Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Először BUÉK Mindeninek, és a topicnak is!
Egy érdekes problémám lenne notebook vásárlás ügyben. Remélem tudtok segíteni.
Jelen pillanatban van egy szerintem elég jó árajánlatom a következő konfigra (boltban, újonnan):
AMILO Lifebook C 1110
-1,6 Ghz Centrino
-512 MB ram
-60 GB Fujitsu HDD
-64 MB shared memory
-15'' TFT
-2?? USB
-infra
-LPT, RS232
-PS2
-video out (SUB-D, S-Video)
-DVD-RW
Mindezért 279000-et vennének ki a zsebemből. Úgytaláltam, hogy ez itt kishazánkban elég jó ár. Fél évig voltam Németországban, és nagyjából képbe vagyok az ottani árakkal is. Ehhez viszonyítva mondhatom, hogy ez ~ egyárban van az ottani notikkal.
A kérdésem az lenne, hogy milyen áresések várhatóak az első negyedévben a notik terén. Vagy ''fordítva'' feltéve: milyen új dolgok fognak kijönni az első 3 hónapban?
Amit hiányolok a Fuji-ból az a videókártya saját memóriája. Játékra abszolút nem használnám, viszont elképzelhető, hogy későbbi munkám során CAD-re. Mennyire ''kell v. érdemes'' komolyabb ATI-s videókártyásat venni az integrált Intel-es helyett?
Összefoglalva ezt a sok zagyvaságot: Vegyem meg ezt, most, vagy várjak 1-2 hónapot és még olcsóbban megkapom február, március tájékán?
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest