Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A kérdésedet a linkelt: notebook hibák topicban tedd fel. Nem kell minden kérdéshez külön topicot nyitni.
Ezt a topicot lezártam.
-
kenzazpi
újonc
adott egy vaio sony notebook (német.. német billyentyüzettel ellátva)
vettem egy Logitech USB-s (k120) billyentyuzetet.. magyar nyelvu
mivel a notebookon ugye nincs hosszu maganhangzok es nem lehet rendesen irni (mivel német az egész)a gond hogy bedugom az usb-t es erzekeli a win7 de nem megfelelo
a notebook-ot lehajtottam kulso monitoron tovabbra is lathato utana bedugtam a magyar billyentuyzetet (mert ugye igy hogy le van hajtva nem kene hogy figyelembe vegye a notebook billyentyuit) es igy se jo..
viszont ha a magyar billynetuzeten a num lock-ot benyomom akkor a notebook on is benyomodik .. (mikozbe le van hajtva)
itt van nehany pelda az usb-t magyar billyenturol (notebook lehajtva..kulso monitorra bekotve)
ö helyett 0
ü helyett ß
ó helyett ´´´
é helyett ö
á helyett ä
í helyett <
@ nem tudok irnivan valamilyen megoldas e problema kikuszobolesre ?
Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest