Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luzsi04
csendes tag
Köszi a visszajelzéseket, megnyugodtam hogy nem az én készülékemben a hiba. 😊
Reset után, most jóval jobb a helyzet, work profil se megy mindig, es most a comoany portal se fogyaszt sokat (lehet csak az elején van nagy igénye).
-
karmaresz
senior tag
Ha esetleg valakinek még hiányzik egy, a telefon képességeit kihasználó, 45W-os gyorstöltő:
Alza.hu oldalán leárazva az eredeti Samsung gyorstöltő. Bőven 10+eFt termék szokott lenni
Samsung Quickcharge USB-C 45W utazási töltő 5.800Ft [fekete]Nekem már van egy ugyanilyen, de most gyorsan bezsákoltam még kettőt, mert párom rendszeresen elhappolja azt, amit vettem.
-
Tomecho
csendes tag
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján (3 telefonon) a MS work profil felezte az akksi üzemidőt eddig minden telefonomnál. Tavalyi nyaralásnál kikapcsoltam az MS WP-t és egyből tudta azt a telefon, amit a fórumokon írnak.
Nekem most 4-5 óra SOT jön össze a work profillal (napi kb. 150 email jelzés).
Előző telefonomon (ugyan ez a proci + kb. hasonló méretű akksi) csak 2-3 óra SOT jött ki. -
karmaresz
senior tag
Szerintem várj 1-2 napot, hogy a telepítések, frissítések után minden beálljon. Adaptive battery és Sleep Standby optimisation legyen bekapcsolva. Ha egy alkalmazás rosszalkodik, cache törlés, és új telepítés segíthet, valamint korlátozhatod, hogy mit használhat a háttérben.
Nekem továbbra is 9-12 óra az átlagos SOT.
-
t.kristof
senior tag
válasz
DomToretto #492 üzenetére
Nálam valtoztatta.
-
Luzsi04
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem végül egy szürke NP2t.
Még friss az élmény, egyelőre tetszik ez a másfajta stílus, bár még szokni kell, mi hol van.
Jól néz ki, gyors, glyps-t még nem is volt időm próbálgatni.Egy dolog gyanús, tegnap délután 5től az aksi kb 50% ről 10ig lement 20% alá.
Oké hogy töltöttem le sok mindent, de képernyő nem volt sokat bekapcsolva, gyorsnak tűnik a merülés.
Ahogy néztem sokat a MS company portal evett (work profil), lehet azzal van baj, most próbálom újra reset után, work profil nélkül, hogy mennyivel jobb a helyzet.
Másnak tapasztalat work profile aksi túlzott aksi használatról? -
DomToretto
tag
Sziasztok,
Akinek ilyen telója van és használja az AOD-ot, meg tudná mondani, hogy a kijelzőn megjelenő infó statikus, vagy változtatja a pozícióját valamilyen időközönként a beégés esélyének csökkentése érdekében? -
JayZ
tag
válasz
karmaresz #488 üzenetére
Piszit drága. 200ért már putri gsmben tud venni az ember np2-t, persze ez nyitóár. Őszintén nekem a design még jobban bejön mint az 1-2é, a régi 6600-mra emlékeztet talán a kör alakú kamerasziget. Valszeg megvárom a hármat.
ahogy néztem ez a 7200as mediatek kB egy snap 865 teljesítménye. Most pont az van, szóval sok értelme nem lenne megvenni.. Meg az ufs 2.2 meg lpddr4x ami a 2a-ban van se mai fícsörök. De egy budget telefontól nem is lehet többet várni.
-
LógaGéza
veterán
válasz
BlackmMmDog #489 üzenetére
Mondjuk nem is a (2) ellen szánták.
-
karmaresz
senior tag
Megvannak a Phone 2(a) hivatalos magyar árai:
8/128Gb - 138e
12/258Gb - 157e -
nervex88
csendes tag
Valaki használ közületek üvegfóliát erre a telefonra? Melyiket érdemes rá megvenni? Illetve mennyire gyakori probléma a kijelző szélén jelentkező buborékosodás az üvegfólia használata esetén mint pl. itt?
https://nothing.community/d/3529-serious-faulty-display-issue-on-nothing-phone2-india-units
Habár az indiai gyártósori készülékeket említi, megnéztem fény alatt, valóban torzít a kijelző szélén ilyen szabályos hullámokban, valószínűleg a buborék effektet ez okozhatja.
-
karmaresz
senior tag
válasz
supertrezi #484 üzenetére
Magam részéről inkább csak jónak, mint kiválónak tartom a beépített hangszórókat. Beszédre podcastre teljesen oké, de zenére inkább neutrális és hiányoznak a mélyek.
Próbálkoztam pár volume booster programmal és ki lehet csiholni korrekt beállításokat ezekkel, vagyis maguk a hangszórók tudnák hozni ezt a szintet, csak gyárilag máshogy hangolták öket.
Egy rendszer szintű ekvalizer jó lenne, hogy ne kelljen külön appot telepíteni ehhez.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Mobiltündér #318 üzenetére
Helló!
Régóta nézegetem a fórumokat az új telefonom után kutatva. Örülök, hogy azt mondod, jó hangszórója van ennek a telefonnak. 3 éve egy Xiaomi Mi 10-esem van, s annak nagyon jó a hangszórója. Pár hónapja vettem egy Nord 3-at, és a közelébe se ért. Aztán volt egy Oppo Find X5-ösöm is, de annak is gyenge pontja volt a hangszóró. Nem szép hangokat szólaltatott meg, mikor videót néztem: beszélgetést, zenét. Az tényleg meglep, hogy azt mondod, még egy Mi 12-esnél is jobbnak érzed a hangját.
-
Yeffy
veterán
válasz
karmaresz #482 üzenetére
oldalra lapozol fel/le scrollozas helyett.
nekem nem felesleges, 10+ eve jobban kezre all a gorgetes. tobbszor probaltam scrollozosat hetekig, nem gyere be.
Novát jo ideje, de sajnos annak is megvannak a hatranyai, leginkabb amit tapasztalok, az az, h a gesztusvezerles bugos.
-
ggmac
csendes tag
Végül nekem is megjött a kicsike, most kezdem belakni.
Olyan kérdésem van, hogy van rá mód, hogy melyik oldalt lehet beállítani kezdőképernőnek? Ugyebár az alapértelmezett balról az első, de én a másodikat szeretném.
-
jeni
félisten
-
pataig
tag
-
parzone
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg az új telefonom. Nothing phone(2) Fehér.
Segítenétek hogy melyik menü pontban tudom kikapcsolni a sim pin használatát?
Illetve hogy hogyan lehet új mappát létrehozni a kezdőképernyőn? -
Yeffy
veterán
-
karmaresz
senior tag
-
Yeffy
veterán
válasz
bollokcs80 #462 üzenetére
Np.
Kifejezetten orultem neki, h raktak rá, remelem megtartjak a jo szokasukat.
-
Yeffy
veterán
válasz
bollokcs80 #455 üzenetére
Nekem is volt rajta folia, igaz, nem magyar beszerzes.
De nem hiszem, h másfelé nem ugyanigy forgalmazzák. -
Yeffy
veterán
válasz
CyberSoma #458 üzenetére
Én erre a töltő kérdésre nem vagyok ráfeszülve.
Ha ez burkoltan rolam szolt, ismetelten jeleznem, h nem ra vagyok feszulve, csak ha idonkent gyorstoltenem kell, ki akarom hasznalni, amit a telo tud, ha már adott.Az esetek kb 95%-aban en is egy lassu toltot hasznalok már vagy 5-6 eve.
-
CyberSoma
tag
Szia,
Én P30 pro ról váltottam először NP1 re, majd NP2 -re. A fotózás nekem is szempont, rengeteg képet készítek és készítettem telfonnal. Nekem egyáltalán nem csalódás P30 pro után. Üzemidőben fényévekkel jobb a NP2. Én nem bántam meg a cserét. Én erre a töltő kérdésre nem vagyok ráfeszülve. Esténként egy vezetéknélküli töltőre teszem, ami egy lassú töltő. Reggelre fel van töltve, nekem ez a lényeg. Amúgy még szoktam használni a P30pro töltőjét nagy ritkán. Remélem tudtam segíteni
-
Yeffy
veterán
válasz
karmaresz #454 üzenetére
En eddig BSG meg BigKaka verziokat csekkoltam, utobbihoz talaltam nehany konfigot, koztuk az altalad emlitettet is. Az egyik BSG porttal voltak fokuszgondjaim idonkent, ezert is kerestem tovabb. Eddig nekem egyik funkcioval sem fagyott, vagy volt problema BK-n, bar teny, h en csak a fotozast tesztelgetem, videozni jobb a gyari app.
Egyelore nekem is vegyesek az elmenyeim, van, ahol a gyari a tuti, de van, ahol ez a port lathato fejlodest mutat.
Ebbol is latszik, h volna még tobb potencial a kamera szettben, csak egy popecul belőtt konfig kellene erre a telora is, mint ahogy elerheto más, nepszerubb mobilokra.Koszi az infokat, ha van kesobb kedved még szöszölni vele, vagy akar konfiggal ugykodni, netan besegiteni tesztelesbe, szolj nyugodtan.
-
karmaresz
senior tag
válasz
bollokcs80 #455 üzenetére
Enyémen van gyári fólia.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #445 üzenetére
Még egy kérdés: Fólia van rajta gyárilag? A hivatalos weboldal szerint (ha jól olvastam) van, de ez érvényes az itthon kapható változatokra is?
-
karmaresz
senior tag
Ígértem a Gcam tapasztalatok megosztását. Kicsit megcsúszva, de több tapasztalattal, most abszolválom ezt az elmaradásomat.
Múlt héten felpakoltam jónéhány fejlesztő Gcam portját, hogy tesztelhessem az eredményeket. Pár sikertelen kísérlet után a négy legnagyobbra szűkítettem a dolgokat ezek pedig a BSG, Arnova8G2, Shamim és a Bigkaka féle AGC portok voltak.
Az egyértelműen látszik, hogy a nagyobb gyártók népszerű telefonjaihoz képest viszonylag gyengécske még a Nothing Phone 2 támogatottsága. Ez persze nem azt jelenti, hogy el sem indulnak ezek a portok, de azt igen, hogy néha bizonyos funkciók nem működnek, előfordulnak fagyások, újraindulások, black viewfinder probléma, vagy a képminőség nem kielégítő, mivel nincs optimalizált config file az NP2-re.
Nem untatok senkit a részletekkel, hogy melyikben milyen nyűg, vagy gond volt. Az is lehet, hogy ha jobban bele tudom ásni magamat, akár megoldás is lett volna rájuk, de a lényeg, hogy a számomra egyelőre legjobbnak a Bigkaka féle AGC port bizonyult, amihez létezik Nothing 2-re optimalizált config file is. Itt is érdemes figyelni, hogy az adott porthoz való konfig kerüljön fel a telefonra.
A legfrissebb release-eket erről a telegram csatornán lehet követni:
Google Camera Port Updates
esetleg ezen az oldalon is meg lehet tenni:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/Ezen a telegram csatornánk pedig az IronHrt által készített Infinity XML konfigurációs fileok érhetőek el:
Nothing Phone (2) Gcam PhotographyA telepítéssel most nem foglalkoznék. Mindenki találhat tucatnyi YT videót, vagy weboldalt, ami részletesen leírja ennek menetét. A lényeg, hogy megbízható forrásból szedjétek le az APK file-t. Lehetőleg a készítő oldaláról, vagy megbízható telegram csatornákról.
A letöltött xml file-t helyezzétek a megfelelő folderbe -a telegram csatornán az adott xml mellett ott a leírás, hogy hova-, majd az AGC indítása után a képernyő jobb felső sarkában található ikonra kattintva érhető el a "Load Configs" menü, ahol be lehet tölteni azt. Ha valamiért nem találjátok, akkor a Settings/Custom file/Import almenüben is megtehetitek.
Arra figyeljetek, hogy azt a Gcam verziót szedjétek le, amihez a letöltött config file készült, mert nincs rá garancia, hogy mással is optimális eredményeket hoz az xml.
Jelenleg a legújabb és egyben szerintem legjobb a február 23-án kiadott. Infinity_1.3_AGC_9.1.24.V13 XML amihez értelemszerűen az AGC 9.1.24.V13 verziót kell leszedni.
Eddig úgy tapasztaltam, hogy most minden működik, jó a fókusz, az élesség, a zajszűrés, szaturáció. Egyedül a színhőmérsékletet találom hidegnek, kékesnek, főleg esti, mesterséges fény mellett, vagy borús időben készített fotóknál. Ez viszont Lightroom, vagy Snapseed utómunkában, illetve RAW-ban fotózva könnyen orvosolható.
Csináltam több összehasonlító tesztet is a napokban. A gyári egy halvánnyal melegebb, ez a port pedig valamivel hidegebb képeket készít, mint a szemem által közvetített valóság. Ha lesz időm, majd megnézem, hogy magam tudok-e valamit túrni a beállításokban ez ügyben, de lehet hogy a fejlesztője hamarabb optimalizál.Funkciókban viszont ugye jóval gazdagabb a Gcam port, mint a gyári app, így annak, aki komolyabban érdeklődik a telefonos fotózás iránt, érdemes lehet kísérleteznie ezekkel.
Természetesen semmilyen linkért, file-ért, letöltésért, telepítésért, próbálkozásért és használatért semmilyen felelősséget nem vállalok, így azt mindenki maga felelősségére és belátása szerint tegye.
-
Yeffy
veterán
válasz
Mobiltündér #450 üzenetére
Az igen. Na latod, ezt nem tudom, h igazi-e. Kaptam egy ismerostol. Nekem annak tunik.
A korabbi teloimat, vagy más C-s eszkozeimet tolti hibatlanul, csak ertelemszeruen lassabban. De ezzel a teloval csak ezt a "villogast" csinalja. -
Yeffy
veterán
válasz
Linkin1994 #449 üzenetére
De megy is valoban a 45w? Nezted/merted valamivel? Mert nekem ez a problemam, h hiaba tud a 65-os 45-ot is, ra is van irva, nem viszi annyival, csak 30-cal. Vagy el se indul, kint a Samuval.
-
-
Yeffy
veterán
Kerdes: ki milyen tolto/kabel kombot hasznal a 45W toltes eleresehez?
epp ezzel a problemaval szenvedek, h probalgatom a toltofejeket meg a kulonbozo kabeleket, de eddig 35W a max, amit el tudtam erni, azt is rovid idore.neha kellene csak, de akkor ki akarom hasznalni amit a telefon nyujtani tud.
azt javasolták a fentebbi topikban, h nem elég az, ha egy kabel tudja a PD szabvanyt, hanem USB 3.0+-osnak kell lennie. a toltofejeim, amikkel probalom, mind tudják ezt, 65W-on, megsem mukodik a gyors kabelekkel sem.otletek esetleg?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Linkin1994 #446 üzenetére
Köszi!
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #445 üzenetére
Két havonta fixen jön sec patch+új cuccok is szoktak
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Frissítések mennyire jönnek? Családtagnak tervezünk egy ilyet venni, a másik jelölt egy Samsung lenne, akik ugye most eléggé jók ezen a téren.
-
Yeffy
veterán
válasz
karmaresz #442 üzenetére
igen, tudom, probaltam en is, amig fent volt. a kikapcs/restart már ezer eve igy megy sajnos, elozo teloim A12-vel meg A9(!)-cel is tudják abszolvalni ezt a remek funkciot ujjlenyomat/kod kerese nelkul.
fel nem fogom, mi a tokomnek kellett ezeket a safety feature-oket kigyomlalni.
-
karmaresz
senior tag
A13-on lezárt képernyőnél nem kapcsolható ki a wifi és a Bluetooth sem. Viszont sajnálatomra ki lehet kapcsolni a telefont, ami a V50-emnél le volt tiltva és csak fololdást követően ment.
Ezt a fícsört hiányolom, mert lopás esetén gyakorlatilag lehetetlen megtalálni, ha a tolvaj egyből nyom egy power off-ot.
Szerencsére utoljára az iPhone 3GS-emet lopták el 14 éve.
Remélem, beépítik hamarosann valamelyik security patch keretében ezt a funkciót is.
-
pataig
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet beállítani, hogy lezárt képernyő esetén (feloldás nélkül) egy idegen ne tudja az állapotsávon lévő csempéket kapcsolgatni? (pl NFC, repülős üzemmód, stb) -
Foose
addikt
Hát,köszi az infókat! Megpróbálom előbb megnézni élőben. Lehet nem lesz könnyű....
-
nervex88
csendes tag
Én egy Xiaomi 11-ről váltottam a kamerái jobbak a Nothingnak. A másik nagy előny a letisztult Android felület, végre nem kell mérgelődnöm a miui zártsága és röghöz kötöttsége miatt, meg nem szerettem már ezt az iOS copyzást, bizonyos mértékig jó is tud lenni de ez már nekem sok volt. Egy Emui-ról hasonló tapasztalatatid lehetnek ha erre váltasz, bár a P30 pro piszok jó telefon volt annak idején, akkor simán elpicsázta az összes iPhone-t és Samsungot kb. mindenben. Én azt mondom, próbálj rá, pozitív csalódás is érhet ahogy engem is. Egyszer élünk!
-
karmaresz
senior tag
Ha a telefotó kamerát el tudod engedni, akkor szerintem nyugodtan válthatsz erre. Én sokat fotózok és kényes vagyok a képek minőségére. Noha a P30 proval nem állt módomban összehasonlítani, de meg vagyok elégedve az eredménnyel. A gyári app egy kicsit szegényes még tudásban, de ha rászánja az ember az időt, találni jó Gcam portokat és NP2-re optimalizált config fileokat. Minőségben nálam hol egyik, hol a másik app nyer egyelőre.
UX az egyik legjobb Androidon, de sebességben simán felveszi a versenyt a legújabb Apple telefonokkal is. Van csomó YT összehasonlító teszt erre.
Akksi nálam pazar. 9-13 óra továbbra is a SOT.
Megtarthatod a 30W-os töltőfejet is, ha ha 50 perces gyorstöltés helyett beéred 75 perccel. -
nervex88
csendes tag
Huawei P30 pro után valamelyest kompromisszumos lesz a készülék pláne a kamera terén. Én azért még nézelődnék a helyedben. Nem ismerem a felhasználási szokásaidat viszont ha tudsz kompromisszumot kötni e téren, akkor a Nothing Phone 2 egy kezes és stílusos társad lehet a mindennapokban gyors és letisztult felülettel, néhány jól kitalált funkcióval és hosszú üzemidővel.
-
Foose
addikt
Sziasztok! 4 éves Huawei P30 pro-t nyúzok,már érik a csere egy ideje,rátaláltam erre a telóra,érdekel.... Igazából jó proci,8gb vagy több ram,és friss rendszer lenne nekem fontos,és egy viszonylag jó kamera (p30 pro után) Olvasgatok,érdemes megvenni a NP2-t? Vajon ér csalódás p30 pro uátn? Üzemidő,kamera képek.... Magic 5 pro volt a cél,de jelenleg most kicsit drága nekem. Részletre venném,kb 11000-12000 ft lenne havonta,netfone kártyával használnám (voda hálón). Javasolt ennyi pénzért ez a teló? Annak örülök hogy 3 főverzió frissítést ígérnek. Ja és milyen töltőfejet használtok? Nekem egy 30W-os van most,de nyilván ha 45W-ot kezel a teló,másikat kell vennem.
-
karmaresz
senior tag
A héten volt pár délután/este, mikor ráértem kicsit a különböző GCam portokkal foglalkozni. Kipróbáltam 5-6 verziót. Végre találtam NP2-höz készített config file-t is.
Ha van rá érdeklődés, akkor hétvégén megírom, melyikkel lett meg a jelenlegi legjobb eredmény. -
karmaresz
senior tag
Régóta követem a topikot, viszonylag jó hifim és pár korrekt fejhallgatóm is van otthon. Nézegettem én is, hogy az LG V50 után, amiben az egyik legjobb mobil DAC volt, milyen, átlagnál kicsit többet nyújtó átalakítóval tudnám meghajtani a vezetékes fejhallgatóimat. Közben pedig rátaláltam, hogy te is ezt keresed.
-
-
karmaresz
senior tag
-
parzone
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy vodafone hálózaton használva vannak e hálózati problémák a telefonnal?
Szakadozó vonal, esetleg nem hall a hívó fél de te hallod, van térerő de mégsem vagy elérhető, ilyesmikre gondolok. -
karmaresz
senior tag
Yeffy, nervex88, köszönöm.
Akkor ezek szerint nincs negatív változán az update után. A13-on 9,5 óra volt a leggyengébb és 13 óra körül alakult legjobb SOT nálam. Nagyon penge ebben a Nothing.
Szerintem március elején én is meglépem az A14-et.
-
Yeffy
veterán
válasz
karmaresz #412 üzenetére
Nekem kb 3 napig volt fenn az A13 (2.0.4 asszem), majd raprobaltam a 2.5.2-re. Nem tudom, milyen lenne A13-mal, de valami brutalis akkuidoket hozok. Ilyen 10 meg 11 orak siman vannak (igaz, a nagyja wifin), pedig még csak vagy 7-8 napja van meg a keszulek, gondolom még tanulja a szokasaimat.
Nagyon bejövős. 💪 -
karmaresz
senior tag
válasz
DomToretto #411 üzenetére
Nálam ugye még nincs fenn, de angol nyelvű fórumokon nem olvastam erről panaszt, szemben az NP1, sokaknál problémás üzemidejével. Bár ugye ez is kérdéses, mert akinek nincs baja, az nem írogat, illetve, ha mogoldódik, vagy user error volt a háttérben, arról is ritkán kapunk visszajelzést.
De én is kíváncsi lennék az itteni Android 14-es tapasztalatokra.
-
DomToretto
tag
válasz
DomToretto #374 üzenetére
Erre valakinek van mondása? (Hogyan alakul az akkuidő Nothing OS 2.5.2 esetén?)
Előre is köszi -
nervex88
csendes tag
-
karmaresz
senior tag
válasz
nervex88 #406 üzenetére
Üdv közöttünk!
A hangszóró tényleg visszafogottabb, neutrálisabb, de van pár equaliser program, ami segít, ha gyárilag nem az ízlésedre van hangolva.
Az EZ Boostert
próbálgattam. Elég
jó beállításokkal rendelkezik és akár alkalmazásonként is elmentheted a profilt.. Sok a reklám a settingsben, de szerencsére nem az elkattinthatatlan 30 mp-es fajta. -
nervex88
csendes tag
Időközben ma megérkezett a technika, fehér színű 256-os modell, a pwm érzékeny szemeimet egyáltalán nem bántja, semmi fáradás az előző telefonhoz képest még talán jobb is (Xiaomi Mi 11). Egyedül a hangszórója csirkébb egy picit, de talán még a kamerája is jobb. Eddig elégedett vagyok, a felület és a gyorsaság megvett kilóra a többit pedig még látjuk.
-
LógaGéza
veterán
Igen, a sarkokon is van védelem, valamint hátulján is ki van emelve, valamint a kijelző körül is nagyobb kicsit, hogy ha arcra rakod le, akkor is védje.
Ez is ilyen hybrid anyagból van, körbe TPU, hátulja pedig polikarbonát (nincs kivágva), elvileg ez jobban bírja a sárgulást, idővel kiderül
Van a két oldalán is recézés, sokat segít, hogy ne csússzon ki a teló a kezedből.
OP7P-n a 4 és fél év alatt 3-at fogyasztottam el (akkor még nem volt hybrid, csak sima TPU), és akkor is inkább azért cseréltem, mert "elhasználódott" volt, és ha mellé raktam az újat, azért látszódott melyik volt az, de nem igazán sárgult. Ütést is bírta, párszor elejtettem, de semmi baja nem lett a telónak.Igen, megjöttek a MagSafe dolgok, de sajnos nem az igazi. Ez csak egy sima fémlap - ha berakom a tok és a teló közé, akkor alig tart valamit, ha ráragasztom a tok hátuljára, akkor meg a ragasztója engedi el hamar. Futok még vele egy kört, most rendeltem ilyet, ez nem sima fémlap elvileg, hanem mágnesek, és direkt tok és teló közé van szánva. 2 hét és kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Horgász topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits