Hirdetés
Aktív témák
-
pampika
őstag
Húúh,ha van rá kereted,sztem mindenképp az első!Nagyon ütős kis konfig!
És főleg,hogy van benne rendes ATI video kari,így valszeg nem lesz gondod a video teljesítménnyel.
Ha sokat hurcolod,akkor mindenképp a mobil proci a nyerő,ha főleg asztalon tartod,akkor meg nem annyira fontos az akksi idő.De egy mobil proci kevesebbet fogyaszt,mint egy bika asztali pénégy,viszont teljesítményre már nem igen marad el(főleg egy 2,1-es dothan),így ha nem is nagyon hurcolod,akkor is kevésbé melegszik,kevesebbet fűt
nálam a 2,4-es northwood P 4-es fűt,mint a kályha...max 2 óra használat után az alja és a portok fém része tűzforró -
pampika
őstag
Nekem nem jó tapasztalatom van a geicommal
Elolvashatod a gericom lcd hiba topicba.
Amúgy nagyon számít,hogy melyik boltban veszed (hozzá(d)állás és szervíz szempontjából).
Az egyik fő hibájuk szvsz,hogy nagyon gyorsan veszít az értékéből.Az enyém 13 hónapja 322k volt,most 150-ért vennék be bizományiba,de kéz alatt is olyan 180-200 magasságában lehetne elpasszolni úgy,hogy még van rá 11 hó gari -
pampika
őstag
válasz
bervin12 #193 üzenetére
Hát teljesítményre nem rossz kis cumó,de a melegedés az garantált!
Nekem egy 2,4 asztali P4 van a notiba és az is úgy fűűűűűt...
A venti nem folyamatosan pörög,hanem van benne egy érzékelő.Ha egy bizonyos szintig felmelegedett a gép,akkor venti bekapcs,lehűti az alsó értékre és kikapcsol.Majd újra várja,hogy megint felmelegedjen.
A gépemet csak némi ügyeskedéssel lehet ölbe venni,mivel az alja termeli a hőt 1000rel(egy hosszabb használat után az alja és a hátsó portok is nagyon melegek).
Bár gondolom,hogy egy cca. 4 kilós géppel nem nagyon akarsz rohangálni,hanem asztali gép helyére vna szánva,úgy meg úgyse érzed.Max ha ölbe veszed -
pampika
őstag
A gericomról leírtam a véleményem a Gericom kijelző hiba c. topicban.Nem tudom,az azóta kijött modellek milyenek,de én nagyon ráfaragtam vele.Ezzel nálam eljátszotta minden esélyét a gericom
Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest