- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Először is a topic címe: Notebookhoz egér
Mutass valakit, aki az asztal alatt tartja a notebookját.
Az MS egér hatótávolsága télleg kb 1-1,3m, de éppen azért, mert nem viszem messzebbre, nemde?
Nekem is itt pihen az asztalon, de én használom is. Ha elment energiatakarékos üzemre, akkor is 2mm-t elmozdítva azonnal oda megy, ahova én akartam. Talán lehet pár ezred secundum ébredési ideje, de több nincs neki, ami viszont nagyban függhet az asztaltól is, mivel optikai egérről beszélünk. Én meg vagyok vele elégedve minden felhasználási típusnál, és 6000 Ft-nál többet nem adtam volna másért sem. -
Atlantis
veterán
válasz
Dr. Akula #65 üzenetére
Asszem félreértjük egymást. Nekem az is középső egérnek számít, ha valamelyik oldalsó gombot, vagy a görgő lenyomásást be lehet állítani a közéső egérgomb funkciónak.
Egyébként az összes CAD programban nagyon nagy szerepe van, emiatt fontos nekem.
A görgő-lenyomós megoldásszerintem sem az igazi, a legjobb egy hüvelykujj körüli gomb. Pl.: az MX 518-ason is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK 15 G5 /i7 8.gen/ 32GB/500GB M2 SSD/500GB HDD
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest