Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz evo87 #1187 üzenetére

vagy 20 percembe tellett hogy megtaláljam ezt a ph! cikket ... fáradt lehetek ...

[link]

- PH!-s hír alapján 0, 32 és 64 MB dedikált rammal jöhet
    - szerintem még így is jobb (0 MB dedikált rammal, és sztem srác erre utalt mikor más integrált vga-khoz hasonlította).

újra elolvasva a srác összefoglalója engem kicsit összezavart. itt vannak az ATI mobil VGA-k:
    [link]

PCI-E:
    x300

és Mobile Integrated Graphics Processors:

Radeon® Xpress 200M for Intel® Processors
    The chipset of choice for Intel® based notebooks...

Radeon® Xpress 200M for AMD Processors
    The chipset of choice for AMD-based notebooks...

''...ATI introduces the Radeon® Xpress 200M, the industry’s first PCI Express chipset for notebooks with AMD Sempron™, AMD Athlon™ 64, AMD Athlon™ 64 FX processors, AMD’s forthcoming Turion™ 64 Mobile Technology. ... '' >>>> 200M az egy chipset ...

itt meg hogy vann bene egy x300as alapokra építő grafikus mag:
    ''Radeon® Xpress 200M offers a graphics core that is a derivative of Radeon® X300 technology.''

sztem nincs m200-as vga, mert ez egy chipset. és van benne egy x300as alapokra építő integrált VGA. Emellett van külön X300 mint nem integrált vga. Ezt mondjuk már láttam i915ös chipsettel szerelt Mobile Pentiumok alatt (én valami ilyesmire pályázom...). ezekben úgy képzelem az integrált vga le lehet tiltva. Épp ma néztem everesttel egy Acer 1362wmli-t, melyben integrált S3 vga volt letiltva, és volt mellérakva egy ' aktív ' GeForce Go 5200.

javítsatok ki ha tévedek.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák