb 2.0.2a frissités használhatlanná tette a SIM kártyámat. Telekom 4G-s környezet. Másnak is van hasonló problémája
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS Plus előfizetések