Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Én most vettem egy Bossanna hátizsákot a Corában 6K-ért.Teljes méretű hátizsák.Mivel melóba ezzel járok, belefért 15'4-es Toshibám egy külön oldalról becsúsztatható rekszbe, ami kb.1 cm vastag szivaccsal van kibélelve, minden oldalról.A benti rész magassága állítható egy tépőzáras szivacsbetéttel.A varrás, az anyag és a cipzárak minősége kiválló.A laptoptartó rekeszen kívűl ( ami a legnagyobb ) még 3 egyre kisebb rekesz van, a legelsőnek van fülhallgató kivezetése is ha MP3 lejátszót vagy telefont akarunk hallgatni fülessel.
Kiváncsiság képpen telepakoltam: 1 laptop, 2db 50-es dvd henger,táp, egér,füles,egy 1L ételhordó, 2L üditő, egy törülköző, discman, tusfürdő 100db-os zsepi, 1db 600 oldalas könyv.Mindezeket szó nélkül elnyelte a táska.A derékrész kb.3cm vastag szivacshengerekkel van kitöltve ill. a vállpántok és a fenti fogórész is így van kipárnázva.
Fekete-szürke anyag, ezüst cipzárakkal, mérsékelten vízálló de a laptop rész a szivacsozott műszálas borítás miatt szerintem eléggé ellenáll. ( egy impegráló samponos mosás tljesen segít az anyagnak, outdoor bolt ).
Mindenképpen megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest