- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
#34784256 #596 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz
...szoktam gumicukrot kinn venni a németeknél mert az jó olcsó.
. Meg sok használt autó alkatrészt mert azt is kilóra adják, nem úgy mint nálunk
Témához kapcsolódva...
Ma hazatekertem 16km-t szakadó esőben a Kinetik tatyóval a hátamon, benne a notival.
Teljesen ledöbbentem...egy csepp víz sem ment bele...ez nagyon ott van a szeren.
Majd rakok fel képeket -
pmate85
csendes tag
válasz
#34784256 #596 üzenetére
sziasztok!
Asus Eee 1000H-hoz kerestem táskát és végül a Samsonite Aramon Shuttle S mellett döntöttem. 13.3" notikhoz van, de kisebbet már úgyse találtam volna és sűrgősen kellett egy olyan táska amibe belefér a töltő,egér és a gyái tok is. Ezeket tökéletesen kielégíti, szolíd váltáska és még plusz öröm volt, hogy válaszfal van belül és az egyetemre menet még egy mappa is befér. Szóval nekem ez vált be a kis szerkezethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged